Şimdi Ara

Maximum Gittigidiyor.com Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Şubat - 26 Şubat 2012 tarihleri arasında gittigidiyor.com'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 10 MaxiPuan hediye

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=244

• gg den alışverişi kestim. Çünkü bu tür sitelerde alıcı yorumları çok önemli. 2 defa
    başıma geldi. farklı ürün gönderen satıcı hakkında nötr yorum bile yapamıyorsun. site pozitif yorum yapmaya zorluyor. dolayısile yorumlar güvenilir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 24 Şubat 2012; 22:32:48 >
  • * 25-26 Şubat MaxiPuan Kampanyası

10 TL MaxiPuan kampanyası nedir?
    Maximum 10 TL MaxiPuan kampanyası ile İş Bankası Maximum, Maximiles ve Ziraat Maximum Kart sahipleri 25 - 26 Şubat 2012 tarihlerinde GittiGidiyor.com'dan tek seferde yaptıkları 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 10 TL MaxiPuan kazanacaklar. Bu kampanyadan her müşteri sadece 1 kez faydalanabilir ve MaxiPuan olarak verilecek en yüksek tutar 10 TL'dir. Bankamatik, Ticari Kartlar, VadeMatik Kartlar ile Maximum Fırsat, MaxiPuan bozdurma işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

10 TL MaxiPuan kampanyasından nasıl yararlanacağım?
    Kampanyadan faydalanabilmek için; İş Bankası Maximum, Maximiles ve Ziraat Maximum Kartınızla 25 - 26 Şubat 2012 tarihlerinde GittiGidiyor'da alışveriş yapmanız yeterlidir.

10 TL MaxiPuan kampanyası ne kadar sürecek?
    Bu kampanya, 25 - 26 Şubat 2012 tarihlerinde geçerlidir.

Kampanyadan kimler faydalanabilir?
    Bu kampanyadan tüm Maximum Kart sahibi GittiGidiyor kullanıcıları faydalanabilir.

Kampanyadan kazandığım MaxiPuan ne zaman kartıma yüklenecek?
    Bu kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar, kampanya bitiminden itibaren 7 iş günü içerisinde, en geç 5 Mart 2012 tarihine kadar yüklenecek ve kart sahiplerine sms yolu ile bilgi verilecektir.

Kampanyadan kazanılan MaxiPuan ne kadar süreli geçerli olacak?
    Yüklenen MaxiPuanlar en geç 14 Mart 2012 tarihine kadar kullanılabilecek olup, kullanım süresi sonunda harcanmayan MaxiPuanlar sistem tarafından 15 Mart 2012 tarihinde geri alınacaktır.

Alıntı bilgi:http://www.gittigidiyor.com/main/yardim/yardim_destek.php?help_steps3=khm maximum.com.tr

dikkat edin FIRSATÇI SATICILAR satın almayı düşündüğünüz malın fiyatını şişirir! gg yönetimine şikayet etsek sanırım selbet piyasa der geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Abi

gg den alışverişi kestim. Çünkü bu tür sitelerde alıcı yorumları çok önemli. 2 defa
    başıma geldi. farklı ürün gönderen satıcı hakkında nötr yorum bile yapamıyorsun. site pozitif yorum yapmaya zorluyor. dolayısile yorumlar güvenilir değil.

Yorum yapılabiliyor?

Satıcı yapamıyor alıcı hakkında...
  • quote:

gg den alışverişi kestim. Çünkü bu tür sitelerde alıcı yorumları çok önemli. 2 defa

Kesinlikle katılıyorum. GG'de bir satıcıya onun hatası yüzünden olumsuz oy vermiştim ve bir süre sonra baktığımda yok olmuştu. Başıma gelmeden inanmam derdim hep ama 4 yılı aşkın gg de 50 ye yakın alışverişim oldu ve birkaç kere sorun yaşadım onlarda çözüldü.
  • bende tavsiye etmiyorum daha güzel siteler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

bende tavsiye etmiyorum daha güzel siteler var.

Yeniçarşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef gittigidiyor alıcıdan çok satıcıyı koruyor artık.bana da olumsuz yorum yaptırmak istemedi neymiş efendim satıcının daha önceki yorumları olumlu imiş.bir de son 1 ayı gösteriyor!!
  • yeniçarşım şimdilik güzel bir alternatif.
  • quote:

:) Bu işi çözen nadir kullanıcılardan birtanesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Yorum yapılabiliyor?

ikiside birbiri hakkında yorum yapabiliyor çünkü ikisi de hem alıp hem bişiler satabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawssg

quote:

quote:

Yorum yapılabiliyor?

ikiside birbiri hakkında yorum yapabiliyor çünkü ikisi de hem alıp hem bişiler satabiliyor

hayır öyle bir şey yok. bana sahte ürün gönderildi ve siteye şikayet ettim. site de tek taraflı yorum yapabileceğimi, karşı tarafın hiçbir mudahalede bulunamayacağını yazdı. zaten normali de o. ben adamın sayfasına herşeyi teker teker yazdım, o ise öküzün trene baktığı gibi bakmak zorunda kaldı. öyle bir şey yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

quote:

quote:

Yorum yapılabiliyor?

hayır öyle bir şey yok. bana sahte ürün gönderildi ve siteye şikayet ettim. site de tek taraflı yorum yapabileceğimi, karşı tarafın hiçbir mudahalede bulunamayacağını yazdı. zaten normali de o. ben adamın sayfasına herşeyi teker teker yazdım, o ise öküzün trene baktığı gibi bakmak zorunda kaldı. öyle bir şey yok yani.

o istisnai durumlarda olabilecek birşeydir gittigidiyorda satıcı da alıcı hakkında yorum yapabiliyor. Örnek isterseniz şu linke girin
    http://profil.gittigidiyor.com/bora1984 abuze nin yorumuna bakın

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

bende tavsiye etmiyorum daha güzel siteler var.

Yeniçarşım.

mesela sanalpazar
  • quote:

quote:

Sırf o negatif yorumu yapmak için 1 hafta sistem bekletiyor.

Bende 1 hafta bekleyip negatif yorumu çakıyorum

Ama tabiiki o bir hafta içinde satıcı ödemesini çoktan almış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

Sırf o negatif yorumu yapmak için 1 hafta sistem bekletiyor.

Bende 1 hafta bekleyip negatif yorumu çakıyorum

Ama tabiiki o bir hafta içinde satıcı ödemesini çoktan almış oluyor.

bende samsung wifi için ekran filmi aldım gerçekten sorunlu ürün ama gg olumsuz yoruma izin vermedi bir hafta süre tanı dedi bende bekledim tekrar denedim yine aynı şeyi söyledi sonra salla gitsin dedim şimdi bu ilanı görünce aklıma geldi dur bi daha deniyeyim dedim bu sefer nötr yorum yaptım kabul etti

ggde en çok satıcının alıcıya yorum yapmasına uyuz oluyordum adam bana ürün göndermiş parasını vermişim ürünü beğenmemişim anlatıldığı gibi değil sıkıntılı cihaz satıcıya olumsuz yorum yaptım sonra bi baktım o da benim profile olumsuz yorum yapmış arkadaş manyakmısınız ben alıcıyım verdiğim para sahtemi çıktı eksik paramı verdim bana niye olumsuz yorum yapabiliyor dedim gg herhangi bir çözüm bulamadı yapabilir dedi geçiştirdi

• alınabilecek mantıklı bişey var mı arkadaşlar. altın fiyatları cok ucuk geldi bana.
  • arkadaşlar şu taktiği deneyen oldu mu. yorum yapmak için diyelim ki 30 gün süreniz var, inat yapın ve son dakikada olumsuz yorum yapın. böyle olursa karşılık verme süresi uzuyor mu yoksa son dakika yaptığınız için sizin yorumdan sonra olumsuz yorum yapılamıyor mu size?
  • gittigidiyor'a 2004 yılında üye oldum, 2.el konusunda çok iyi bir siteydi, şimdi ise neredeyse tamamı "dükkan formatlı" ürünle dolu,işe yarar, makul fiyatlı 2.el ürünler taneyle kalmış, teklif verilebilecek ürün de neredeyse yok, illa "hemen al"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.