Şimdi Ara

Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
6
Favori
2.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan bilgisayar fiziki mağazadan bankamatik kartla işlem yaptım sayaç işlemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkt fiziki mağaza sayaç işledi. bankamatik temassız 100 lira üstü 5 maxipuan kampanyası da vardı, o işlemedi.

• Bankamatik kart ile
    D&R fiziki işledi.
    Mediamarkt fiziki islemedi
    Market kampanyasinin da marketi isledi 100/5 islemedi.
    Bugunluk bilgidir yarın değişebilir.
    Ekleme : sayacta sorun olmasin diye maximum pos undan cekilsin dedim. D&r Ortak pos dedi bende nasil yani maximum dan cekilecek sekilde ayarlanabilirse iyi olur dedim o da ayarladim dedi. Neyse onunki dedigim gibi isledi aynisini mediamarkt a da dedim o da ortak pos dedi. Bu pos cihazindan cektirme zamaninda demeye gerek var mi? Kart is bankasina aitse ortak pos cihazıysa ziraatten cekebilir mi sistem :/ pos cihazi yoksa algilayip kendi bankasindan mi çekiyor. Kampanya sartlarinda oyle sart yazmasi sacma. Bunun bizim takip etme işi cok sacma biz harcamamizi secili yerden yaparız gerisi bankayı ve sistemi ilgilendiren konu olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 8 Mayıs 2022; 12:39:57 >
  • Bugunde dünkü nun tersi ilk mediamarkt sonra d&r yaptım. Mediamarkt saymadi. Kayit oluşturdum 24 mayıs ta eksik yatarsa için kanitiniz olsun.

Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan

Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 9 Mayıs 2022; 11:49:6 >

• Puanları yatan varmı?vatan bilgisayar fiziksel postan alışveriş yapmıştım yatmamış

• Teknosa fiziki sayacta görünmüyordu. Kampanya şartlarına göre yatması gerekiyordu. İtiraz edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.