Şimdi Ara

Maxımum GENÇ E Ticaret 100/25 Mayıs Ayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayenizde kampanyaya katılım sağlayabildim, teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocan teşekkürler katılımı gerçekleştirdim kaç gündür arayıp bulamamıştım ilk alışveriş diyor ya şimdi birdaha kampanya olsa katılamayacak mıyım onu anlamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1428 M kullanıcısına yanıt
    2aydir oluyor hocam. Ben geçen ay 2alisveris yaptim gittigidiyor ve vatandan 50tl gelicek. Bu ayda bu kampanyada 50 daha alinabiliyor.

• alenteros21 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Çok sağolun hocam, attığınız linkten katılım sağladım

• @SYLAS @Focusstayling

Hocalarim size küçük bir sorum olacak. Iş bankası maksipuanlari e ticarette hangi sitelerde geçiyor? (Migros Sanalmarket? Gittigidiyor? Hepsiburada?)

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    N11 de kullanılıyor fakat alışveriş tutari puandan fazlaysa kullanamiyorsun.

• Geçen ayın kampanyasında birçok kişinin puanları yüklenmemişti. Ben de puanlarımın yüklenmemesi üzerine bir kayıt oluşturdum ve konuyla ilgili bugün dönüş yapıldı. Aidatsız kart kullanmakta olduğum için kampanyadan yararlanamadığım söylendi. Üniversite okuyanlardan zaten aidat alınmıyor, üstelik yaptığım işlemlerden sonra kampanya sayacında ilerleme oldu. Neden böyle bir dönüş yaptılar, anlayamadım.
  • beyler kampanya şartlarını ekran görüntüsü alan var mı? aynı gün içerisinde farklı siteden alışveriş yapsak ikincisi de sayılır mı? ona göre ikinci alışverişi yapacağım. şartları kaldırmışlar siteden son gün diye, bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 15 Mayıs 2020; 22:44:49 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Evet dahil

teşekkürler.
  • quote:

Evet. Maximum Gençliysen ücretsiz para transferi yapmak senin elinde! Bir takvim ayı içinde,

- Maximum Mobil’e şifre ile en az 1 defa giriş yapıp ve

- Vadesiz TL hesabına EFT/havale ve/veya nakit yoluyla toplamda 100 TL ve üzeri para girişi olursa ve

- Maximum Genç Bankamatik Kartı ve/veya kredi kartı ile toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yaparsan ve

- Maximum Genç kredi kartı hesap özeti borcunun tamamını son ödeme gününe kadar ödemiş olursan

takip eden ayın 10’undan başlamak üzere 1 ay boyunca 2 adet havale 2 adet EFT’yi ücretsiz yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 16 Mayıs 2020; 1:36:13 >

• paunlar.sorunsuz bi şekilde yattı.

Bana yine yatmamış 🤦🏻‍♂️

• kazazz kullanıcısına yanıt
    :( gene ugrastiracaklar sizi

• benim de yatmamış. bu kartta genel bir problem var galiba.

• kardeşimin kartıyla samsung kampanyasından 150, bankamatik harcamalarından 70 lira, bu e-ticaret kampanyasıyla da 50 lira puan yatmamış. hepsi için tek bir kayıt açacagım birazdan bakalım yatıracaklar mı.
  • Bütün harcamalari ben sanal kartla yapmıştım. Yoksa kartta taksit vs yapilamiyor. Kart genel problemli.

• Man Down kullanıcısına yanıt
    destek kaydını internet şubesinden Bize Ulaşın --> Sorunum/itirazım var --> Banka ve Kredi kartı kampanyaları yerinden mi açıyorsunuz yoksa telefona ile müşteri temsilcisine mi bağlanarak açıyorsunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 20 Mayıs 2020; 20:3:10 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    buradan
    www.isbank.com.tr
    İletişim Formu | Türkiye İş Bankası A.Ş.
    https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.