Şimdi Ara

MAX Smart'ta eski diziler yayınlansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max smart kanalında eski dizile bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 12 Haziran 2014; 14:57:06 >

• kanal d nin eski efsane dizilerini verseler bile sadece süper olur
  • Teşekkürler ilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 12 Haziran 2014; 14:58:12 >
  • süper diziler varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 22 Aralık 2010; 20:40:36 >
  • 90'larin zagasini izlemek gercekten buyuk keyif verirdi.
  • Sanırım Star'ın eski dizilerinin izlerini silmeye çalışıyorlar,Dizi TV'den D Max'a dönüşümde çok dizi değişmişti.
  • rica ediyorum yukarda verdiğin telefon numarasına taleplerinizi bildirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 12 Haziran 2014; 14:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

bugün max smart'la konuştum eski dizilerle ilgili ben malum şeyleri söyledim işte hiçbir kanal eski dizisinin tekrarını vermiyor siz de jaftalık tekrar kanalına döndünüz dedim bir bayanla konuştum dedi ki talep bu yönde.. D max ilk açıldığında baştan sonra bir kez kanal d arşivini dizi ve show programlarını verdik dedi O sırada kanal d ve star'da kaçırdıkları için dizi ve programları d maxte izlemek isteyenlerin yoğun bir talebi olunca şu anda max smart'ın yayın politikası bu şekle geçmiş

şimdilik nostalji dizi kanalı açılmasına dair bir bilgileri yokmuş ama ayrın ne gösterir bilinmezmiş

bazı eski dizileri sordum

üvey baba'yı hiç vermediniz dedim Şehnaz tango, deli divane, gül ve diken, kızlar yurdu, şen dullar... Maşallah hepsini biliyordu bayan gelecek 2 ayki yayın akışına da görünmüyor dedi. Ben de zaten açıldığından beri vermediniz ki bunları Dizi tv veriyordu sadece Şehnaz tango bile yok mu 100 bölüm dizi nereye gider Bu dizi bütün ülkeyi kasıp kavurmuştu ama çoğu dizi gibi 10 senedir bir kere bile tekrarı verilmedi. Çılgın bediş'in bölümlerini bazen atlıyorsunuz Küçük besleme 137. bölümde kaldırdınız 30 bölüm daha vardı baktınız biteceği yok halbuki 175 bölümdü dedim. Evet 175 bölümmüş dedi Bazen kasetler eskimiş olabilir. oyuncu telif istiyor olabilir Rtük bu kadar karışmıyordu eskiden Belki bölüm ceza almıştır zamanında Telif sorunu da olabilir dedi

Star'da ve kanal d'de yayınlanmış tüm dizi film ve showlar hala arşivimizde ama arşivimizde olması yayın hakkına sahip olduğumuzu göstermiyor Az önce saydığım nedenlerden ötürü bazı diziler ya da bazı bölümler yayınlanmıyor olabilir dedi

sık sık "saydığın tüm diziler verildi" dedi ben de 1 kez baştan sona verildi d max'te ama kaç sene oldu Eski diziler arabeskti falan diye küçümsemeyin Hem kısa hem akıcı hem çok güzeldi Mesela ata demirer show var o bitince iki kere kiki'yi verin dedim İki kere kiki'yi d max ilk açıldığında verdik defalarca dedi

ben de zeliha'nın gözleri ve gece gündüz'ü örnek verdim 3 ay önce vermiştiniz şimdi bir daha veriyorsunuz dedim Onlarla saydığınız diziler bir değil ki artık güncele daha önem veriyoruz bu bireysel verilen bir karar değil Talep de bu yönde İlk açıldığında yenileri gösterin diyorlardı yenileri gösterdik şimdi de eskileri gösterin diyorsunuz dedi

24 saat yayına neden geçmiyorsunuz dedim Gece başka kanala geçiyor yayın, o diğer kanallar için yeni bir kanal açamıyoruz bu yüzden iki kanalı 24 saate sığdırmak zorundayız dedi

mayıs ayında mercan kolye, üvey baba ve bazı aydan şener tv filmleri d yeşilcam'da verilecekmiş Küçük besleme tv filmini sordum o yok dedi. Ben de dizi tv ve yeşilçam tv dönemi hepsi verildi ama d smart olduğundan beri star'ın arşivindeki şeylerin yarısını vermediniz dedim

en son sabrı için teşekkür ettim kapattım ama İçim karardı adeta bu dizileri artık izleyemeyecek miyiz ya ama ben izlemesem yapamam (((

selam şehnaz tango ile ilgili bilfiğim şeyi paylaşayım arkadaşım max smartta oynamamasının nedeni haklarının showtv'de olması

• quote:

Orijinalden alıntı: kadraj

quote:

bugün max smart'la konuştum eski dizilerle ilgili ben malum şeyleri söyledim işte hiçbir kanal eski dizisinin tekrarını vermiyor siz de jaftalık tekrar kanalına döndünüz dedim bir bayanla konuştum dedi ki talep bu yönde.. D max ilk açıldığında baştan sonra bir kez kanal d arşivini dizi ve show programlarını verdik dedi O sırada kanal d ve star'da kaçırdıkları için dizi ve programları d maxte izlemek isteyenlerin yoğun bir talebi olunca şu anda max smart'ın yayın politikası bu şekle geçmiş

şimdilik nostalji dizi kanalı açılmasına dair bir bilgileri yokmuş ama ayrın ne gösterir bilinmezmiş

üvey baba'yı hiç vermediniz dedim Şehnaz tango, deli divane, gül ve diken, kızlar yurdu, şen dullar... Maşallah hepsini biliyordu bayan gelecek 2 ayki yayın akışına da görünmüyor dedi. Ben de zaten açıldığından beri vermediniz ki bunları Dizi tv veriyordu sadece Şehnaz tango bile yok mu 100 bölüm dizi nereye gider Bu dizi bütün ülkeyi kasıp kavurmuştu ama çoğu dizi gibi 10 senedir bir kere bile tekrarı verilmedi. Çılgın bediş'in bölümlerini bazen atlıyorsunuz Küçük besleme 137. bölümde kaldırdınız 30 bölüm daha vardı baktınız biteceği yok halbuki 175 bölümdü dedim. Evet 175 bölümmüş dedi Bazen kasetler eskimiş olabilir. oyuncu telif istiyor olabilir Rtük bu kadar karışmıyordu eskiden Belki bölüm ceza almıştır zamanında Telif sorunu da olabilir dedi

Star'da ve kanal d'de yayınlanmış tüm dizi film ve showlar hala arşivimizde ama arşivimizde olması yayın hakkına sahip olduğumuzu göstermiyor Az önce saydığım nedenlerden ötürü bazı diziler ya da bazı bölümler yayınlanmıyor olabilir dedi

sık sık "saydığın tüm diziler verildi" dedi ben de 1 kez baştan sona verildi d max'te ama kaç sene oldu Eski diziler arabeskti falan diye küçümsemeyin Hem kısa hem akıcı hem çok güzeldi Mesela ata demirer show var o bitince iki kere kiki'yi verin dedim İki kere kiki'yi d max ilk açıldığında verdik defalarca dedi

ben de zeliha'nın gözleri ve gece gündüz'ü örnek verdim 3 ay önce vermiştiniz şimdi bir daha veriyorsunuz dedim Onlarla saydığınız diziler bir değil ki artık güncele daha önem veriyoruz bu bireysel verilen bir karar değil Talep de bu yönde İlk açıldığında yenileri gösterin diyorlardı yenileri gösterdik şimdi de eskileri gösterin diyorsunuz dedi

24 saat yayına neden geçmiyorsunuz dedim Gece başka kanala geçiyor yayın, o diğer kanallar için yeni bir kanal açamıyoruz bu yüzden iki kanalı 24 saate sığdırmak zorundayız dedi

mayıs ayında mercan kolye, üvey baba ve bazı aydan şener tv filmleri d yeşilcam'da verilecekmiş Küçük besleme tv filmini sordum o yok dedi. Ben de dizi tv ve yeşilçam tv dönemi hepsi verildi ama d smart olduğundan beri star'ın arşivindeki şeylerin yarısını vermediniz dedim

en son sabrı için teşekkür ettim kapattım ama İçim karardı adeta bu dizileri artık izleyemeyecek miyiz ya ama ben izlemesem yapamam (((

selam şehnaz tango ile ilgili bilfiğim şeyi paylaşayım arkadaşım max smartta oynamamasının nedeni haklarının showtv'de olması

ama ilk sezon show tv'deydi diğer 3 sezon star'daydı. hem show tv bölümlerini 90'larda show tv, 2000 yılında antalya e tv, 2002 yılında da flash tv vermişti. star bölümlerini de 98'de star vermişti. Tabi yarıdan başlamak zorunda kalarak Şimdi neden vermiyorlar ki...

• quote:

sırf bu konu için bu siteye üye oldum.bende eski dizileri yeni dizilerden daha çok seviyor ve izlemek istiyorum.sonunda ailemi d smart almaya ikna ettim.tek nedeni ise eski dizileri yayınlayan d max ti.ama anladığım kadarıyla d max artık eski dizileri vermemeye başlamış.herkesin internette kolaylıkla izleyebileceği dizileri yayınlıyor.nedeni ise freddia arkadasın konuştuğu kadının dediklerine göre yeni dizilerin yayınlanmasını istemeleriymiş.işte buna çok sinirlendim.zaten internetten izleyebilirsin kaçırdığın bölümleri niye d max in tekrardan yayınlamasını istiyorsun ki?niye kanalın güncellenmesini istiyorsun?eski diziler için tek umudumuz d max ti zaten.ayrıca arşivlerindeki dizileri eskiden yayınladıkları gibi tekrardan yayınlayabilirler.bu teklif hakkı,rtük falan bahane gibi geldi bana.bir de dizilerin yanında aydan şenerin star tv için çekilmiş tv filmlerinın de yayınlanmasını istiyorum.bilhassa yüzleşme adlı tv filminin.d max bu stratejisini değiştirse ve yine eski dizileri yayınlasa cok büyük sevaba girecek.ya da o yeni dizileri yayınlayadursun artık sade ve sadece eski dizileri yayınlayan bir kanal açılsın.

• nerde dizi tv nerde max smart...

ilgin için teşekkürler Güncel yayınla ilgili, hepsinin tek tıkla internetten izlenebildiğini eski dizilerin yıllardır verilmediği için çok özlendiğini, yenilerin bir şeye benzemediği çok da uzun sürdüğünü yayın akışındaki çeşitliğini azalttığını fln söyledim Üstelik haftalık tekrar kanalı oldunuz Star ve kanal d'deki yeni bölümler yayınlandıktan sonra haftada 80 kere tekrarı veriyorlar bir de siz veriyorsunuz dedim O da, 80 kere verilen tekrarın her biri farklı gün ve saatlerde yayınlandığı için yeni bölümü kaçıranlar tekrarları da kaçıabiliyor. Bizse her hafta belli bir gün ve saatte tekrarları veriyoruz mesela disko kralı beyaz show çek geç başladığı için izleyemeyenler oluyor onlar için de uygun saatte veriyoruz dedi

ya talepler neleri doğuruyor Gözlerini para bürümüş bunların. eskiden yeni bölüm diye bir tabir de yoktu reklamda dizide fln yeni bölüm diye ibareler olmazdı Tam tersine tekrar verilecekse "yoğun istek üzerine tekrar" yazardı İnsanlar da önceki hafta izlediyse izlemez vakit kaybetmezdi işte izleyiciye saygı buydu Şimdi tam tersi yeni bölüm yazıyor tekrar yazmıyor İnsanlar tekrar olduğunu sanıp izlememezlik yapmasın diye. Eskiden yeni bölümleri yayınlanan bir dizinin bırak haftalık tekrarlarını dizi bitmeden günlük tekrarı bile verilmezdi. Eğer o hafta kaçırdıysan şansına küsüp sonraki hafta bir sonraki bölümü izlerdin Gündüzleri ise tamamen bitmiş dizilerin tekrarları verilirdi Akşamları ise dizilerden başka birbirinden çeşitli müzik eğlence konser yarışma programları olurdu Şimdi baktılar en çok reyting dizilerden geliyor neredeyse 24 saat dizi yayınlıyorlar Ve tüm bu tekrarları da insanlar belki tesadüfen görür de izler sonra gerçek gün ve saatinde yeni bölümleri izlerler diye yapıyorlar Yoksa kaçıranları niye düşünsünler

• hem zaten yeni dizilerde pek güzel ve yeni konular işlenmiyor.birkaç tanesi hariç hepsi 5-10 yıl önceki dizilerin biraz değiştirilmiş bir sekildeki versiyonu.ya da bir kitaptan uyarlama.hem de nasıl oluyorsa 150 sayfalık bir kitaptan 5 sezon çıkartılabiliyor.yeni dizilerin süreleri de çok uzun nerdeyse bir sinema filmi kadar sürüyorlar.ayrıca hiçbirinde ilginçlikler de yok illa gerçek hayatta herkesin başına gelebilecek olaylar olacak.yani sürprizler silsilesi yok eski dizilerde ise bu vasıflar vardı.izlerken sıkılmazdık senaryolar akıcıydı.şimdi en son 10 yıl önce izlediğim bir dizi yayınlansa ben yine ilk günki gibi izlerim çok uzun sürmediği için sıkılmam da.benim gözümde eski türk filmleri ile eski türk dizileri eşdeğerdir.ancak eski türk filmlerini internetten izleyebiliyoruz ama eski türk dizileri konusunda bu kadar şanslı değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackberry92 -- 8 Nisan 2011; 22:45:26 >
  • ya benim içimden geçenleri okumuşsun hatta nickin olmasa kendim yazdım derim abartmıyorum :)
  • quote:

ya benim içimden geçenleri okumuşsun hatta nickin olmasa kendim yazdım derim abartmıyorum :)

eski ve yeni diziler konusunda ikimiz de hemfikiriz anlaşılan:)bazen düşünüyorum da bu kanalları tek tek dolaşıp arşivlerinde çürüttükleri eski ve güzel dizileri geçici bir süreliğine bana vermelerini istesem ben bir yolunu bulup hepsini kaydettikten sonra geri iade edeceğimi söylesem olur mu diye:)biliyorum olmayacak birşey ama bunu düşünmeye mecbur bırakıyorlar çok özledik eski tv dizilerini ve bazı tv filmlerini.
  • dışarı görüntü vermiyorlar verseler bile yüksek fiyat istiyorlar ne yazık ki
  • Max smart digiturk var d smart arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.