Şimdi Ara

Maximum BP 40 TL MaxiPuan Kampanyası (500/40+20 Temassız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alıntı

    metni:
    16 Kasım -31 Aralık 2020 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan!
    Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirin: https://www.maximum.com.tr/indir/index.aspx Maximum anlaşmalı bp istasyonları Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir. Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Ocak 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 17 Ocak 2021 (bu tarih dâhil)’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 18 Ocak 2021 tarihinde silinecektir.Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.

     


    Alıntı

    metni:
    3-23 Kasım 2020 tarihleri arasında temassız özellikli İş Bankası kartınızla şifre tuşlamadan tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 125 TL ve üzeri 2. temassız ödemenize 10 TL, toplamda 60 TL MaxiPuan!
    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası temassız özellikli bireysel kredi kartları ve temassız özellikli Bankamatik Kartları


    Alıntı

    metni:
    HOPİ KAMP.Hopi üyesi BP istasyonlarında Hopi QR Kodum tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.Kampanyada şartları sağlanan fatura ile en fazla %1 Paracık kazanılabilir.Otogaz alışverişleri kampanyaya dahil değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Kasım 2020; 0:33:20 >







  • 500/60 gayet iyi. Bu gece benzine indirimde gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.