Şimdi Ara

Maxthon Kullanarak PC'ye Eziyet mi Ediyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Maxthon Kullanarak PC'ye Eziyet mi Ediyorum?

Bugün ki 3. tarayıcı konusu sanırsam Sizce tarayıcıyı değiştirsem mi?, çokta kullanışlı bişey anında video indirmesi olsun, SkyNote'u olsun vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/tm.htm

Firefox yüklü zaten daha az ram tüketme olayını, addblock, fasterfox vs. var ama Maxthon'dan vazgeçemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 23 Haziran 2013; 5:11:21 >
  • Yakında kasada dumanlar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/tm.htm

Firefox yüklü zaten daha az ram tüketme olayını, addblock, fasterfox vs. var ama Maxthon'dan vazgeçemiyorum.

Az ram kullansa perforamansı azalır default ayarlarına göre, 300-400 mb fazla değil bence.

• chrome 320 kullanıyor. Maxthon en hızlı tarayıcı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

chrome 320 kullanıyor. Maxthon en hızlı tarayıcı diye biliyorum.

Bu SS 5 sekme açıkken alındı, 5 sekme açıkken FF 110k gibi bişey kullanıyor hızıda fena değil ama alıştım baya Maxthon'a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki güne bir tarayıcı değiştiren, siz hala ie mi kullanıyorsunuz yeaaaa diyen, bilinmedik tarayıcılar kullanarak cool olduğunu sanan insan modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

iki güne bir tarayıcı değiştiren, siz hala ie mi kullanıyorsunuz yeaaaa diyen, bilinmedik tarayıcılar kullanarak cool olduğunu sanan insan modeli.

Yok 5-6 aydır kullanıyordum, ne kadar yiyor deyip bakınca şok gibi bişey oldum.
  • beyler maxthonu ilk defa dydum nasılbir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

beyler maxthonu ilk defa dydum nasılbir şey

Şu Ram tüketme olayı biraz aklımı kurcaladı, 400k bana fazla geldi ama khanjui normal diyo, kullanmaya devam edeceğim. Hızlı, fazla çökmüyo, kasmıyor, sonra SkyNote var anında not alıyosun, default olarak video indirme var, falan güzel bir tarayıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

beyler maxthonu ilk defa dydum nasılbir şey

Şu Ram tüketme olayı biraz aklımı kurcaladı, 400k bana fazla geldi ama khanjui normal diyo, kullanmaya devam edeceğim. Hızlı, fazla çökmüyo, kasmıyor, sonra SkyNote var anında not alıyosun, default olarak video indirme var, falan güzel bir tarayıcı.

bilgisayarım iyi olsa kesin kullanırdım
  • Maxthon iyidir, mobilde kullanıyorum. Bence normal, kullanmaya devam et. Sonuçta ram'i süs olsun diye takmıyoruz.
  • video indirme olayı ilgimi çekti, deneyeceğim Maxthon'u ilk kez duydum
  • Facebook ve 3 dh sekmesi açıkken 500 kullanıyor bende şuan.
  • Tablete yukluyorum bakalim.Yorumlara göre çok hızlıymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ortada sıkıntılı bir durum göremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.