Şimdi Ara

Maximum 30.000tl araba tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabahları çok erken kalkıp okula yetişmekten bıktım.Bunu babama bir çok kez söyledim.En sonunda sesimi duydu ve bana araba almaya karar verdi.Bende forumda bu tip konulara gayet güzel yorumlar açıldığını gördüğüm.Bende böyle bir konu açayım dedim.

Babam 30.000 tl dedi fakat ben daha ucuz bir şeyler arıyorum 25bin tl ve altı benim için daha uygundur.Kalan parayı başka türlü değerlendirmeyi düşünüyorum şahsen

Fiat puntolar nasıldır?Yakıt tüketimi falan km de kaç krş yakar?

Eniştemlerde opel corsa var 1.0 motor 28-30 krş arası yakıyor.Sizce bu değer iyimi 14 yıllık arabaya göre iyi ise almayı düşünüyorum şahsen.Bir kaç kez kullandım direksiyon biraz sert geldi bana ama güzel araba.

Bir sorum daha olacak 10 yaşında otomatik araba almamı tavsiye edermisiniz?Aldıktan sonra sürekli bir sıkıntı çıkarmı?Tamam ehliyeti geç de olsa yeni almış olabilirim fakat manuel arabayıda gayet iyi kullanıyorum almışken otomatik alayım diyorum en azından kolaylık olması için.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalalalaa

Herkeze kolay gelsin.

Sabahları çok erken kalkıp okula yetişmekten bıktım.Bunu babama bir çok kez söyledim.En sonunda sesimi duydu ve bana araba almaya karar verdi.Bende forumda bu tip konulara gayet güzel yorumlar açıldığını gördüğüm.Bende böyle bir konu açayım dedim.

Babam 30.000 tl dedi fakat ben daha ucuz bir şeyler arıyorum 25bin tl ve altı benim için daha uygundur.Kalan parayı başka türlü değerlendirmeyi düşünüyorum şahsen

Fiat puntolar nasıldır?Yakıt tüketimi falan km de kaç krş yakar?

Eniştemlerde opel corsa var 1.0 motor 28-30 krş arası yakıyor.Sizce bu değer iyimi 14 yıllık arabaya göre iyi ise almayı düşünüyorum şahsen.Bir kaç kez kullandım direksiyon biraz sert geldi bana ama güzel araba.

Bir sorum daha olacak 10 yaşında otomatik araba almamı tavsiye edermisiniz?Aldıktan sonra sürekli bir sıkıntı çıkarmı?Tamam ehliyeti geç de olsa yeni almış olabilirim fakat manuel arabayıda gayet iyi kullanıyorum almışken otomatik alayım diyorum en azından kolaylık olması için.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam öğrenci arabası söylüyorum sana az yakar çok kaçar öğrenciye yakışır 20-22 bin civarı 2003-2004 opek corsa nın 1.3 CDTI sini al pişman olmassın hem dizel çok azda yakıyor tam öğrenci arabası

• az yaksın diyorsan c3 bakabilirsin

daha ucuzu da bulunur belki ararsan, 24 25 civarı yeni kasa temiz c3 alındığına şahit olmuştum ama şu an piyasa şişirilmiş fiyatlarla dolu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-temiz-citroen-c3-152540684/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinde-tertemiz-c3-kazasiz-boyasizz-155197877/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 1 Mart 2014; 0:38:33 >

• eski kasa c4 al otomatik
  • lalalalaa L kullanıcısına yanıt
    valla bende araç bakıyorum kardeş max 35.000 tl ama daha ucuza bulursam onuda alırım. Bence corsa biraz eski kaçıyor punto daha modern ve teknolojik abs esp vs. Güvenlik açısından hiç baktınmı bilmiyorum ama benim önceliğim o o yüzden 2010 uzeri güvenli araçlara bakıyorum. Bence senin de kriterin o olsun. 30.000 tl yede temiz punto alırsın emin ol. Ben alfa 147, 156 fiat, punto, dizel megane coupe (bu biraz pahaı gerçi), polo gibi araçlara bakıyorum.
  • Dostum tam isteğine uygun, tam otomatik, 1.2 motor (vergi avantajı), SIFIR

Hyundai yeni i10

Videonun en önemli açıklamalarından birini yazayım:

Ön tarafta ki hacim, i10 A sınıfı olmasına rağmen B sınıflarından ve BAZI C SINIFI araçlarınkinden BÜYÜK olduğu belirtiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.