Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.629
Cevap
581
Favori
975.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bugün ceviremedim siz cevirebildiniz mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt

Düzeldi tekrar deneyin.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Düzelmiş evet. Acaba puan yeni yattığı için mi olmuyordu? Neyse ki düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2023; 23:11:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Düzelmiş evet. Acaba puan yeni yattığı için mi olmuyordu? Neyse ki düzelmiş.

Yok bugün sorun vardı herhalde küçük bir puan vardı eskiden kalan o da çıkmamıştı ama akşam saatlerinde düzelmiş neyseki

• @İsmail D.

Maximum Mobil uygulamasından bahsettim.

İşcep ile ödemeyi hiç denemedim fakat Mobil Ödeme kampanyaları vs. Maximum Mobil üzerinden olduğundan İşCep ile ödersek sayar mı bilemiyorum... Dikkat etmek lazım bu konuya. Kampanyasız ödemek için mantıklı dediniğiniz, kullanılabilir.

@onea54

Kendi telefonum üzerinden örnek vermem gerekirse;

NFC açık hale getirildikten sonra > Ayarlar > Bağlantı ve Paylaşma > NFC > Dokun ve Öde > Buradan da hangi banka uygulaması ile ödeme yapmak isteniyorsa o seçiliyor.

Ben arada Yapı Kredi de kullanıyorum. Bu ayarlardan hemen değiştiriyorum bankaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 17 Ocak 2023; 23:34:5 >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt

O halde iyi bir alternatif olmuş oluyor. Teşekkürler bilgilendirme için Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• Kart aidat ucreti 135 tl görünüyor başvuruda 224 tl görünüyor ne kadar aidat ve hemen alıyorlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 18 Ocak 2023; 23:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Ayrıyetten %2 veriyor en fazla 100 tl pazarama puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 18 Ocak 2023; 9:42:50 >
  • Bir süredir kullanmıyordum kartı bugün 700 TL kettle ve 60 TL sepet dolsun diye Tadıbu ekledim başka yerden.

100 TL ilk alışverişe özel

75 TL online alışveriş

10 TL her gün alışveriş kampanyası

76 TL pazarama puan %10

15 TL pazarama puan %2

276 TL puan mı yatacak şimdi bana Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• kerem0133 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler . Maximum mobile plakayı eklemiştim. Opette araçtan ödeme yapacağım dedim. Yakıt dolumu bitince. Maximum mobil araçta öde menüsüne girdim. Sonra bekleyen işlemlerde tutarı görüp, pazarama puanları seçip sorunsuz kullandım.

• ilk defa kullanacağım da puanları iyzico hesaba nakit gibi aktarıyor? Yardımcı olabilir misiniz?

• Iyzico hesabı açınca ücret ödemeden sanal kart açarak puanları komisyonsuz aktarıp kullanabiliyor muyuz yani?

• İyzicoya puan yüklenmiyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Evet.

• kalender6276 kullanıcısına yanıt

Dün de böyle olmuştu, sonradan düzeldi.

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt

Maximum Kredi Kartı’ndaki puanlar yüklenebiliyor. Karttan para yükle diyeceksiniz. Kartı seçip 5 saniye bekleyince puanlar görünüyor. Puanı seçip yüklüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Ocak 2023; 18:12:58 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Sadece kendimize ait karttakiler mi yükleniyor yoksa ailedekilerin kartlarındakini de yükleyebiliyor muyuz?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Ben denemedim ama onlar da yüklenebiliyor galiba. Başka kartı ekleyince, onun içindeki puan da gözüküyor. Ne olur ne olmaz diye sadece kendi kartımdakini yükledim.

• Sorunsuz yükleniyor daha 1 saat önce yaptım sorunsuz kredi kartı ile tabii ki

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.