Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annemde bugün emekli promosyon için taşımaya gittiğinde kredi kartını kakalamişlar .Bu kredi kartından yılık aidat alıyormu iş bankası

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Kampanya sayfasında 31.12.2022 tarihine kadar "Ücret almama" devam edecek diye yazıyor. Sonrası ise bankaya kalmış fakat bizden geçtiğimiz yıllarda maaş oradayken hiç ücret almadı İş Bankası. Almama olayının devam etmesi yüksek gibi yani.

• Merhabalar, restoran kampanyası maxipuanları yüklenmedi eğer yüklenen varsa haber ederse bir talep formu açayım

• Merhaba Arkadaşlar,

Maximum'dan Okula Dönüş İndirim Kampanyası'nda 25 TL indirim nasıl düşüyor? Kampanyaya katılıp, LCW Online mağazadan alışveriş yaptım, ne sepette ne de ekstrede herhangi bir indirim yansımadı. İndirim hangi aşamada yansıyor acaba?

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/okula-donus-indirim

• careemm kullanıcısına yanıt
    1 gün sonra mesaj geliyor. Dönem içine işliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay da Karekod(QR) kampanyası gelmiş gözümüz aydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekod migrosta geçerli mi

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

ben dediğinizi göremedim kampanya sayfasında....ayrıca oradaki bankadaki kadın bu karttan aidat alınmıyor demiş ama kartın üzerinde aidatsız yazmıyor normal maximum kart vermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rebelmummy kullanıcısına yanıt
    Çoğunda yok ama olan yerler var. Alışveriş öncesi sormanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstremde bir suru maxipuan kazandim gozukuyor(150-200 civari) ama 32 maxpuan yatti totalde

• Karekod kampanyada aynı 900. Ve 740 yaptım ayrıca başka gün 500 yaptım 25 puan yatmış kayıt açtım neden yatmadı acaba.eksik yatan varmı

• Arkadaşlar bu SMS’te MaxiPuan’larınız yattı mesajı gelmesine rağmen puanların yatmaması olayı her zaman oluyor mu? Eğer öyleyse çok kötüymüş. Bana da yattı diye mesaj geldi, fakat puanlar sıfır. Gelen giden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Eylül 2022; 21:15:52 >
  • 10 iş günü içerisinde yüklenecek denilen MaxiPuan’lar ayın 14’ünde mi yatıyor? Yoksa daha erken mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle sms geldi ama ortada puan yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bana kısa mesaj gelmeden önce yatıyor puanlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt

10. iş günü 14 Eylül olması lazım.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Nasıl yapıyorsun hocam? Maximum Kart’tan, Iyzico’ya bakiye yükle diyince mi çıkıyor MaxiPuan seçeneği?

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar

Emekli Maaşını İş Bankası'ndan Almanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyorsanız 31.12.2022 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.*

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz. Bu kartlar haricindeki kredi kartlarımızın güncel ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

(*) Söz konusu ayrıcalıklar 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecektir. İş Bankası, ayrıcalıkların süresini ve içeriğini değiştirme hakkına sahiptir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

eyvallah 

• Kredi kartı iptali için MH ile görüştüm bişeyler geveledi pek anlamadım dediği şu kartınızı kapatsakta size verilen limit müşteri limiti İş Cepte görünecektir felan dedi. Bu kartı nasıl kapatıyoruz, Platinum kartım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 10 Eylül 2022; 4:50:29 >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.