Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.258
Cevap
571
Favori
922.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşbankası ve nays arasında ki işlemler de ücretsiz değil mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yüz yüze bankacılık müşterisi olursanız ayda 3 kere fast ücretsiz. O da mesai saatleri içerisinde olacak. Mesai saatleri dışındakiler yine ücretli.  

Yüz yüze bankacılık müşterisi olmak için de iş bankasında ya 1 milyon üzeri varlığınız olacak ya da 1 milyon üzeri borcunuz olacak. benim borcum var. 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

O borç varlık sahibi olmak içindir sevgili hocam. Allah ödeme kolaylığı sağlar. Tez zamanda biter inş

Maaş müşterisi olmak dışında pek mümkün değil. ON hesabı açarsanız İş Bankası Bankamatiklerini bedava kullanabilirsiniz. N Kolay hesabı açarsanız da tüm Türkiye’deki bankamatikleri bedava kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 19 Şubat 2025; 1:49:44 >

yuzyuze ben, eşim ve arkadaşım isbankasi müşterisi olduk. ne 1 milyon varligimiz var ne de borcumuz

• gonulbas kullanıcısına yanıt

Sizin için insiyatif alıp, sağlamış olabilirler. Sitelerinde yazan şeyi söyledim ben. https://www.isbank.com.tr/yuz-yuze-bankacilik

• melihgs kullanıcısına yanıt

diger bankalara yollananlarda bir ücret yada limit var mi .. (17.30 sonrasi eft & fast ..vb tum islemler icin soruyorum ..) ben de isbank ile denedim ucretsizdi dediginiz gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Şubat 2025; 9:11:26 >

sayiyi artirabilirim. daha arkadaşladan bir sürü kişi de başvuruphesabi acilmisti.

orda yazani fazla ipleme yani.

• streamin S kullanıcısına yanıt

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Başvuruyla mı oluyor?

• melihgs kullanıcısına yanıt

direkt iscep ile başvurup görüntülü görüşme sonrası olay bitiyor

• selamlar,

Bu konuda yorumu olan, bilgisi olan yok mu acaba?

"Tüm kampanyalarda avans kapatmak için kullanılamaz diyor" Avansları nasıl kapatacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjkemal -- 20 Şubat 2025; 20:56:8 >
  • 5000 tl üstü 500 tl kampanyasından faydalanmak istiyorum. alışveriş yaparken 5000 tl üstündeki tutarı maxıpuanla ödesem kazanım sağlar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sinatra

5000 tl üstü 500 tl kampanyasından faydalanmak istiyorum. alışveriş yaparken 5000 tl üstündeki tutarı maxıpuanla ödesem kazanım sağlar mıyım?

Sağlarsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mjkemal M kullanıcısına yanıt

Yaptiginiz alisverislerden kazandiginiz normal maximiller ile kapacaksiniz.

"Avans MaxiMil’lerinizi gerçekleştirdiğiniz alışverişlerden kazandığınız MaxiMil’ler ile kapatabilirsiniz. Kampanyalar sonucunda kazanılan MaxiMil’ler ile Avans MaxiMil’ler kapatılamamaktadır."

https://www.maximiles.com.tr/avans-maximil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 20 Şubat 2025; 23:32:3 >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin. Bu durumda maximiles i kapatmam gerekecek. Gercekten cok mantiksiz ve sacma geldi bana. Normal alisveris ile kapatmak imkansiza yakin…

• mjkemal M kullanıcısına yanıt

Sifir maximil bile kapatsaniz 1sene sonunda odeyeceksiniz. Sifir faizli seyahat kredisi.

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.