Şimdi Ara

Maxımum GENÇ E Ticaret 100/25 Mayıs Ayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum Genç Kart'ınla seçili Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapacağın ilk 100 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, ikinci 100 TL ve üzeri alışverişe 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL MaxiPuan!

Kampanyaya dahil e-ticaret firmaları:

TRENDYOL
    VATAN
    GİTTİGİDİYOR
    HEPSİBURADA
    INCEHESAP.COM
    MONSTER NOTEBOOK
    N11
    TEKNOSA
    E-PTT AVM
    SAHİBİNDEN.COM
    MEDİAMARKT
    DECATHLON
    FİNSPOR
    GRATİS
    ROSSMANN
    WATSONS
    www.maximumgenc.com.tr
    E-ticaret alışverişlerinde 50 TL MaxiPuan! | Maximum Genç
    https://www.maximumgenc.com.tr/e-ticaret-alisverislerinde-50-tl-maxipuan

• quote:

kart aidatı öğrenciler için yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 6 Mayıs 2020; 4:59:36 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.
    www.maximumgenc.com.tr
    Maximum Genç Kredi Kartı | Maximum Genç
    https://www.maximumgenc.com.tr/maximum-genc-kredi-karti
    işte üniversitelinin yeni hali.

• Genç karta alt tarafı 50tl indirim verecen,hadi 100tl altlimitini anlarım.üye işyeri şartı nedir?üye işyerileri zaten bu kadar bindiripte satıyor satacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 5 Mayıs 2020; 18:43:18 >
    üniversite okuyanlara aidat yoktur.
  • Kampanya katılım linkini gönderebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alenteros21 A kullanıcısına yanıt
    Suanlik yok. Yakinda gelir geçende böyle olduydum
    Maxımum GENÇ E Ticaret 100/25 Mayıs Ayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Önceki 50 maxipuan kampanyası da uygulamada görünmemişti, linkten katılabilmiştim. Şu anki kampanya da görünmüyor. Sorunlu bir uygulama...

• quote:

Katılımını kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinden önce veya sonra) yapabilirsin.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum Genç Bankamatik Kartları, Maximum Genç Kredi Kartları

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles),Ticari Kredi Kartları ile yapılan işlemler, Aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Seçili firmaların fiziki mağazalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuanların 20 Mayıs 2020 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2020’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. @
    SYLAS

Ek koşullar: Kampanya seçili firmaların Maximum anlaşmalı e-ticaret sitelerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Kampanyaya dahil alışverişlerin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyaya dahil e-ticaret firmaları:

TRENDYOL
    VATAN
    GİTTİGİDİYOR
    HEPSİBURADA
    INCEHESAP.COM
    MONSTER NOTEBOOK
    N11
    TEKNOSA
    E-PTT AVM
    SAHİBİNDEN.COM
    MEDİAMARKT
    DECATHLON
    FİNSPOR
    GRATİS
    ROSSMANN
    WATSONS

@SYLAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 5 Mayıs 2020; 22:46:45 >

Denk gelirse atayım. Bakarim ara ara. Bu arada geçen ayin puanları bana gelmemiş bugün. Bi sikayet kaydi açayım da yatırsinlar.

• kardeşimin maximum genç kartı ile bu sitelerin hiç birinde alışveriş yapamıyoruz. 3d reddedildi tarzı hatalar veriyor. bildirdik, 3d seçmediginiz için reddediyor diyor ama doğru değil. halbuki samsung sitesinden 3d şifre ile işlem yapmıştık sorunsuz. 3d şifre gelmiyor problem bu. sonuç olarak gene kullanamayacagız.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Az önce n11den yaptim. Bu kart bozuk ama taksitli reddediyor. Sanal kartla yapin. Geçen aydan gelicek 50.puan gelmemiş bugün kayit açtık bakalim.

Hocam size bir sorum olacak benzer bi konu:

bu iş bankasının maximum gaming kartı direkt tüm maxipara kart kampanyalarına dahil oluyor mu? (yani mesela 50/5 maxipara kart iade kampanyası vardı ona maximum gaming kart ta dahil oluyor mu?) O da bir tür maxipara kart olarak geçiyor değil mi(maximum mobil de o sekme altında gözüküyor ama teyit etmek istedim kampanya şartlarında onun ismi direkt olarak geçmiyor bazı kampanyalarda maxipara kartlar dahildir diye geçiyor kampanya şartlarında)?

Eğer böyleyse aslında maxipara kart olarak direkt maximum gaming kartı almak daha mantıklı olmuyor mu hem iade maxipara 50/5 iade hem de gaming puan zımbırtısından kazanmış bulunursak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 6 Mayıs 2020; 7:47:14 >
    maximum genç kredi kartı degil bankamatik hocam bizdeki. bankamatik kartlarıyla genel olarak bir sorun olabilir belki de.
    Aynen öyle maxımum gamıng kart maxıpara karttır.
  • maximum mobil üzerinden genç bankamatik kartına başvurdum, sanal olarak da tanımlandı hemen. Fakat kampanyalar kısmında bu kampanyayı görüntüleyemiyorum. Sorun nerde acaba?

• Man Down kullanıcısına yanıt
    maxımum gnecle maxıpuanda kullandırtmıyor n11de denedim puan sorgulanmıyor hatası var. Marketlerde denemedim daha ama iste üniversiteli kartıyla n11 puanları sorsunuz görüyor.
    Maximum Genç'lilere E-ticaret alışverişlerinde 50 TL MaxiPuan!

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Linki yukariya birsktim oradan katilimi deneyin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.