Şimdi Ara

MaxiPara Kartınıza 25₺ Maxipuan (50/5) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
21
Favori
15.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batyaz

Hocam teşekkürler.Hangisine yükleme yapabiliyoruz? Bim,a101, migros ...?
    Bim'in kendi 50 TL gibi şeklinde var diyorum Migros'a en az 5 TL olmak koşuluyla yükleme yapabilirsiniz.
  • Internet geçerli mi bulabildin mı hocam?

Yapı kredi nakit Kart da var ama her zaman pos cihazı olmuyor ki bu da iyi bir alternatif oldu

@tosunkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Ocak 2020; 19:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ödeme ile birleşmedi. Bugün maxipara kart ile 50 TL mobil ödeme yaptım. Sayaç ilerlemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lolorosso

Karta para yükledim ama geri çekmek istiyorum. Hesabıma nasıl transfer edeceğim? Bilgi sahibi olan var mı bu konuda?
    Öyle bir seçenek yok. Qr ile atmden çekebilirsiniz sadece onda da bloke koyuyor. Anca kart gelecek de atmden öyle çekeceksiniz. 10 kere denedim hepsinde bloke koyuyor.

• İş bankası nakit kartınız varsa,
    bu kartın numarasına parayı gönderebilirsiniz. (ben maxipara karttan maxipara karta gönderdim. Nakit karta denemedim ama olma ihtimali çok yüksek).

• Bunlarda gıdım gıdım veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunun sanal kartı niye yok, kampanya öbür ay devam ederse başvururum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 29 Ocak 2020; 19:57:50 >
  • Arkadaşlar iş bankasında her Kartın ayrı maxipuanımı oluyor? Yoksa maxipuanlar tek bir havuzda mı toplanıyor?
    Ben sanal nakit kart ile kampanyaya katıldımda acaba puanları bankamatik kartı ile harcayabilirmiyim.
    Mesela bonusta kredi kartı ve bankamatik kartının ayrı bonus hesabı oluyor ama iş bankasında sanırım tek. Bilgi sahibi varmı?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    bu kart yeni olduğundan dolayı yüklenince test edeceğiz ama tüm kartlarda görünür sanırım rahat kullandırır diye tahmin ediyorum

• puanlar yüklendi ama maxipara puan olarak yüklenmiş
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Aynen gaming puan olarak yüklenmiş 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eee ne işimize yarayacak bu Gaming puan? Yemeksepeti cüzdana atılıyor mu bari?

Edit: Cüzdan işi yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 10 Şubat 2020; 15:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Eee ne işimize yarayacak bu Gaming puan? Yemeksepeti cüzdana atılıyor mu bari?

Edit: Cüzdan işi yaş.
    Sadece maximobilden yemek soylemekte ise yariyor puanlar

• maxipara geçmiş işlemleri görüntüleyemiyorum. sadece şubat ayını gösteriyor. sizde de aynı mı
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakarya19 -- 12 Şubat 2020; 13:29:52 >
  • asakarya19 kullanıcısına yanıt
    Mh oyle dedi hocam ben de baska bir sitede kullanmayi denedim hata verdi duzelirse yazarsin

• rezil bir şey bu. mobil ödemede puan vermedi. bakiyeyi hesaba geri aktaramıyorsun. puanı kullanmak için 50 takla attırıyor. Kalsın kardesim kalsın.

• Ben şikayet kaydı açıyorum, kampanya şartlarında Gaming Puan değil Maxi Puan yazıyor.
  • Ben sanal kartla işlem yapmıştım. Normal maxipuan olarak yatmış bankamatik kartıma

• Sadece bana mı normal puan yüklenmiş, hatta şuan altungold.com da harcadım bile

MaxiPara Kartınıza 25₺ Maxipuan (50/5)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.