Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramazan ayı kampanyasında aynı gün sadece tek işlem kabul edilir yazıyor. Farklı işyerlerinde aynı gün yine kabul edilmiyor mu? Test eden var mı daha önce?
    Mesela bugün 2 yarın 2 ayrı işyernde işlem yapsam??
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Kabul edilmiyor hocam aynı gün 2 farklı market yaptım birini saydı

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvee -- 13 Haziran 2018; 16:44:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvee

Kabul edilmiyor hocam aynı gün 2 farklı market yaptım birini saydı

Edit: imla
    teşekkürler dostum, o zaman bu kampanyayı kaçırdık. sağlık olsun.
  • merhaba arkadaşlar. yıllık aidat kesme süreleri yaklaşıyor. 2 ay sonra aidatı kestikten sonra iade için uğraşmamak için şimdi arayıp kartı kapatma blöfü yapsak ne gibi teklifler sunarlar ?
  • temassız ödeme kampanyaları hiçbir işe yaramıyo,çoğu mağazalarda temassız ödeme kullandırmıyolar sözde istanbulda yaşıyoruz.bitek migrosta kullanabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartı alalı bir ay olmadı daha. İlk ekstre çıktı. Yıllık ücret ne zaman yansıyor? İade etme durumları nasıl?

• Üstatlar, maksimum puanları akaryakıt istasyonları dışında kullanabileceğimiz yer var mı ?
  • Üstatlar, bana da yıllık kart ücreti yansımıştı, müşteri hizmetlerini aradım anında iptal ettiler. Limitim düşüktü, maksimum kartın uygulamasından yükselttim, 1 dk içinde o da yükseldi. Seviyorum bu maksimum kartı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

merhaba arkadaşlar. yıllık aidat kesme süreleri yaklaşıyor. 2 ay sonra aidatı kestikten sonra iade için uğraşmamak için şimdi arayıp kartı kapatma blöfü yapsak ne gibi teklifler sunarlar ?
    Kestikten sonra aradım ben. Faizsiz 1000 TL nakit avans veya 30 TL Maxi puan teklif ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Üstatlar, maksimum puanları akaryakıt istasyonları dışında kullanabileceğimiz yer var mı ?
    migros karfur arbys

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

temassız ödeme kampanyaları hiçbir işe yaramıyo,çoğu mağazalarda temassız ödeme kullandırmıyolar sözde istanbulda yaşıyoruz.bitek migrosta kullanabildim
    A101 de denedim oluyor hocam... Ama dediginiz gibi lcw boyner ve birçok isyerinde posta temassuz isareti olmasına ragmen kullanılamıyor..ya kasiyerin bilgisizliği ya da posta temassiz isareti olmasına ragmen gercekten kullanılamaması..bilmiyorum artik

• ares19051978 A kullanıcısına yanıt
    aynen kullandırmıyorlar .a101 de teknik olarak mümkün tabi kasiyer becerebilirse

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Kestikten sonra aradım ben. Faizsiz 1000 TL nakit avans veya 30 TL Maxi puan teklif ettiler.

Alıntıları Göster
    Yakın Zamanda mı aradınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Yakın Zamanda mı aradınız ?

Alıntıları Göster
    Geçen hafta hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Geçen hafta hocam.

Alıntıları Göster
    Anladım. Ben de aradım hemen iptal için onay istedi. Hiç teklif sunmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

A101 de denedim oluyor hocam... Ama dediginiz gibi lcw boyner ve birçok isyerinde posta temassuz isareti olmasına ragmen kullanılamıyor..ya kasiyerin bilgisizliği ya da posta temassiz isareti olmasına ragmen gercekten kullanılamaması..bilmiyorum artik

Alıntıları Göster
    Temassiz konusuna calisanlarimiz neden bu kadar uzak anlamiyorum :) isyeri mi yeteri kadar bilgilendirme yapmiyor yoksa bankalar mi yeterli bilgilendirme yapmiyor anlamis degilim. Gecen hafta yurt disindaydim. Bizden cok geri bir ulke :) 20-25 defa kartimi kullandim. Tamamini temassiz dan yaptilar. Yalniz hic sifre sormadi :) tr de kullanirken bir sure sonra sifre soruyor. Ustelik ne atm ye taktim (zaten yurtdisindaki atm nin bir anlami yok) nede sifreli islem yaptim postan.

• maximum mobilden temassız ödeme kullanıyordum artık uygulamada pembe mobil ödeme ikonu çıkmıyor, başına gelen var mı?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bende gri çıktı ve odeme yapamadım. Uygulamaya güncelleme gelmiş. Güncelledim yine olmadı. Kaldırıp baştan kurdum öyle çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Bende gri çıktı ve odeme yapamadım. Uygulamaya güncelleme gelmiş. Güncelledim yine olmadı. Kaldırıp baştan kurdum öyle çalıştı.
    gri değil hiç yok, uygulama da güncel, benim hesabımla oluyor abimin hesabıyla olmuyor yani hesapta sıkıntı var ama nedir anlamadım, ikisini de kullanıyordum günde 60 TL benzin alıyordum

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bankaya incelemeleri için bir kayıt oluşturun hocam.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.