Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rothloriel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E ticaret de gelmedi , 4 temazsız işlem de gelmedi,çağrı mı açalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ;

200 TL Flo'nun internet sitesinden alışveriş yaptım.

Bana da yatar mı bu e-ticaret maxipuanı.
  • Boynerden sanal kart ile alışveriş yaptım sms falan gelmedi,verirler mi gene de puanı bilemedim

Bu temassız alışverişe 5 maxipuan kampanyası için mobil ödeme geçerli oluyor mu var mı bilen yada yapan,zira benim kart temassız değil.

Kartım zaten kırık geçen aradım kartı yenileyin diye (temassız isteyecektim hemde) şubeye başvuru gerekli diyor,dedim sabah Yapıkrediyi aradım aynı sebepten hemen işlemi yaptılar sizde niye böyle.Önceye göre çok bozdu işbank müşteri memnuniyeti sıfır,kart aidatıda aldılar zaten bu sene
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    Kendi sorumu kendim cevaplayayım, mobil ödemeyi de temassız olarak sayıyor
  • Po- isbank 4*100 basliyor 01/06 : 15/07

Öde geç 50 TL puan

• Arkadaşlar Ramazan'da market kampanyasında A101'den 4 tane 25 liralık çek alsam 100 lira harcamış oluyormuyum?

• 2 farkli migrostan 100er tl alsiveris yaptm hemde isbankasi postan ikiside market kampanyasina dahil olmadi. Cok ilginç

• philosopherx kullanıcısına yanıt
    e tic. 300 +300 e 50 puan mıydı?

yatmadı bana da.

mh kayıt açtık inc. yApılcak

• quote:

Orijinalden alıntı: nil2014

Arkadaşlar Ramazan'da market kampanyasında A101'den 4 tane 25 liralık çek alsam 100 lira harcamış oluyormuyum?

+1
  • 150 liraya 15 lira yurtdisi alisverisi yatti bugun

• Temassızın 28 lira puanı yattı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0805

2 farkli migrostan 100er tl alsiveris yaptm hemde isbankasi postan ikiside market kampanyasina dahil olmadi. Cok ilginç

Benimde babamın maximiles migros 30 mayıstaki işbankası pos olmasına rağmen dahil olmadı, annemin maximum daha önce dahil olmuştu, siz ne zaman yaptınız alışverişi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisim_ -- 1 Haziran 2017; 19:41:6 >
  • mehmet0805 kullanıcısına yanıt
    Farklı gunler diyor arkadaslar ilk gun nerden yaparsaniz yapin sadece 1 alisverisi sayiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Temassızın 28 lira puanı yattı

Benim yatmadı hocam. Ben ödemeyi üstüste aynı gün yapmıştım. Fakat uygulamada kampanya alışveriş sayısı tamamlanmış gözüküyordu. Neden yatmamış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

quote:

Benim yatmadı hocam. Ben ödemeyi üstüste aynı gün yapmıştım. Fakat uygulamada kampanya alışveriş sayısı tamamlanmış gözüküyordu. Neden yatmamış olabilir

Ben de aynı şekilde yapmıştım. Çok garip. Bugün yatar belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 2 Haziran 2017; 8:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_darks

Farklı gunler diyor arkadaslar ilk gun nerden yaparsaniz yapin sadece 1 alisverisi sayiyor

Farkli gunlerde yaptim uygulama tamamlandi gosterdi ancak banada yatmadi. Ilk kampanyadan yararlananlar ikinciden yararlanamaz gibi bir ibaremi vardi?

• bp puanının gelip gelmediğini nasıl anlıyoruz..mobilde cıkıyormu bonusta sadece bp de cıkıyordu..
  • quote:

Yattığını nerden öğreniyorsunuz hocam? Ben bankamatik kart ile yaptım işlemleri. SMS geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

quote:

Yattığını nerden öğreniyorsunuz hocam? Ben bankamatik kart ile yaptım işlemleri. SMS geliyor mu?

Yok sms gelmedi, hiçbir bildirim de olmadı, hesap hareketlerinde de yok, puanım yükselmiş sadece ordan gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: atropin

quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_darks

Farkli gunlerde yaptim uygulama tamamlandi gosterdi ancak banada yatmadi. Ilk kampanyadan yararlananlar ikinciden yararlanamaz gibi bir ibaremi vardi?

Yoo ilk kampanyadan da almıştım ben

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.