Şimdi Ara

Mayans Project (2018) - Kurt Sutter | SONS OF ANARCHY Spin-Of | Başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla sardı ya bu kadar beklemiyordum. Battlestar Galactica da ki yaşlı amcamız oynuyor. Revulotion dizisinden tanıdığım JD Pardo burada başrol zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezon en iyi sezondu. 5.sezonu iple çekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 final olacakmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 e kadar gelmis olması ilginç, SOA yanında gayet dandik dizidir, 2 nin ortalarında bırakmıstım.

  • Mayans Project (2018) - Kurt Sutter | SONS OF ANARCHY Spin-Of | BaşladıFX Networksyoutube
    One last ride. FX’s Mayans The Final Season. Premieres 5.24 on FX. Stream on Hulu. Subscribe now for more Mayans M.C. clips: http://bit.ly/SubscribeFX | Visit Official Site http://fx.tv/mayans Mayans M.C. follows the life of Ezekiel “EZ” Reyes, president of the Mayans M.C. charter on the Cali/Mexi border. EZ has now risen to lead his brother Angel and the Santo Padre M.C. in a bloody war against their rival Sons of Anarchy. Defending the California territory and patch begins to claim lives within the club and causes strain between EZ and Angel. Watch Mayans M.C. Season 5 videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLIDyzBpnfjqleCNi-aDeNqCeUeeiu9eFQ Like Mayans M.C. on Facebook: http://bit.ly/Mayans_FB Follow Mayans M.C. on Twitter: http://bit.ly/Mayans_TW Follow Mayans M.C. on Instagram: http://bit.ly/Mayans_IG Like FX on Facebook: http://bit.ly/FXNetworksFacebook Follow FX on Twitter: http://bit.ly/FXNetworksTW Follow FX on Instagram: http://bit.ly/FXNetworksInstagram Mayans M.C. | Season 5 Official Trailer | FX https://www.youtube.com/user/FXNetworks
    https://www.youtube.com/watch?v=V1PEgoOrPM0&pp=ygUJbWF5YW5zIG1j
  • Hocam bu dizi hakikaten güzel mi akıcılık konusunda özellikle bir şeylere başlayayım diyorum....

  • knifee K kullanıcısına yanıt

    Disney+ sayesinde başladım. Sons of Anarchy'i çok severim, favorim dizilerim arasındadır onun yeri ayrıdır. Bunu da beğeniyorum, karakterlere ilk başta ısınamadım ama sonradan izledikçe karakterlere ısındım, keyifle de izleyip bitirdim. Şimdi final sezonu merakla bekliyorum. Mayans Project (2018) - Kurt Sutter | SONS OF ANARCHY Spin-Of | Başladı 

  • knifee K kullanıcısına yanıt

    Sons of Anarchy'yi izleyip beğendiysen bunu da seversin.

  • Mayans final sezonunun ilk 2 bölümünü izledim ve yorumum spoiler içermemektedir. mayans'ın son bölümlerine yakın artık Redwood Original'ın ortaya çıkması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu spin-off, SOA dizisinin devamı için yapılacak olan filme bir nevi köprü niteliğinde geçiş sağlayacak. Ki zaten Mayans ve SOA savaşı malum büyüyecek, bu noktada bu savaşa merkez şube (redwood) ve Mayans MC'nin yaratıcısı Alvarez kayıtsız kalamayacak. Muhtemelen Redwood şube ve Alvarez geçmişe dayalı olaylar ve birbirlerine olan saygıdan dolayı toplantı yapacak ve savaşın kaderi belirlenecek. Fakat olur ya evdeki hesap çarşıya uymaz. Final bölümünde Abel Teller'ın ortaya çıkması benim için bir sürpriz olmaz.

  • yeni sezon iyi başladı beğenerek izliyorum

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    isaac'in ekibiyle bizimkiler arasında fena bir kapışma bekliyorum

    beklemedeyiz .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkeR26 -- 7 Haziran 2023; 1:33:25 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam. Sons of anarchy dizisi kadar brutal sahneler yok sanırım.

  • Az önce 5X4'ü bitirdim, final sezonu bana göre berbat gidiyor şu an. Heyecanlanacak, gerilecek bir şey göremedim. En az son 4-5 bölüm tempo ciddi oranda artmalı, savaşlar başlamalı ve Redwood şubenin kokusunu almamız gerekiyor. SOA hatrı için izliyorum yoksa izlenecek bir şey değil.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    EZ'nin kan dökerim diyerek yeleğini çıkartıp 1 vs 1 e çıkmasıİki kulübün kalabalık bir şekilde karşı karşıya geldiği sahneKısaca 5.bölüm çok iyiydi.
  • Seri sona erdi ancak beklentileri 5 sezon boyunca tam olarak karşılayamadı zira her sezon değiştirilen senaryo konseptleri serinin iletleyişini çok bozdu.


    İlk sezon itibariyle başlayan problemler FX'in dizi yapım sorumlusu Kurt Sutter'ı setlere girişini yasaklamasıyla doruğa ulaşmıştı. İddialara göre Sutter, ilk sezon itibaren dizinin farklı ilerlemesi için oyunculara aşırı baskılar kuruyordu ve aşırı sinirli halleri onun sürekli FX yönetimine şikayet edilmesiyle sonuçlandı. FX 2. sezon itibariyle dizinin tüm sorumluluğununu ikinci yapım sorumlusu Elgin James'e devretti. James'de kendi ölçütlerinde dizinin konseptini çok fazla değiştirdi ve bazı karekterlerin ilişki gelişimlerini çok farklı yorumlayarak izleyicide soru işaretleri yaratmasına sebe oldu.


    Dİzi 4.sezon itibariyle toparlamaya başlamışdı aslında, o sert SOA havası belirginleşiyordu ancak yanlış ilerletilen geçmiş 3 sezonun muallakta kalan hikayelerinin sonuçlandırılması adına çok bocalamalar yaşandı.


    Esasında Mayans dizisi 4.sezonla birlikte başrol oyuncusu JD Pardo'nun yapım sorumlusu olarak dahil olması oyuncu kadrosununda iyi birşeyler çıkarma adına özverili olduğunu göstermişti ancak FX geçen yıl aldığı kararla birçok yapımın iptal edilmesi ile birlikte Mayans projesinin ipinide çekti. Bu 5. sezonla dizinin hızlıca bitirilmesine sebeb oldu.


    Mayans dizisinde özellikle İsaac karekterini canlandıran JR Bourne harika bir oyunculuk çıkarttı bana göre. Dizinin en kötü karekteri oydu ancak seriye geç dahil edilmesi ve bozulan senaryo içerisinde dizide hatırlanacak 3-4 karekterden birisi oldu. JD Pardo'da çok iyi oyunculuk çıkardı ancak kötü ilerletilen proje içinde ona yazık eildi.


    Geneli itibariyle Mayans projesi SOA evreninde ilerde yapılacak başka bir proje olursa etkisi çok yansıtılmayacak bir seri oldu.


    İddialara göre SOA ve Mayans serilerinin yaratıcı Kurt Sutter, SOA'nın ilk kuruluş dönemini ve First 7'ın nasıl oluştuğunu anlatan proje konusunda olumlu konuşuyor ancak Kurt Sutter şuan Dİsney çatısı altında olan FX ile çok ciddi problemleri var dolayısıyla kısa vadede böyle bir projenin yapılmasıda zor görünüyor. Bu seri Netflix'de olsa çok başka olurdu süreç ancak oda çok zor.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.