Şimdi Ara

MAYISTA MAT2 YE BASLAYIP 30+ YAPAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık. Mayısta çalışmaya başlayıp sıkı çalışıp 30+ yapan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim bu hakikaten?

• 22-25 arası da kafi varsa yapan gaza getirsin :D
  • Takip

• ben geçen sene çalışmaya başladım. Ama geçen sene ygsye girmeyi unuttuğum için yandı. Şuan 49 netim var
  • ben son 3 haftada çalıştım türev integral trigoya 25 net geldi karmaşık log matris falanda çok yüzeysel biliyordum ama netler ygs kısmından geldi integrallerden 1 soru falan anca yaptım tavsiye etmem
  • Ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yaptınız hocam? Kaç saat çalıştınız?

• Ya şu 49 yapan tırrik ne hasta adamsın sen ya , her yerde şow peşinde ,Allah gösterirde inşallah sınavın berbat geçer , akıllanırsın
  • Uppp

• Son 2 ayda "sıfırdan başlayıp" da 25-30 net yaptım diyen pıtırcıklara aldanma,temelleri vardı o yüzden yaptılar
    Okulda çok iyi bir öğrenci isen,yani temelin varsa 45 günde baya net arttırırsın,ancak sıfırdan diyorsan olmaz,trigonometri,integral,türev,limit konusu zaten senin en az 30 gününü alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 30 Nisan 2015; 21:12:02 >
  • Kardeş gecen sene son hafta 40 ın altına inmezken 26.5 yaptım ve bircok kisi buna benzer seyler yaptı söylediğin sey su an denemelerde yaptığın sonuclar gibi değil

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Sıfır değil aslında türev integral hariç diğer konularda temelim var ancak türev integral sıfır. Polinom ikinci derece denklem trigo iyi biliyorum diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara_hukuk

Sıfır değil aslında türev integral hariç diğer konularda temelim var ancak türev integral sıfır. Polinom ikinci derece denklem trigo iyi biliyorum diyebilirim

o zaman sorun yaşayacağını düşünmüyorum,45 günde hatırı sayılır net artışları yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlulukdolugöz

Kardeş gecen sene son hafta 40 ın altına inmezken 26.5 yaptım ve bircok kisi buna benzer seyler yaptı söylediğin sey su an denemelerde yaptığın sonuclar gibi değil

arkadaş haklı denemelere çok güvenmeyin gerçi bir çoğumuz bunu ygsdede gördü yani denemelerde iyi yapıp ben bu işi biliyorum değip salmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

ben geçen sene çalışmaya başladım. Ama geçen sene ygsye girmeyi unuttuğum için yandı. Şuan 49 netim var

dont 2000

• Ya bu integral soruları hakkında neden bizi korkutuyolar integral baya acıtmış demekki valla şuan benim türev uygulama ve integral konum kaldı inşallah bir ayda hem önceki konuları tekrar edicem hemde bunları özenle işlicem inşallah güzel netler yapacağız integrale kıyasla mat1 den daha çok korkuyorum çünkü yanlış çıkma olasılığı fazla 👊

• Ben 1 ayda 20 netten 37e cıkardım (hiç türev integral limit çalışmadan) daha başlamadım onlara, mayısta onlarada çalışırsam 40+ olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustHF -- 1 Mayıs 2015; 2:37:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl çalıştın günlük kaç saat çalıştın ve bie konu bittiğinde o konudan kaç soru çözdün detaylıca yazarsan çok sevinirim

• 11.siniftan basladim, matris determinanta kadar her konuyu korfez KA dan okudum karekökten testlerini cozdum sonra mat2ye ara verip kimya fizik yardirdim, bu sefer 10.sinif matra trigonometriye 4 gunumu verdim ayni sekilde calistim, sonra kalan 10 konularini bitirdim. Sonra biraktim mat2yi, su an boyleyim iste 32-38 arasi degisiyo netler basta 20lerdeydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.