Şimdi Ara

MAYMUN ALMAK İSTİYORUM!!!yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş sen maymun mu arıyorsun; hizmetçi mi??
  • valla kardeş dediğinden banada bitene lazım ancak azgın olmayanından bulursan banada haber ver
  • işlerimi bedavaya yaptırabileceğim kullanmak için birini arıyoruminsanlar bi süre sonra sorun yapıyo maymuna ver bi muz tamamdır
  • maymun beslemeden önce bir kez daha düşünsen iyi olur. öncelikle şempanzeler öyle çarli gibi uysal hayvanlar değildir. yetişkin bir insana zarar verecek güçteler ve sanılanın aksine saldırgan bir yapıları vardır. eğitimli olsalar bile tecrübesiz birisi için tehlikeli olabilirler. diğer maymun türlerine gelince onların bakımı itina istiyen bir iştir. ama en önemlisi tropik bölgelerdeki yabancı hastalıkları taşıyabilecekleri için uzman bir veterinerin gözetimiyle almak gerekir. örnek vermek gerekirsek, filipinlerdeki bir araştırma merkezinin afrikadan getirttiği maymunların ebolanın bir türünü taşıdıkları görülmüş.
  • ya ben gel deyince gelcek,su getir deyince getircek,evi süpürsün gerekise,camları silsin.arasıra da dövebileceğim bi maymun arıyorum ama onun cinsi ne olabilir bu dediklerinden.çarli de tehlikeli ise hangisi olmalı ki
  • bizimkilerde beni aynı şekilde kullanıyolr çay getir çay götür sigara gtir çakamğı yak bankaya git para yatır bilgisayarcıdan kasayı al iyi bişey bulursan söle bi tanede ben alayım
  • başlığı okudum maymun olmak istiyorum yaşlandıkmı ne
  • KEDİ VERELİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 14 Temmuz 2007; 0:27:02 >
  • Ajdar yapar bu işeri, istersen sana satalım onu.
  • şimdi aklıma 20 sene önce izlediğim bir film geldi. adamın biri kaza geçirdiği için kötürüm kalıyordu. araştırmacı bir arkadaşı hayatını kolaylaştırması için eğitimli bir maymun getiriyor.(türü aklımda değil ama amerikada omurilik felçlilere yadımcı olmaları için, telefon açma gibi basit işleri yapabilen maymunların eğitildiği bir program varmış.) ilk başta basit işleri başarıyla yapabiliyordu.

ama zaman geçtikçe maymun daha akıllanmış gibi eğitilmediği işleride yapmaya başlamış. ama sahibini kıskandığı için(erkek maymunlar bölgelerini idrarlarıyla işaretledikleri için araştırma merkezleri dişi maymun seçiyor.) yanındaki kadınlara saldırmaya başlayınca maymunu arkadaşına geri vermek zorunda kalıyorlar. ama maymun bulunduğu yerden kaçıp, öldürmeye başlayınca arkadaşı gerçeği açıklamak zorunda kalıyor. meğerse maymun insan genlerinin aşılandığı bir denekmiş. filmin sonunda adam zorlukla hem kendisini, hemde sevdiği kadını maymunun pençelerinden kurtarıyordu.

o yüzden sen en iyisi kendi işini kendin yap. canın sıkıldığında ise bir stres bebeği al onu patakla. böylesi senin için daha güvenli olur. zaten ne demişler, "bir işin iyi yapılmasını istiyorsan kendin yapacaksın."

not eğer fikrini maymun yerine robot yönünde değiştirirsen, battlestar galactica'yı yeniden izlemende yarar var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

başlığı "maymun olmak istiyorum" diye okudum gerçekten

• 5 yaşına kadar yavru oluyolar çarli boyunda sonra goril oluyorlar. Bir köpek al terliğini getirmesi garanti hiç değilse, birde spor salonuna yazıl kung-fu ninjitsu aikido felan orda bol bol kavga da edersin başın belaya girmez. Çay konusunda yeni demlik modellerini bir dene. Aklıma gelenler bunlar.
  • ya dergul korkuttun bei maymunlar cehennemi de var
  • Darwincilerin fazlasıyla yardımcı olacağı kanısındayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.