|
Maximum seç kazan kampanyası (4. sayfa)
-
-
Sanırım ilk çıktığında katıl vardı düzeltip şimdi kategori seç var -
Arkadaslar bende kredi kartı yok bankamatik kartı var kampanyaya katılım saglayabildim.Baska var mı katılım saglyan -
-
Provizyondan sonra düşer belki hocam. Çünkü trendyol’un olmama gibi bi şansı yok şartlara göre. -
Benim de 2 farklı hesaptan bankamatik kartım var. Katılım sağlanabildi ama işlem yapmanın anlamı yok çünkü şartlarda açık açık kredi kartı diye yazıyor. -
Aidatsız kart olur mu acaba kategori seçtim ama boşuna uğraşmayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kategori seçtim. Şimdi her bir kategoriden 200 TL üzeri mi almam lazım? Yoksa tek kategori den 200 TL ve üzeri aldığımda 100 maksipuan gelecek mi?
4 ünüde alacaksınız hocam 800/100 olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 15 Aralık 2020; 21:32:54 > -
Giyim degilki mobilya dekorasyon ty -
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var bu kampanya koşullarını incelediğimizde; seçili e-ticaret firmaları için tıklayınız bölümü var burda ki e-ticaret adresinde trendyol.com mevcut bu durumda trendyol cüzdanı e-ticaret olarak sayması gerekmez mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvYusuf -- 15 Aralık 2020; 21:41:55 > -
Seçili e ticaret sitelerini sektörü ne olursa olsun e ticaret sayacaktır. Mesela listede olmayan defacto.com.tr giyim olarak sayacaktır. Geçmiş kazandıran dörtlü kampanyalarda böyle oldu.
Geçmesi lazım ama cüzdan yüklemesi bazen Param/Trendyol geçiyor. İşte o zaman kampanyaların dışında kalıyor. En azından cüzdandan geri çekme şansı var.
Banada yatan yok 2 Trendyol 1 de hepsiburada işlemim varquote:
Orijinalden alıntı: ercandiler
Puanlarvyattı ne yazıkki sadece 500 tl olanı verdiler ayrı ayrı 300 lüğüde harcamama rağmen vermemiş üzdü -
Olması gereken bu zaten hocam yukarda arkadaşlardan birisi giyim birisi mobilya dediği için mantıklı bulmadım o yüzden sordum -
İşlem trendyol olarak geçerse e-ticaret olarak geçecektir. Çünkü listede var ama Param/Trendyol geçince hizmet vb bir sektör olarak geçiyor ve kampanya dışı kalıyor. Param olarak görüyor banka.
decathlon sektör bilgisini bilen var mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankaya göre değişebilir ama World ile bir alışverişimde kendi ödeme altyapısından ödeme yaptım. PayU sanırım. World'un kendi Decathlon kampanyasına ve aynı zamanda olan giyim kampanyasına saymadı.İptal edip BKMEkspress üzerinden tekrar sipariş verdim. O zaman her iki kampanyada saydı.
Özetle PayU, Iyzico, Param vb. 3. parti ödeme sistemleri üzerinden geçen ödemeler genelde hizmet veya diğer olarak geçiyor sanırım. Bankanın o sitede direk bir kampanyası bile olsa geçmiyor. Keza sektör türü olarak da uymuyor ve o kampanya işlemine de sayılmıyor.
-
teşekkür ederim, bkm ile deneyeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: oup59İşlem trendyol olarak geçerse e-ticaret olarak geçecektir. Çünkü listede var ama Param/Trendyol geçince hizmet vb bir sektör olarak geçiyor ve kampanya dışı kalıyor. Param olarak görüyor banka.
hocam benim 3*300e 100 puan kampanyasinda bir islemim boyle paramdan olmus geri cekip tekrar yukleme sansim yok bugun son gün ve baska islem yaptim. mh dan kayit olusturunca olumlu donme ihtimalleri nedir? eger oyleyse trendyol alisverisi yapacagim yoksa 900u kart ekstre kesilmeden iade edeyim diyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X