Şimdi Ara

Max Shooter for XBOX 360 nasıl çalışır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dealextreme.com'dan edindiğim Max Shooter for XBOX 360 nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Bileniniz var mı? Elimde aşağıdaki bağlantı kablosu var bunu kullanarak mı yapıcaz tam bilemiyorum

Elimdeki Max Shooter for XBOX 360

• Hiç kimsemi bilmiyor cihaz elimdemi patladı yani?
  • Bize neleri denediğinizi ve nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlatırsanız daha net bir şekilde yardımcı olmaya çalışabliriz. Bağlantı örneği için bir ka resim ekliyorum yardımı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Bize neleri denediğinizi ve nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlatırsanız daha net bir şekilde yardımcı olmaya çalışabliriz. Bağlantı örneği için bir ka resim ekliyorum yardımı olabilir.

Cihazı Xbox'a bağladım dashboard'da iken. Ardından kablosuz gamepadi ara kablo kullanarak(bataryası çıkmış şekilde) bağladım. Ama cihazda hiç bir tepki olmadı. (1)(2)(3)(4) ışıklarından hiçbiri yanmadı. Hem default modunda hemde set modunda. Tublo switchleri aşağıya bakıyor hepsinin. "P" tuşuna basılı tuttuğumda (1)(2)(3)(4) ışıkları 1-2 saniye boyunca yanıp sönüyor gamepadi bağlamış şekilde. Ama gene görmüyor galiba gamepadi. Acaba orjinal kablolu gamepad mi almam gerek? Birde hem gamepadi hemde mouse'u bağladım gene sonuç vermedi. Bu sefer aleti PC'ye takayım dedim gene herhangi bi tepki olmadı.

• ??
  • Ben daha evvel kablolu gamepad ile sorunsuz kullandım.

şarjlı gamepadin pillerini neden çıkardın? onları bir takıp dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 23 Kasım 2011; 9:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Ben daha evvel kablolu gamepad ile sorunsuz kullandım.

şarjlı gamepadin pillerini neden çıkardın? onları bir takıp dene..

Dedimki belki iletişimi wifi ile yapar pilleri takarsam. Yani kablolu gibi kullanmak için denedim. Peki hocam daha önce kullandığınız benimkiyle aynımıydı yoksa farklı modelmiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ürünü kullanmadım çokta bir bilgim yok fakat kablolu playasia da satılanı kablolu gamepad ile bağlıyorlardı..
  • sizin kullandığınız şarj kablosu sanırım. bir de 2 in 1 kablolar var -şarj+data- onlarla deneme şansınız oldu mu?

ben de gamepad ile fps oynayamıyorum. o yüzden ben de araştırmadayım. aimon xb elite almak üzereydim ki youtube inceleme videolarını izledim, kablolu kol istiyor. max shooter'a yöneldim o da aynı. ama pro versiyonu kol istemiyor ama o da 37£.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 17 Eylül 2012; 13:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17jamal82

sizin kullandığınız şarj kablosu sanırım. bir de 2 in 1 kablolar var -şarj+data- onlarla deneme şansınız oldu mu?

ben de gamepad ile fps oynayamıyorum. o yüzden ben de araştırmadayım. aimon xb elite almak üzereydim ki youtube inceleme videolarını izledim, kablolu kol istiyor. max shooter'a yöneldim o da aynı. ama pro versiyonu kol istemiyor ama o da 37£.

HOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.