Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Sezonda olmaz, sezona forvet başlarsan editten de değiştirsen forvet kalır. Normal maçta oyna tek maçlık be a pro.

manager modda forvet başlayıp defans devam ettim ahmet. sezonu bilmiyorum tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Sezonda olmaz, sezona forvet başlarsan editten de değiştirsen forvet kalır. Normal maçta oyna tek maçlık be a pro.

manager modda forvet başlayıp defans devam ettim ahmet. sezonu bilmiyorum tabi :)

aynen bende forvet basladim defans devam ettim simdide orta sahada oynuyorum:)
  • Beyler turnuvaya başlayacağız 1-2 gün içinde. Bu geceye detayları yazarım.
  • Ahmetim nber sınav olayını okudum sevindim hakkını almışsın

Kulüpte temizliğede başlamışsın hadi hayırlısı olsun. Kolay gelsin diyorum görüşürüz..
  • Abi bundan sonra temizlik diye bir şey yok. Sürekli oynayanlar ve adamı 80'in altında kimse kalmadı zaten. 88-85 aralığında denebilir tüm takım. 12 kişi olarak devam edicez 1 eklemeden, özel bir şey olmadıkca 1 çıkartmadan.

Sağolasın.
  • Maxipro Takım kadrosu:

Uzuncelebi
    vokiceki
    Can1903 -
    Derikom
    Fatih_Kuran -
    Osman55 -
    Reox35
    Sadekar42 -
    Serdar1981 -
    Tevez_Gdk
    YalnızkurtAlkar
    Devilmcry_TR -

Beyler bu kadroda lige katılmayacak var mı? Normal 10'da toplandığımız saatlerde 2 gece zaman vereceğiz ve bu 2 geceden birinde elbet kulüp oyuncuları maçlarını yapar. Lütfen katılmıyorum diyen olmasın kendi aramızda güzel bir organizasyon yapalım. Ve eğer kabul görürse ödüllü yapalım derim, 12 kişiyiz herkes 5 lira verse, 60 liraya 1.ye oyun verebiliriz, ya da farklı alternatifler. Eğer kabul görürse tabi, yoksa normalde oynarız.
  • quote:

Maxipro Takım kadrosu:

Uzuncelebi
    vokiceki
    Can1903 -
    Derikom
    Fatih_Kuran -
    Osman55 -
    Reox35
    Sadekar42 -
    Serdar1981 -
    Tevez_Gdk
    YalnızkurtAlkar
    Devilmcry_TR -

Beyler bu kadroda lige katılmayacak var mı? Normal 10'da toplandığımız saatlerde 2 gece zaman vereceğiz ve bu 2 geceden birinde elbet kulüp oyuncuları maçlarını yapar. Lütfen katılmıyorum diyen olmasın kendi aramızda güzel bir organizasyon yapalım. Ve eğer kabul görürse ödüllü yapalım derim, 12 kişiyiz herkes 5 lira verse, 60 liraya 1.ye oyun verebiliriz, ya da farklı alternatifler. Eğer kabul görürse tabi, yoksa normalde oynarız.

Güzel organizasyon ancak ahmet hangi ara oynuyacağız maçları onu anlamadım ben

• Kulüp maçlarından 1 saat önce olur, kulüpteyken oynar gelirsiniz vs vs. Sonuçta oynayacak zaman bulunur.
  • quote:

Maxipro Takım kadrosu:

Uzuncelebi
    vokiceki
    Can1903 -
    Derikom
    Fatih_Kuran -
    Osman55 -
    Reox35
    Sadekar42 -
    Serdar1981 -
    Tevez_Gdk
    YalnızkurtAlkar
    Devilmcry_TR -

güzel olacagini düsünüyorum bende bayadir turnavalara katilmiyordum

• Osman55
    Reox
    uzuncelebi
    Devilmccry_TR
    Fatih_Kuran

3'lü tamamız geriye kaldı 9 kişiden onay. Ondan sonra bu gece her şeyi tamamlarız. Yarında başlar lig.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 18 Ocak 2010; 21:21:36 >
  • Ahmet bende katılmak istiyorum. Ödül işine karşıyım :D
  • 1 kişi karşıysa o zaman ödüllü olmaz, ben onu öneri olarak söylemiştim olursa diye.

Oldu 4, kulübün %33'ü turnuvaya evet dedi. Kalan 66 bekleniyor.
  • quote:

1 kişi karşıysa o zaman ödüllü olmaz, ben onu öneri olarak söylemiştim olursa diye.

Oldu 4, kulübün %33'ü turnuvaya evet dedi. Kalan 66 bekleniyor.

Ahmet ben turnuvaya katılmayacağım az evvel lig maçında yaptıgımız ibb-denizlispor maçında ilk golü lag nedeniyle yedim maç boyunca da ecel terleri döktürdü o yavaşlık , takılmalar. Ben bu mevcut internet hattımla mümkün değil doğru dürüst bir maç çıkaramıyacağım biliyorum. Katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 18 Ocak 2010; 20:43:58 >

• Abi benim de bağlantım ve buradaki bir çok kişinin bağlantısı 1 mbit, dolayısıyla olabiliyor böyle şeyler.Sonuçta kulüp içinde yapacağımız bir turnuva, dışarıdan kimseyi almayacağız, her katılmayacak sayıyı 1 azaltacaktır. Sen bilirsin..
  • ben her türlü kupada her türlü lig de herzaman varim ahmet hic sormadan yazin beni hemen
  • Ben katılmayı isterim ama malesef son zamanlarda sürekli psn'den düşmeler,oyundaki lag falan iyice zıvanadan çıktı. Ercan abi'nin dediği gibi lag yüzünden keyif alınmıyor işkenceye dönüyor oyun. Yine de varım maksat muhabbet olsun
  • ben de varım. hediyeli hediyesiz farketmz :)

ercan abi oturdugun apartmanda kablo tv baglanılabiliyorsa hiç durma geç kablonete. ttnetten daha saglam yalnız kampanya kovalarsan senn için daha iyi olur modem bedavaya getirirsen. kopuyo falan filan diyenlere bakma kopma olmuyo. ben headtohead maçlarda 3 çubukdan aşşasını görmedim. hep yeşildi. 1mbit baglantı. prolarda lag oluyor maalesef niye bilmiyorum. 2mbit yapıcam ben :)
  • Ahmedim ben de varim sorulur mu. Odul isi bence de olmasa daha iyi olur.
  • Evet ödül girdimi işin içine bu sefer hırs falan yapan çıkar,sıkıntı olmasın maçlardan sonra
  • Herkesin katıldığını varsayıyorum o zaman, zaten cevap gelmeyen 1-2 kişi kaldı o yüzden onların da bizden ayrılacağını sanmam. Tabi abi sadece bir öneriydi, 1 kişi bile istemese zaten olmayacak bir durumdu. Bizim muhabbetimiz bize en güzel ödüldür.

Yarın sabaha kadar takımlar turnuva vs hepsi hazır olacak.

Ayrıca bu gecenin özeti 10 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet. Son bir 5-2 galibiyetimiz var ki, buraya yazılamaz orda geçen laflar. Reox, Sadekar ve İlker abi biliyor detayları. Adamları inim inim inlettik, gereken cevaplarını da Türkçe, İngilizce verdik. Türkçe biliyorlardı küfür ettiler ama gördüler maç sonunda..

Neyse bu gece 12 kişilik takımımızda Can hariç herkes online'dı bu da çok güzel bir oran 12'de 11 oynayan. 2 oda yaptık ve gelene gidene 5-6 şeklinde tamamladık maçları. Yarın gece aynı tempoda devam etmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 19 Ocak 2010; 2:49:56 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.