Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mbeg44 , furkankahve Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.973
Cevap
562
Favori
896.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazarama 5000'e 750 puan için çeyrek aldım işbankası bankamatik kartı ile. 750 lira kazanıp kazanmadığıma dair bir bilgi göremiyorum. altını saymıyor muydu?

• Amazon puanları yatmış ama 2 alışveriş vardı birini saymışlar. Kayıt vs aç uğraş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifhoca

Arkadaşlar pazarama 5000'e 750 puan için çeyrek aldım işbankası bankamatik kartı ile. 750 lira kazanıp kazanmadığıma dair bir bilgi göremiyorum. altını saymıyor muydu?

Sayaç yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt

hangi firmadan aldınız acaba maximilleri kullanmak için arayış içerisindeyim :(

(iş bankası - black kartım var)

• gult3kin kullanıcısına yanıt

Hocam ahlatçıdan aldım ama akıbeti ne olacak meçhul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt
    Olmayacak maalesef kampanyada altın, Kuyum yok yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menvenes -- 31 Aralık 2024; 23:34:52 >
  • echonia kullanıcısına yanıt
    Hocam önce maximili nerede kullanabilirim sorusuna petrol ofisinde kullanıyorum demişsiniz. Nasıl kullandınız diye sorulunca da maxipuan kullandım demişsiniz. Maximil kullanmadiysaniz milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen.

• Maximum yeni yıla süper kampanyalarla girmiş. Markette ilk 1750 liradan sonra her 1750 lira 75 lira puan 😁

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

petrol ofisi demedim. ben maxipuan olarak düşündüğüm için yakıtta kullanıyorum dedim.

maximil değil maxipuan

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

hocam tekrar merhaba,5 ocakta ekstrem kesiliyor ocak ekstresi hemen akabinde arayıp iptal etmek istiyorum diyeyim mi yoksa nasıl ilerleyeyim ?

• Kampanyalar gittikçe bitiyor ve koşullar zorlaşıyor. 2k harcama yap 50lira vereyim diyorlar ama ilk 2k harcamadan sonraki harcamaya veriyor puan. Yahu böyle kampanya mı olur? Bunlar müşteriye doydu mu artık?

• Hangi bankada kampanyalar iyiye gidiyor?

Faizler yüksek, enflasyon yüksek. Banka nasıl para kazanacak?

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Ekstre kesilmeden 10 gün kadar önce arayıp kart iptal talebinde bulunmak gerekiyor. Çünkü kart talep sonrası 7 gün içinde iptal ediyor, esktre gününe kadar iptal olmazsa hemen aidat kesiyorlar. Aidat kesilince ise iade etmedi bana İş Bankası. 75 bin TL harcama sözü ver iade edelim diye uçuk tekliflerde bulundular...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

mart ekstresi kesildiğinde yani 5 martta 3üncü aydaki ekstrede aidatı göreceğim hocam geçen sene öyle olmuştu,biraz önce aradığımda 11inci ayda verdikler 340 TLnin aynısını teklif ettiler yine karşılıksız-sözsüz onu öyle kabul ettim 340TL maxipuan yüklendi yine ama işin üzücü tarafı 3üncü ayda 590TL aidat yansıtılacağı... müşteri hizmetlerine şey dedim işte arkadaşıma-akrabama iptal etmemişsiniz zorluk çıkarmışsınız dedim diyorki bana işte aidat yansısa bile arayın yardımcı oluruz her müşterinin yeri ayrı filan tamam dedim öyle kapadım telefonu,inanmadım zaten kendilerine banada iptal etmemişlerdi geçen sene absürt bi harcama sözü istediler öylece ödemiştim o tutarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 2 Ocak 2025; 17:16:55 >

Evet o meşhur 340 TL puan teklifini her kart iptal talebinde bulunana yapıyorlar, iyi de oluyor. Keşke daha makul şartlarla aidatı silmeyi de kabul etseler. Mesela 6 ay açık kalma sözüne...

benim iki farklı kişiye ait maximum kredi kartı kaldıktan 8 ay sonra aidat yansıdı

• answer my question kullanıcısına yanıt

benimki her sene mart ekstresinde yansıtılıyor ondan yana problem yok hocamda işte iadatı iade etmiyor ve iptalde etmiyorlar veya puan olarak yüklese eyw diyip çekilecem siğneme ama direk geçirdikleri için ve hiç tavizde vermedikleri için geçen seneden kinlendim

• glory34 kullanıcısına yanıt

hocam başka bir arkadaş 540TL puan vermişler yine bize 200TL kesik attılar ya ona bi yandan güldüm bi yandan sinirlendim,mesela dese bana akbank gibi 500tl harca aylık ve 6 ay açık tut eyw derim bana bunlarla gelin ama gidip bana 80k 100k harcama gibi absürt şeylerle geldiklerinde ben delleniyorum,zaten kartın toplam limiti 13.5 onuda senelerdir arttırmıyorlar iyice tav oluyorum,ben büyük ihtimal şubatın ortaları gibi iptal eder geçerim artık ne teklif etselerde kabul etmem çünkü 590tl aidat yansıyacak mart ekstresinde onu bile bile beklemek şeye dönüyor olay,kurbanlık bile bile beklerya kesilmeyi o olaya dönüyor  

• Annem şimdi aradı 540 TL maxipuan verdiler şartsız zaten yılda 1 kez veriyorlardı puanı artırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

hocam başka bir arkadaş 540TL puan vermişler yine bize 200TL kesik attılar ya ona bi yandan güldüm bi yandan sinirlendim,mesela dese bana akbank gibi 500tl harca aylık ve 6 ay açık tut eyw derim bana bunlarla gelin ama gidip bana 80k 100k harcama gibi absürt şeylerle geldiklerinde ben delleniyorum,zaten kartın toplam limiti 13.5 onuda senelerdir arttırmıyorlar iyice tav oluyorum,ben büyük ihtimal şubatın ortaları gibi iptal eder geçerim artık ne teklif etselerde kabul etmem çünkü 590tl aidat yansıyacak mart ekstresinde onu bile bile beklemek şeye dönüyor olay,kurbanlık bile bile beklerya kesilmeyi o olaya dönüyor  

Nays üzerinden kredi kartı yok ise basvursaniza bir de oradan deneyin şansınızi ben o vesile ile limiti 108k ya çıkardım

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.