< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (325. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam. Yalnız kampanyada "ilk akaryakıt alışverişine " diyor. Yani her alışverişe ya da ilk 2 alışverişe dememiş. O zaman yazım hatası var. Ya da otogaz için ayrı benzin mazot için ayrı mı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bariz biçimde yazım hatası yapmışlar. Ben de bu kampanyayı okur okumaz metnin saçma olduğunu farketmiştim. Buradaki yazımdan hareketle bu kampanyadaki şart ve vaadin tam olarak ne olduğunu anlayamayız. Yorumlanıp çözülebilecek bir metin karmaşası değil bu. Metni yazan kişi düzeltirse anlayabiliriz ancak. Ben bu karmaşadan dolayı kampanyayı umursamadım. Önce düzgün yazsınlar, sonra katılırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prok -- 18 Haziran 2023; 12:30:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok haklısınız sanki kampanya şartlarını Afgan yada suriyeliye yazdirmislar heralde. Her ay aynı kampanyayı yapıyorsun zırt birt ne değiştirirsin anlamak zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
Bilen varmı arkadaşlar 300 tl maxipuan kampanyası kaçında ytıyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 18 Haziran 2023; 14:12:14 >
Eticaret 15 haziran da 300tl yatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Benim yatmamış kayıtmı açcaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kayıt açın ve harcamanın ekran görüntüsünü de paylaşın hocam. Daha hızlı halloluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tşkler
Oh be yalnız değilim.
Böyle şeylerle sık sık karşılaşırım ama etrafımda pek fark eden olmuyor anlamıyor yanlış olduğunu. Dolayısıyla bu genele yayılıyor insanlar da umursamıyor hataları belki de ya da farkında değiller.
Neyse 750 tllik alalım ne gelirse
_____________________________ -
Aldıktan sonra bizi de haberdar ederseniz güzel olur. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tabi ki inşallah. Ancak diğer kampanyalarda da olmadığı gibi bunda da sayaç yok maalesef yani puanın yatıp yatmayacağı ancak puanın yatacağı belirlenen tarihte belli olur.
Hafta sonu pazarama'dan bisiklet aldım 4000 TL).
6 taksit alırsanız+3 sonra ödemeye başlayın mesajını gördüm güzel birşey.
Belki bilmeyenler vardır diye yazayım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!! -
Maximum kartta gelecek kampanyaları öğrenebileceğimiz bir yer var mı? Örneğin Temmuz ayı kampanyaları gibi. Öğrenme isteme sebebim ise
"1 Şubat - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Maximiles Black ile tek seferde yapacağınız 10.000 TL ve üzeri otel ve konaklama ödemelerinizde %5 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor."
kampanyasının Temmuz ayında tekrar başlayıp başlamayacağı.
Maximum Genç Market, E-Ticaret ve Giyim kampanyaları geri dönmüş, 22 Temmuz'a kadar geçerli.
İş bankası anında kk veriyor mu arkadaşlar bilen var mı?
Yenilenen kartı başka şehre göndermişler, içinde puan var kullanamıyorum.
-
Ilk 1500 yaparsan 100 alırsın bidaha da bisey alamazsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Öyleymiş evet çok saçma geldi yüksek olanı baz alması gerekir aslında. O zaman gidip 1.500 lük alışverişte iade yapmalı birkaç ürün sonra 2.500 lük almalı
ya herro ya merro
Arkadaşlar e ticaret kampanyasında hepsipay yüklemesi geçerli oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X