Bildirim
Max Shooter for XBOX 360 nasıl çalışır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hiç kimsemi bilmiyor cihaz elimdemi patladı yani? -
-
-
?? -
Ben daha evvel kablolu gamepad ile sorunsuz kullandım.
şarjlı gamepadin pillerini neden çıkardın? onları bir takıp dene..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 23 Kasım 2011; 9:51:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cathedral
Ben daha evvel kablolu gamepad ile sorunsuz kullandım.
şarjlı gamepadin pillerini neden çıkardın? onları bir takıp dene..
Dedimki belki iletişimi wifi ile yapar pilleri takarsam. Yani kablolu gibi kullanmak için denedim. Peki hocam daha önce kullandığınız benimkiyle aynımıydı yoksa farklı modelmiydi -
Ben ürünü kullanmadım çokta bir bilgim yok fakat kablolu playasia da satılanı kablolu gamepad ile bağlıyorlardı.. -
sizin kullandığınız şarj kablosu sanırım. bir de 2 in 1 kablolar var -şarj+data- onlarla deneme şansınız oldu mu?
ben de gamepad ile fps oynayamıyorum. o yüzden ben de araştırmadayım. aimon xb elite almak üzereydim ki youtube inceleme videolarını izledim, kablolu kol istiyor. max shooter'a yöneldim o da aynı. ama pro versiyonu kol istemiyor ama o da 37£.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 17 Eylül 2012; 13:44:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 17jamal82
sizin kullandığınız şarj kablosu sanırım. bir de 2 in 1 kablolar var -şarj+data- onlarla deneme şansınız oldu mu?
ben de gamepad ile fps oynayamıyorum. o yüzden ben de araştırmadayım. aimon xb elite almak üzereydim ki youtube inceleme videolarını izledim, kablolu kol istiyor. max shooter'a yöneldim o da aynı. ama pro versiyonu kol istemiyor ama o da 37£.
HOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X