Şimdi Ara

Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
6
Favori
2.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• E-Ticaret

Çiçeksepeti, Gittigidiyor, Hepsiburada, Pazarama Online Alışveriş ve Market Siparişi, Morhipo, N11 ve Trendyol

Anneler Günü

APPLE ARTI BİLGİSAYAR ARTI TROY ARZUM BRİLLİANT CHAKRA COOKPLUS.COM.TR ÇİÇEKSEPETİ İNTERNET HİZ. D&R EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ ENGLISH HOME GÜRGENÇLER İŞ KÜLTÜR JUMBO EV GEREÇLERİ KARACA BAYİLER KARACA HOME KARACA ZÜCCACİYE KAŞMİR HALI KİTAPYURDU KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI MADAME COCO MEDIAMARKT MONSTER NOTEBOOK MORHİPO NEZİH KİTABEVİ PORLAND (İMGE İHRACAT) REMZİ KİTABEVİ TAÇ TEFAL TEKNOSA TURKUVAZ VATAN

• Teşekkürler hocam. E ticaret 500 e 40 ile birleşirse çok iyi olur.

TYC çok reyonlu mağaza mı olarak mı geçiyordu?

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

E-Ticaret

Çiçeksepeti, Gittigidiyor, Hepsiburada, Pazarama Online Alışveriş ve Market Siparişi, Morhipo, N11 ve Trendyol

Anneler Günü

APPLE ARTI BİLGİSAYAR ARTI TROY ARZUM BRİLLİANT CHAKRA COOKPLUS.COM.TR ÇİÇEKSEPETİ İNTERNET HİZ. D&R EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ ENGLISH HOME GÜRGENÇLER İŞ KÜLTÜR JUMBO EV GEREÇLERİ KARACA BAYİLER KARACA HOME KARACA ZÜCCACİYE KAŞMİR HALI KİTAPYURDU KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI MADAME COCO MEDIAMARKT MONSTER NOTEBOOK MORHİPO NEZİH KİTABEVİ PORLAND (İMGE İHRACAT) REMZİ KİTABEVİ TAÇ TEFAL TEKNOSA TURKUVAZ VATAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Mayıs 2022; 10:12:3 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Maximum Anneler Günü 200*4➡️100₺ Maxipuan

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Trendyol Ziraat'de çok reyonlu mağaza olarak geçiyor mesela ama İşbank için deneyip sayaç işliyor mu diye bakmaktan başka çare yok sanırım?

• @Erkan0644 Buradaki bilgiye göre mobilya dekorasyon olarak geçiyor.

https://forum.donanimhaber.com/isyeri-banka-pos-sektor-bilgisi-ana-konu--143251833

Çare var geçersiz. Boşuna uğraşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limangodan 10 tl bayram hediyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mobilya dekorasyon geçiyor iş bankasında. Yani olmaz o iş.

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herhangi bir cüzdanda geçer mi yada agold ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Hayır.

• Bence sektörler zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada gecmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyol geçmedi

• MediaMarkt işlem yapıp sayacı çalışan oldu mu acaba? Benim sayaç çalışmadı

• Sinn_61 S kullanıcısına yanıt

Mediamarkt mağazasından bankamatik kartla alışveriş yaptım benimde ilerlemedi sayaç. Siz de mi mağazadan yapmıştınız ?

• emir.seymen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Hem bankamatik hem de kredi kartı ile yaptım. İşlemedi ikisi de

• Sinn_61 S kullanıcısına yanıt

Ben 2 gün önce bankamatik ile temasız olarak işlem yapmıştım, acaba ondan dolayı mı ilerlemedi diye dün bu sefer kartı pos cihazına takarak işlem yaptım yine işlemedi. Bankamatik ile işlemlerde mi sorun var diye yarın bu seferde kredi kartıyla deneyecektim.siz de de kredi kartıyla işlemediğine göre başka bi sorun var demek ki. bugün müşteri hizmetlerini aradım. kayıt oluşturdular. bakalım sonuç ne olacak. sayaç ilerlemese bile kayıtla alınır diye düşünüyorum. Çünkü kendi yayınladıkları firma listesinde Mediamart var.

• Boyner ve Morhipo olumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar temassız kampanyasında sayacın işlemesi iki üç günü bulabiliyor anında işlemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.