Şimdi Ara

maxell home studio kulaklık 2.95 tl Bim'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  maxell home studio kulaklık 2.95 tl Bim'de

bu kulaklık 29.90 a satılmıştı zamanında şimdi 2.95 e tekrardan satışa çıkarıldı. tahminimce yarın satışa sunulacak çünkü biz yarın alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi three3up -- 16 Mayıs 2013; 23:37:54 >

• Tüm bimlerde olacağını sanmıyorum ellerinde kalan birkaç taneyi indirimli satışa sunmuş olabilirler.
  • Nasıl ya bildiğimiz 3 lira mı bu kulaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bim
  • ben istanbulda bimde calısıyorum doğru olabilir.bizim magazada yok bi ara ben de 30tl ye almayı düsünmüstüm kablosu 5m diye sonra vazgectim.14mp casio 150 küsürden 49 tl ye düştü mesela.bimde ara ara elde kalan ürünler satışa cıkar ama genelde calısan personeller iyi şeyleri kapar zaten.
  • Yarına kalmaz heralde saat 5e

• 3 tl mi yani yoksa yazım mı hatalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşlar gerçekten 3 tl ayrıca çarşamba günü de 699tlye satışa sunulan laptop 199 tlye satılmış onu kaçırdım ama bunu kaçırmamış olduğumua seviniyorum ayrıca çift kişilik uyku seti de 20 tlden satışa çıkacakmış bulan olursa uyku setinden bir tane de bana indiregandi yaparsa çok makbule geçer.
  • @three3up

Takipteyiz seni uygun fiyatları yazmaya devam edersen çok makbule geçer.
  • Toolmax gaz alarm cihazı 5 liraya düşmüş sonuncusunuda ben aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

ben istanbulda bimde calısıyorum doğru olabilir.bizim magazada yok bi ara ben de 30tl ye almayı düsünmüstüm kablosu 5m diye sonra vazgectim.14mp casio 150 küsürden 49 tl ye düştü mesela.bimde ara ara elde kalan ürünler satışa cıkar ama genelde calısan personeller iyi şeyleri kapar zaten.

hocam hangi ilçe bari onu şöyle semt mahalleyi pm den alalım

• dostum hatanmı var? 29.90 olmasın o 3lıraya bunu vermezler verırlersede yıkarlar orayı
  • Nerede olduğunu söyleyin beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

dostum hatanmı var? 29.90 olmasın o 3lıraya bunu vermezler verırlersede yıkarlar orayı

Harbi yıkarlar :) sabah 8 de kapısına dikiliriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

@three3up

yalnız hocam ben toblerone nin peşindeyim bizim burada bir tane bimde 6-7 koli vardı diye biliyorum o indirime girdimi işte o zaman akşamdan siparişleri toplarım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

@three3up

yalnız hocam ben toblerone nin peşindeyim bizim burada bir tane bimde 6-7 koli vardı diye biliyorum o indirime girdimi işte o zaman akşamdan siparişleri toplarım:D

toblerone deme :) koli koli aldık zaten, üstüne indirimli alırsak bu sefer kesin kurtlanır :D
  • abooovv kulaklığa bak, hemde 3 tl, ben önce kulak içi dir diye konuya bakmamıştım, zabanan bim deyiz
  • arkdaşlar şu veya bu bimde gördüm diyemeceğim için bimin hangi mağaza olduğunu söyleyemiyorum lakin bizim alacağımız sadece 2 tane var ve birini ben birini arkadaş aldığı için iş sıkıntıya girer bimi bilen bilir bu tür olaylar yasaktır ama yarın bölgede biraz araştırma yapıp tekrar geri dönüş sağlarım ama iş çıkış ım 6 olduğu düşünülünce siz düşünün derim...
    Not: benim paylaşımımdaki amaç ise böyle bir olay var çevrenizdeki bimlere bir bakın maksatlı inşallah bir kaç forumdaşa yararımız dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi three3up -- 17 Mayıs 2013; 1:18:16 >
  • Okmeydanı bimde gördüm kalmıştı 1 tane ama fiyatına hiç bakmadım acaba indirimdemiydi tühh.. :D
  • Tüm bimlerden değil hiç boşuna gezmeyin. Baız bimlerde oluyor o da çok sınırlı adetlerde . Ben geçen haftada aynı kulaklığı 10 tl'y e gördüm bimde . Tekrar gittiğimde bitmişti. Sorduğumda diğer bimlere gelmediğini söylediler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.