Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi kartında ıyıymısde,xpye oyun kurarsam tekrar denerım su aralar pek oyunla alakam yok nerde o eskı gunler ,bugun bıraz xpyı modladım kullanılabılır hale gelsın dıye yakında atarım sslerı,senın temayı caldım hosmus onceden nıye gormedım ben onu
  • Bende oynamıyorum zaten, kuruyorum, sonra 2 tıklıyorum, sıkılıp oğlana bırakıyorum :)
  • Masallah Allah bağışlasın,bızde ıns goruruz o gunleri
  • Amin kardeşim, allah razı olsun, darısı sizin başınıza.
  • Amın cumlemıze,ben kacar cumleten ıyı geceler, dıkkat edın kendınıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Amın cumlemıze,ben kacar cumleten ıyı geceler, dıkkat edın kendınıze

Sanada iyi geceler..
  • günaydın
  • Günaydın

Yeni 3d deskim nasıl

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • furkan resim şekil olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 15 Aralık 2012; 16:28:44 >
  • Hocam çok karışık ya ben öyle bi deskte kılımı kıpırdatamam , resimleri azaltırsan iyi olur ama sen kullanabiliyosan sorun yok
  • kullanıyorumda resimler banada fazla geldi avadesk ekliyicem xp için şeffaf tema bulabilirsem onu yapicam sanki çok önemli bir şeyi atlamışım gibi geliyor ama ne eksik çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Senin şu son XP eserini ne zaman paylaşırsın :D ben çift işletim sistemi kullanıyorum hep şimdilik 7 çoğunlukta ama XP yi paylaştığın an seninkine çeviricem onu kalsın öyle :-))

Neyi istiyosunki, tema NOOTO, widgetler de widescape weather + mini digital clock, gerisi de rocketdock. Eğer dock iconlarını istiyosan full set olunca paylaşıcam DA da.

Başka bişeyse yaz yardımcı olayım.

Temayı bulurum, dock simgelerini kastettim 2smoke harika olmuş... Ama acelesi yok takip ederim artık ne zaman paylaşırsan :- )
    Şeyi merak ettim bir de üstteki dock ta oklar var ya sağda ve solda onların işlevi nedir tam olarak bir de o RSS Reader gadget mi? ben çok kullanıyorum RSS reader vazgeçilmezlerim arasında merak ettim...

Furkan* Ben de deneyecektim onu bir ara emin olamadım ama kullanışlı olur mu diye.. kasma falan var mı ? :- ) Fena olmamış ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 2 Mayıs 2010; 12:07:02 >

• @Fearles58
    Gerçekten çok karışık ve boş alan olmayan bir Desk olmuş. O resimleri kaldırmadan Avedesk kullanman biraz zor çünkü Desk'de yeterli boş alan yok.. Sol üst köşede bir boş alan kalmış o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 2 Mayıs 2010; 12:07:07 >
  • Fazla kasma yok bi dene
  • @furkan
    farklı olmus,guzel fıkır

@Fearles58
    Kardes naptın ne bulduysan yuklemıssın
  •  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • Hocam donanımlarınını ısısı süper soğutmanı merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Hocam donanımlarınını ısısı süper soğutmanı merak ettim

İşlemci Stock soğutucu. Bu arada o Download hızı ne öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Hocam donanımlarınını ısısı süper soğutmanı merak ettim

soğutucu aLcat[R]aZ dediği gibi stok 8 cmlik egzos fanın önemi çok büyük pahalı soğutucular filan yalan önemli olan kasa içi hava akışı tabiki pahalı soğutucular iyi ama ondan önemli şey hava akımı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.