maxpayne1 ve maxpayne2 modlarından hangilerini tavsiye edersiniz? Turkce deliyurek ve memolipayne vardı sanırım, yabancı modları oynayanınız oldu mu?
matrix modu harika.ve tabiki vazgeçilemez "Kung Fu" modu
nereden bulabiliriz bu modları?
max payne buradan ulasabilrisin, mod dahil biçok şey var. Peki katana modunu deneyen var mı? indirecem de 225 mb diyor, boşa ugrasmayayım, daha sırada bekleyen cok dosya var
quote:
Orjinalden alıntı: Aranzabal
max payne buradan ulasabilrisin, mod dahil biçok şey var. Peki katana modunu deneyen var mı? indirecem de 225 mb diyor, boşa ugrasmayayım, daha sırada bekleyen cok dosya var
o max payne 1 için bi mod pek tavsiye etmiyorum kötü olmus
Kung Fu
arkadaşlar vampire slayer modu indirdim 33mb zipli normalde açtım 65 mb ancak uzantısı .mp2m bu dosyanın ve direk default dizin olan c:\prog.files\rockstar games\max payne 2 nin içine attım ancak oyuna gidiimde menü moda göre deişmesi gerekirken hiçbi fark yok sanki hiç mod indirmemişim gibi modu oyunda nassı aktif yaparız ve dosyayı doğru yere atmış diil miyim dorusu neresi tarif ederseniz sevinirim teşekkürler
Modu doğru yere atmışsın. Ekteki resimdeki gibi modu seç oyuna başla
çok saol maroon öle düşünerke buluncak bişi diilmiş saolasan hemen dalim şimdi vampire avcısı olarak ((((:
hevesim anında kursaımda kaldı bu hata mesajı da nesi çözemedim..ufak bi başka modda da gerek oyuna load yada resume dediimde ve gerekse new game dediimde de her türlü resimdeki hata oluşuo.. nassı çözülür acaba..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme