< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (288. sayfa)

-
-
11 bin yine iyiymiş, 2006 da OGS için 6.000 limitli kredi kartı almıştım. Limiti hala 6.000 TL, artırın diye kaç kere başvurdum artırmadılar. Bende aidatsız karta çevirdim, zaten bir işe yaramıyordu en azından aidat ödemem.
-
-
2 ay önce 50k yapmaya 1000 mil gelmişti banada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peder beyin 2-3 ay önce maaş aldığı bankayı kurumu İş bankası olarak seçti daha sonra 15k limitli kart vermişler geçen bildirim geldi limitinizi 75k yapalım mı diye önce 20k yapmıştı girip daha sonra kendim 40k'ya çektim. İlginç sorun çıkarmadı bu konuda.
-
Maxipuanlari, iyzico bakiyesine aktarma yaptığımız zaman kullanım açısından süre sınırı ortadan kalkmış oluyor bilgisi olan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir Yemek'te, Maximum'a özel 200/50 var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 20 Ocak 2023; 22:16:58 >
Vestelde kampanya var. Peşin fiyatına faizsiz 18ay taksit yapıyor. Zip ile. İhtiyacınız olursa aklınızda bulunsun.
-
Arkadaşlar maximum 300/30 market kampanyasında getir ve migros sanal marketten sorunsuz yararlanıp maxipuan kazanıyoruz. Şimdi avansas.com'dan temizlik malzemeleri alıcaz. Buda kampanayaya dahil olurmu? Son olarak trendyol n11 hepsiburada market alışverişlerindede puan kazanabilirmiyiz? Varmıdır bilgisi olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 21 Ocak 2023; 18:38:35 >
Hepsiburada'da Maxipuanlar geçiyor mu ? Eğer puan geçiyorsa yüklenmesini bekleyip puan ile alışveriş yapacağım.
Bir de sanal kart ile alışveriş yapıyorum. Eğer puan geçiyorsa sanal kart girdiğimde puanları görür mü yoksa asıl kart bilgisi mi girilmesi lazım ?
-
Hepsiburada da geçmiyor ama yanlış hatırlamıyorsam sanal kart ile maxipuan kullanabiliyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla hiçbir sanal kredi kartından puan alışverişi yapılamaz. Puanın görülmesi için asıl kartın kullanılması gerekir.
İyzico puan yüklemesi oluyorsa ordan alışveriş yapilabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Puanları markette kullanmaya karar verdim. Hepsiburada'dan da normal ödeme ile alışveriş yapacağım.
-
Puanlarını İyzico Bakiyesine aktar istediğin siteden alışveriş yapabilirsin.
300/30 market kampanyası pazarama online sayaç işliyormu. Emin olamadım.
migros sanal marketten dün alışveriş yaptım ama saymadı
Bende migros sanal markette saydı. 3 ayrı siparişten 90₺ puan oldu şu an. Sizinkide yansıyacaktır takib edin. Bu arada a101, hepsiburada market, trendyol market avansas, bunların mobil uygulamasından alılveriş yapan oldumu? 300/30 maxipuan sayıyormu yokmu hiç alışveriş yapan?
teşekkürler
Pazarama da market alışverişine %20 indirim var. Reklamını görmedim, bana Özel mi bilmiyorum. Kontrol edelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X