Şimdi Ara

MaxiPara Kartınıza 25₺ Maxipuan (50/5) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
21
Favori
15.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Wyatt_

Ben denedim her defasında hatta aldım MH de çözemedi fiziki kartı olması lazım gibi saçma bir açıklama yaptılar

Siz de deneyince yazar mısınız problem dedikleri sebepten mi farklı bir problem mi
    Maxi para kartı ürettim, henüz teslim almadım, uygulamadan temassızı açtım ve carrefourda temassız ile 50 TL sorunsuz işlem yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir İş Bankası fiziki kartınız var mıydı ? Benim hiç fiziki kartım yok diye hatta alıyorum demişlerdi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atm işlemleri sıkıntılı galiba hocam. Ben de iki gündür atm'den para yatırmaya çalışıyorum, ne qr kod ile, ne de kart numarası ile para yatıramıyorum. Atm parayı aldıktan sonra işlem gerçekleştirilemiyor/onay verilmedi gibi bir hata veriyor ve parayı geri veriyor. İş bankası hesabım da yok, başka nasıl para yatırılır bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Wyatt_

Herhangi bir İş Bankası fiziki kartınız var mıydı ? Benim hiç fiziki kartım yok diye hatta alıyorum demişlerdi bana
    Kartım var

• Yazmiyor. Pos kisitlamasi var mi ?

• gothamcity kullanıcısına yanıt
    n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf*Yilmaz -- 17 Şubat 2020; 1:45:25 >
  • Su sacma sapan islemi yapcaginiza world nakit kart cikarin uye isyerlerinde 25 tlye 5 tl iade alin bununlada ugrasmayn.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Atm işlemleri sıkıntılı galiba hocam. Ben de iki gündür atm'den para yatırmaya çalışıyorum, ne qr kod ile, ne de kart numarası ile para yatıramıyorum. Atm parayı aldıktan sonra işlem gerçekleştirilemiyor/onay verilmedi gibi bir hata veriyor ve parayı geri veriyor. İş bankası hesabım da yok, başka nasıl para yatırılır bilmiyorum.
    bkm express ile yüklenmiyor mu benim kartım da henüz yolda gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Su sacma sapan islemi yapcaginiza world nakit kart cikarin uye isyerlerinde 25 tlye 5 tl iade alin bununlada ugrasmayn.
    Worldnakit daha avantajlı hocam. ama üye işyeri sıkıntısı-zorunluluğu var. Bu kartın kampanyası daha genel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

Worldnakit daha avantajlı hocam. ama üye işyeri sıkıntısı-zorunluluğu var. Bu kartın kampanyası daha genel.

Alıntıları Göster
    A101 bim sok bunlardan 25 lira 5 tane al islem bitti . Neyse herkesn kendi fikri

• Yüklenebiliyor ama en az 10 lira yükleniyormuş. İlk başta daha düşük tutar deneyince hata verdi. Parayı şimdi yükleyebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 20 Ocak 2020; 12:28:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

A101 bim sok bunlardan 25 lira 5 tane al islem bitti . Neyse herkesn kendi fikri

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkürler seçenekler gösterdiğiniz için.
    Migros , Bim, Şok.... gibi yerlerden hediye kartı alarak oralara 25 TL yükleyebiliyor muyuz?
  • Karta para yükledim ama geri çekmek istiyorum. Hesabıma nasıl transfer edeceğim? Bilgi sahibi olan var mı bu konuda?

• Yusuf*Yilmaz Y kullanıcısına yanıt
    www.altungold.com

• gothamcity kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ettim

• quote:

Migros , Bim, Şok.... gibi yerlerden hediye kartı alarak oralara 25 TL yükleyebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Hediye karta gerek gormedim.Sonucda 25 tl die aldm gitti ben

• lolorosso kullanıcısına yanıt
    Hangi karta hocam para yüklediniz?

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Maxipara kartına hocam. Sanal kart.

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet yapabilirsiniz.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler.Hangisine yükleme yapabiliyoruz? Bim,a101, migros ...?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.