Şimdi Ara

maxthon nitro , en hızlı browser olduğunu iddaa ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

chrome'dan %30 daha hızlı demiş kendilerince, %30luk kısmı doğrudur ama daha yavaş

• Şimdiye kadar hangi bilgisayarda denediysem gerçekten de en hızlısı hocam.

Türkçe sitesi:http://usa.maxthon.com/mxnitro/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

Şimdiye kadar hangi bilgisayarda denediysem gerçekten de en hızlısı hocam.

maxthon bulut kullanıyorum. Çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

Şimdiye kadar hangi bilgisayarda denediysem gerçekten de en hızlısı hocam.

maxthon bulut kullanıyorum. Çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Evet, ben de bütün cihazlarımda varsayılan olarak Maxthon kullanıyorum ve gerçekten harika.

• Hızlı derken tarayıcının hızını kast etmişler herhalde, sayfa yükleme hızı olarak en hızlısı buysa abartmışlar. Tamam hızlı ama Chrome'dan %30 hızlı olduğunu göremedim. Arayüzü görünce gülme tuttu, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Ama güzel olmuş arayüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Aralık 2014; 19:08:05 >
  • Aynı pencerede iki sayfa açmak tam da işime gelen bir özellik. Ne yalan söyleyeyim bana chrome ile aynı hızda gibi geldi. Bulut özelliği sayesinde telefonumla senkronlu kullanabiliyorum. Kendi içinde barındırdığı indirme yöneticisi on numara, her şeyi şak diye algılıyor. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun diye soracak olursanız, Chrome derim İndirmeler ve tek seferde birden fazla siteye girmem için maxthon'a geçiyorum.

edit: yorumu 4.4.3.1000 sürümüne göre yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 5 Aralık 2014; 19:08:40 >
  • Bana dandik geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç güncelleme geldi sonrasında fakat halen eksikleri ve eksileri var:

1) Yeni pencerede açılması gereken sayfalar yeni sekmede açılıyor.
    2) İlk açılışta acayip geç açılıyor, arayüz parça parça yükleniyor.
    3) Ayar diye bir şey yok, her şey sabit.
    4) İngilizce harici dil desteği yok sanırım.
    5) Sürüm numarasına bakarsak tam sürüm gibi duruyor fakat betayı geçtim daha alfa sürümünde gibi. Nedense bunu belirtmiyorlar.
    6) Sitelerde buton veya linklerin üzerine gelince çıkan yazılar(tooltip) çıkmıyor.
    7) Yeni sekme sayfası, favoriler vs. kullanışsız.

Belki de tek artısı Chrome ile aynı motoru(Blink kullanıyor, tarayıcıdaki about bölümünde yazıyor.) kullandığı için sayfa yükleme süreleri müthiş olmasa bile iyi. Arayüzü ise karmaşık değil ve sade. Fakat kat etmesi gereken çok yol var. Çok önceki sürümde olduğu açık, belli ki sabredemeyip erkenden yayınlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Ocak 2015; 18:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Birkaç güncelleme geldi sonrasında fakat halen eksikleri ve eksileri var:

1) Yeni pencerede açılması gereken sayfalar yeni sekmede açılıyor.
    2) İlk açılışta acayip geç açılıyor, arayüz parça parça yükleniyor.
    3) Ayar diye bir şey yok, her şey sabit.
    4) İngilizce harici dil desteği yok sanırım.
    5) Sürüm numarasına bakarsak tam sürüm gibi duruyor fakat betayı geçtim daha alfa sürümünde gibi. Nedense bunu belirtmiyorlar.
    6) Sitelerde buton veya linklerin üzerine gelince çıkan yazılar(tooltip) çıkmıyor.
    7) Yeni sekme sayfası, favoriler vs. kullanışsız.

Belki de tek artısı Chrome ile aynı motoru(Blink kullanıyor, tarayıcıdaki about bölümünde yazıyor.) kullandığı için sayfa yükleme süreleri müthiş olmasa bile iyi. Arayüzü ise karmaşık değil ve sade. Fakat kat etmesi gereken çok yol var. Çok önceki sürümde olduğu açık, belli ki sabredemeyip erkenden yayınlamışlar.

Hocam burada kaçırdığınız bir nokta var yalnız.

Nitro sadece hız ihtiyacını karşılayan bir yan tarayıcı. Eklentileri, eşitleme hizmetlerini kullanmayan, hatta internete sadece girip çıkan kullanıcıların da ihtiyaçlarının bir şekilde karşılanması gerekiyordu. Kullanmadıkları yüklerden arındırılmış, sade bir tarayıcı. Bence Nitro, bu konuda çevremize tanıtmamız ve kullandırmamız gereken en iyi tarayıcı. Annem, babam ve orta yaşlı tüm akrabalarıma yükledim ve hepsi "Oh be, gözüm gönlüm açıldı. İnternete girsin çıksın bana yeter. Karışık kuruşuk olmasın" diyor (:

İnternete yalnızca girip çıkanlar için değil; aynı zamanda bizim gibi geniş kapsamlı kullanıcıların da atıştırmalık sörflerde ve AKK dolayısıyla düşen internet hızında yardımına koşacaktır. Şahsen ben AKK'ye takıldığımda, regular sörflerim için Mx Bulut'tan Nitro'ya geçiyorum (: Ayrıca belirteyim; Nitro, Maxthon Bulut Tarayıcı'nın bir alternatifi ya da üst sürümü değil. Düz internet kullanıcılarının sürekli kullanmalarına odaklanmış farklı bir tarayıcı.

Resmî Türkçehttp://usa.maxthon.com/nitro/tr/ sitesinde belirtildiği gibi, yukarıda bahsettiğiniz şeylerin olmaması Nitro'nun özelliği zaten (:

Gelişmiş ve karmaşık kullanıcılar için zaten Maxthon Bulut Tarayıcı (v4) mevcut ve sürekli güncelleniyor. Sonraki sürümü de (v5) çıkarılacak.http://tr.maxthon.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 2 Ocak 2015; 21:45:01 >

• furkanavshar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Benim gibi günde birkaç saat internette takılan insana göre değil. Ama çok sade olmasına rağmen müthiş bir hız da sunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Ocak 2015; 22:09:42 >
  • Stabil sürümü son derece hızlı, hatta kullandığım en hızlı tarayıcı diyebilirim. Beta'yı kullananlar bir denesin, farkı çok net göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Stabil sürümü son derece hızlı, hatta kullandığım en hızlı tarayıcı diyebilirim. Beta'yı kullananlar bir denesin, farkı çok net göreceksiniz.

Hız demek, herşey demek değildir.En başta eklenti mağazası çöp, bunun dışında ince ayar için herhangi bir kişiselleştirme sunmuyor.Nitrosuz stabil sürümünü kurdum geçen, olabildiğince sadeleştirip, imkan verdiği kadarda ayarlarını modifiye ettim kendime göre, fakat yine de istediğim gibi bir browser değil.Ha telefonumda kullanıyorum gayet güzel özelliklere sahip, lakin masaüstü sürümünü yetersiz..
  • Nitro'da eklenti yok Maxthon Cloud gibi değil, ayarlar menüsü bile yok. Bloatware olmadan, sade ve hızlı kullanım için tasarlanmış sadece. Neyi neden kullanacağımızı düşünmek gerek önce.
  • maxthonun varlığından az önce haberim oldu. sebebi de yeni tarayıcı aramamdı.

gerçekten çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.