Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.634
Cevap
581
Favori
976.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart temassız kampanyasi yok gibi ayrıca 7/24 de maximum mobilden sinema bileti alimina 1 bilet hediyeydi giderek azaliyor kampanyalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilal_176 kullanıcısına yanıt
    Sinema bileti olayı tamamen bitti hocam aç gözlü yapımcılar ve salon işletmecileri işbirliğiyle. 1 temmuz itibariyle artık hediye bilet yasak...

• bilal_176 kullanıcısına yanıt
    temassız kampanyası da bittiyse maximum cüzdanın en arkasında yerini alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinemaximum ilk seans 8 tl kampanyası devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luck runs out

Cinemaximum ilk seans 8 tl kampanyası devam ediyor mu?
    Maalesef.

• Puanları güncel olarak nerede kullanıyorsunuz ? N11 , hepsiburada vs olmadı migros oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Puanları güncel olarak nerede kullanıyorsunuz ? N11 , hepsiburada vs olmadı migros oluyor mu ?
    Migros,Carrefour, a101, bim Yemeksepeti olur.

• Haziran ayı bankamatik puanlarının (150 ye 10 toplam 50) yüklenme tarihi bugün. Puanları gelen var mı. Bekliyoruz bakalım.

• Bana da gelen puan yok henüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da gelmedi
  • Bankamatik puanları geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

Bankamatik puanları geldi.
    Bankamatik harcamasını mobil temassız yapmıştım,henüz puan yatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

Bankamatik harcamasını mobil temassız yapmıştım,henüz puan yatmadı

Alıntıları Göster
    Bende mobil temassız yaptım hocam. Temassız 50 ye 5 olan ile birleştirmek için. Gelir merak etmeyin.

• Bankamatik yatmis ilk harcamaya da varmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

Bende mobil temassız yaptım hocam. Temassız 50 ye 5 olan ile birleştirmek için. Gelir merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    Ben de ilk alışverişimi 150 olarak temassız yaptım. Temassız geldi Bankamatik gelmedi.

• 17 senedır kullandıgım maxımum kartıma ilk defa 3 gun oncekı ekstremde 79 tl aidat yansıtıldı. Musterı hızmetlerıne, 17 senedir aidat yansıtılmayan kartıma neden aidat yansıtıldığını sordum. Oda önceki senelerde de yanstılmıştır siz yanlış biliyorsunuzdur gibi tuhaf şeyler söyledi. Ben de istiyorsanız tum ekstrelerıme bakın dedim oda bir seneye kadar olanları görüyoruz gibi lafı geveledi. Velhasıl aidatı iade ıstıyorum, olmayacaksa da iptal edin dedim tamam iptal talebinizi alıyoruz dedi.
    iş bankasına bir şeyler oluyor . Is bankası maximum kart ıcın Aidat iadesi alabılen oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sma35

17 senedır kullandıgım maxımum kartıma ilk defa 3 gun oncekı ekstremde 79 tl aidat yansıtıldı. Musterı hızmetlerıne, 17 senedir aidat yansıtılmayan kartıma neden aidat yansıtıldığını sordum. Oda önceki senelerde de yanstılmıştır siz yanlış biliyorsunuzdur gibi tuhaf şeyler söyledi. Ben de istiyorsanız tum ekstrelerıme bakın dedim oda bir seneye kadar olanları görüyoruz gibi lafı geveledi. Velhasıl aidatı iade ıstıyorum, olmayacaksa da iptal edin dedim tamam iptal talebinizi alıyoruz dedi.
    iş bankasına bir şeyler oluyor . Is bankası maximum kart ıcın Aidat iadesi alabılen oldu mu ?
    bende bu sıkıntılardan dolayı enparaya geçtim hocam
  • sma35 S kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bende bankayla görüştüm, hemen kampanyalarimiz oluyor o nedenle bu ücreti alıyoruz gibi birşeyler söyledi. Bende sinema bileti ve Yemeksepeti kampanyalariniz bitmiş maximum bu konuda çok yetersiz dedim. İlk olarak 3 ay geri ödemeli faizsiz 1000₺ nakit avans verelim dedi kabul etmedim 50₺ maxipuan verelim dedi, kabul ettim.

• sma35 S kullanıcısına yanıt
    2 sene önce yansıtıldı, itiraz ettim kabul edilmedi, hakem heyetine ilettim iade ettiler fakat geçen yıl banka kartımın süresi doldu yeni kartı teslim almam için tüm sözleşmelere baştan imza aldılar ben de kredi kartımı iptal ettim aidat döneminden önce, sözleşmelere yeni maddeler ekleyerek kendilerini güvenceye alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevcen

Geçen gün bende bankayla görüştüm, hemen kampanyalarimiz oluyor o nedenle bu ücreti alıyoruz gibi birşeyler söyledi. Bende sinema bileti ve Yemeksepeti kampanyalariniz bitmiş maximum bu konuda çok yetersiz dedim. İlk olarak 3 ay geri ödemeli faizsiz 1000₺ nakit avans verelim dedi kabul etmedim 50₺ maxipuan verelim dedi, kabul ettim.
    Birde bu su seyı demıyorlar mı gıcık oluyorum.” Maxımum mobıl uygulamasını takıp edın, kampanyalar sayesınde aıdatın ucretını cıkarabılırsınız”
    Kampanya mı yapıyor sankı duzgun . Zaten yaptıklarının da sartlarını ıyıce zorlastırdılar.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.