Maximum kart puan kullandıran site?

-
-
Yemeksepeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün konuştum yemeksepeti ile anlaşmamız bitti dediler
-
şimdi baktım tekrar acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye, yemeksepetinde puan kullanma yok maximum kart için. muhtemelen biz bu puanları kullanamayacağız..
-
kk var mı sizde
-
evet var orada birikmiş puanlarım
-
param.com.tr den hesap açıp, %4 komisyonla atılır
-
teşekkür ederim yaptım :)
-
hocam yaptım dedim ama genel bilgi olsun diye yazıyorum, ios uygulamasında hesap doğrulanmıyor, webde doğrulayayım derseniz sözleşme imzalamanız lazım ama ortada sözleşme namına birşey yok. bir yere ödeme yapılmıyor sistemden. 10 yaşında çocukların mobil uygulama geliştirdiği bir dönemde bir firmanın uygulama geliştirememesi bana pek mantıklı gelmiyor. müşteri hizmetleriyle görüştüm, sözleşmeyi attılar, o sözleşmenin çıktısını alıp taratıp atacakmışım, sanki sene 1980 gibi. hesabı kapatmak için ise müşteri hizmetlerine bağlanmak için yarım saat bekleyip dil dökmek gerekiyormuş, online bir hesap kapatma olayları yok. yakında bu firmanın adını çok duyarız gibi duruyor, param içeride şu an çekemiyorum hesap doğrulayamadığım için :)))
-
Android uygulamada oluyor, imza istemiyor. ios da olmuyorsa ilginç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok abi 2 saattir müşteri hizmetleriyle konuşuyorum bu firmayla çalışmayın. müşteri hizmetleri sözleşmenin alt sayfalarınıda imzalamanız lazımdı diyor, böyle bir ibare yok diyorum, unutulmuştur diyor. ekleyip atayım diyorum, sistem son sayfayı imzalayıp yollayın diyor müşteri hizmetleri sadece ilk sayfayı yollayın diyor. sonra siteden işlem yapmayın maille yollayın tüm belgeleri falan dedi kapattım mecburen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X