Şimdi Ara

maximum 1000 lira android telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 1000 lira bütçem var hangi androidi alabilirim

• Android olarak sony ericsson ya da samsung' u tercih ederim ama sony, ericsson'un hepsini satın alsığı için artık telefonlar bildiğim kadarıyla sony xperia olarak çıkıyor. Sana bir kaç tavsiye : sony xperia p ya da xperia s 1000 i geçik ama fazla fiyat farkı yok sony ericsson xperia ray . xperia neo yada neo v daha fazla paran varsa ya da tam bir oyun tutkunuysan xperia play ve sony ericcson dan son olarak benim en sevdiğim favorilerimden hatta aşık olduğum telefon xperia ars s çok hızlıdır ve stil sahibidir ayrıca android 4.0 ( en son sürüm ) kullanır bu telefona mutlaka bak sadece 1100 tl biraz daha para biriktir ya da kazan her neyse bu telefonu al derim sadece 100 lira fark var. Samsung ' tan ise şunları tercih ederim : galaxy s plus galaxy w ( bunun o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ) galaxy tab 8.9 umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir biraz uzun bir liste oldu ama... :D Karar sana kalmış şimdiden hayırlı olsun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunnrise

Android olarak sony ericsson ya da samsung' u tercih ederim ama sony, ericsson'un hepsini satın alsığı için artık telefonlar bildiğim kadarıyla sony xperia olarak çıkıyor. Sana bir kaç tavsiye : sony xperia p ya da xperia s 1000 i geçik ama fazla fiyat farkı yok sony ericsson xperia ray . xperia neo yada neo v daha fazla paran varsa ya da tam bir oyun tutkunuysan xperia play ve sony ericcson dan son olarak benim en sevdiğim favorilerimden hatta aşık olduğum telefon xperia ars s çok hızlıdır ve stil sahibidir ayrıca android 4.0 ( en son sürüm ) kullanır bu telefona mutlaka bak sadece 1100 tl biraz daha para biriktir ya da kazan her neyse bu telefonu al derim sadece 100 lira fark var. Samsung ' tan ise şunları tercih ederim : galaxy s plus galaxy w ( bunun o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ) galaxy tab 8.9 umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir biraz uzun bir liste oldu ama... :D Karar sana kalmış şimdiden hayırlı olsun derim.

çok teşekkürler

• Ne demek önemli değil :)
  • Birde huawei ve htc' de iyi diyorlar ama onların hakkında pek bir bilgim yok. Benim favorim sony ;) Ne de olsa japon malı farkını belli eder :D
  • Motorola Atrix, söylediğin fiyata alabileceğin en iyi çift çekirdek tel...
  • Hiç düşünmeye gerek yok Motorola atrix
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atrix kullanıyorum en iyi F/P cihazı...830 TL (HDMI kablosuda var içinde 70-80 TL lik)
  • Motorola atrix en mantıklısı
  • 2. el tercihiniz olurm u ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.