Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: polat125 , dr_umut , gsmdelisi Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.600
Cevap
583
Favori
971.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir deneyin yoğun kullanımınız varsa iptal edebiliyorlar. Etmezlerse iptal ekibinine bağlanın onlar silebilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ödeme puanları yattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Puanların süresine göre alıyor, en yakın tarihli hangisi ise onu kullanıyor, normal puanları. Önce market vb. kullanın Pazarama yi sonra akaryakıt için kullanın

• grandprix kullanıcısına yanıt
    Üstad bende öyle düşündüm ama ilk aldığım yakıtta süresi daha yakın varken pazaramayi çekti, kullanım alanı kısıtlı olduğundan bende pazaramadan çekmesini tercih ederim zaten, 5 dakika sonra aldığımda kısmen pazarama ( 300 TL daha bırakarak) kısmen de süresi daha yakın olan normal puandan çekti..

İlginiz için teşekkürler

Temassız puanları kaldı yüklenmeyen

• adioses A kullanıcısına yanıt
    Acaba ne zaman gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ay ki bankamatik 150 ye 10 TL geldi fakat NFC ile bir alışveriş yapayım dedim bankanizi arayın 61 kodu pos ekranı üzerine yazdı,
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 6 Eylül 2022; 22:3:34 >
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt

Puanla öde kısmını nereden aktif ettiniz hocam?

Bankamatik temassız 150 ye 10 kampanyası na nfc ile ödeme dahil değil benim bildiğim. Doğrudan kart ile pos üzerinde temassız ödeme yapmalısınız hocam.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Opette ödeme yakıt dolumu biterken, ödeme ekranında bir buton var, butonu aktif hale getirmek gerekiyor puanı kullanmak için

• rion. kullanıcısına yanıt

Kart ücreti ödeyecekseniz eğer neden kapattırdınız ki kartı ? 10-11 ay daha kullanır öyle kapattırırdınız. Bu süreçte maxipuan olarak kart ücreti yakalayıp geçerdiniz bile tahminimce.

Kart aidatı çok tartışmalı bir konu olsa da ben eğer iptal etmiyorlarsa sizin 2. seçenekte olduğu gibi gelen puan teklifini kabul etmeyi mantıklı görüyorum. Tabii ki keşke hiç olmasa ama eğer yaptığım alışverişlerin bir getirisi olup olmadığını planlayabiliyorsam o teklifi kabul edebiliyorum.

Yapı Kredi kart aidatı kesti mesela. Ya %60'ını iade edecekti ya da 200 küsür worldpuan borç olarak yansıyacak ve kazançlarımdan düşüp kendini sıfırlayacaktı. Ben alışveriş alışkanlığıma ve o bankanın kampanyalarının bana getirebileceği olasılığa bakarak %60 iadeyi seçtim. Çünkü biliyordum 200 küsür worldpuanı toplayamayacağım ki 7 ay falan geçti toplayamadım (Harcamaların çoğu başka bankada). Akaryakıt kampanyalarını falan kullanıyorum genelde.

Yani diyeceğim o ki ücret kesilmeden kapatmak neyse de ücreti ödeyip kapatmak bana anlamsız geliyor.

• Mobil Temassız Ödeme puanları yattı dün akşama doğru. Kayıt açmak zorunda kalmadım neyse ki Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

ilginize teşekkürler @centianni @UĞURCAN96

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Aslında o olay tepki amaçlı bir kapattırmadır. Kapattırdığın zaman banka senden faydalanamaz ve müşteri kaybeder.

• Geçen ayın temassız bankamatik kart kampanya maxipuanları yatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit avans cekip kart borcu odemekte bi sakinca var mi? Nakit avans %1.8 faiz, kalan hesap ozeti borcu bidaki aya %2 yansiyor

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Bu puan bankamatik kartına mı yatıyor kredi kart hesabına mı
    Nereden görünüyor yattığı birde bankamatik kartı ile mi kullanılıyor bu puanlar

• Senin o 2,1 olan gecikme faizi. Asgarisini ödersen kalanına 1,8 yansır.

• oozgurel kullanıcısına yanıt

Maximum mobile uygulaması kartlarım bölümünde kartınızı seçtiğinizde puan bilgileri görünüyor. Puan görünen yeri seçince toplam puanınızın hangi kampanyalardan geldiğini, geri alınması için kaç gün kaldığını da görüyorsunuz. Bankamatik kartı ile de puan kullanılabiliyor.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam puanı nasıl yükledeniz iyzicoya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şimdi gördüm

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.