Şimdi Ara

Maximiles Black metal kredi kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximiles Black metal kredi kartı hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Bankadan bilgi istedim ancak henüz dönüş yok, 28.876 tl kart aidatı dışında bilgi yok maalesef…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Black kartım var ama metal olanı ilk kez duyuyorum sizde. Araştırdım ve bulamadım. Ama dediğiniz gibi bir ücreti varsa aidat olarak bu normal bir kart kullanıcısının karşılayacağı bir ücret değil. Örnegin bende american express metal var. Bu sene galiba 15K civarında aidatı. 1 kez bile kullanmadım. Değmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxxerman X kullanıcısına yanıt
    KREDİ KARTI SÖZLEŞMESİ ÖNCESİ BİLGİ ve TALEP FORMU

• Gürhan.Kaplan G kullanıcısına yanıt

evet paylaştığınız sözleşme setini okudum. Var görünüyor. Yıllık ücreti aşırı pahalı. Ve işin ilginç yanı, websitesinde, internet arama sonuçlarında ve hiç bir yerde varlığı görünmüyor :) Bir nevi hayalet kart. Acaba mevduatı çok yüksek kişilere özel sunum yaparak mı pazarlıyorlar bilemedim. Ama zaten bu kartı taşıyacak kişinin insanüstü bir geliri ve harcaması olması gerekiyor. Yoksa hiç kimse senelik 28000 küsür lira aidat ödemek istemez :)

• Bana ulaşan tek cevap özelliklerinin maximiles black ile aynı olduğu ancak hiç bir şekilde başvuru seçeneği göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.