Teğmen
20 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, benim Lenovo z360 laptopum var ve zamanında biosa şifre koymuştum.Birkaç gün önce bu şifreyi kaldırayım dedim biosa girince hiç şifre sormasın istedim fakat şifre kaldırma ile ilgili biosta hiç bişey göremedim sadece şifre değişikliği varde bende oraya girip eski şifremi yazdım yeni şifremi istedi bende orayı boş bırakıp onayladım şifre istemez diye. Şimdi biosa girmek istediğimde eski şifreyide kabul etmiyor boş bırakıncada kabul etmiyor bunun bi çözümü varmı arkadaşlar?
Elime bitane Palit fx 5500 256 MB 128 Bit ekran kartı geçti orjinal cd si yok bu kartın nvidia sitesinden sürücüsünü yüklediğimde görüntü bozuluyor renkler ve şekiller birbirine giriyor ekran gidip geliyor. Sürücü yüklemediğimde ise sorunsuz açılıyor acaba sorun nedir?
Pentium D 2800 işlemci özellikle oyunlarda nasıl performans gösterir??
athlon 64 X2 3800 işlemci almayı düşünüyorum buna uygun sata olmayan ve agp ekrankartı desteği olan bi anakart tavsiyeniz varmı?
Arkadaşlar bende asus A7S333 anakart var ve üzerinde 256mb 266mhz lik ram var ben buna 256mb 400mhz ram eklersem doğru çalışırlarmı acaba?
Arkadaşlar bande asus A7S333 anakart var üzerinde 256 mb 266 mgh ddr ram var ben buna 512 mb 400 mgh ram eklemek istiyorum uyumlu olurmu sizce? Yada sadece 512mb 400mgh taksam anakart desteklermi.Çünkü 333 e kadar destekliyormuş.
Bazı sitelerde N72 nin özellikleri arasında kızılötesi özelliğininde var olduğu yazıyor ama bende yok acaba yanlışmı yazılmış diyecem ama bir çok sitede var olarak görünüyor.
Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?
arkadaşlar bende emule++ 1.2.5 var ama dosya indiremiyorum nasıl kullanıldığını bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?
Arkadaşlar bende HP Pavilion dv4000 dizüstü var.Ses sürücüsünü bulamıyorum cd si de yok.Bildiğiniz site veya link varsa yardımlarınızı bekliyorum.
ya arkadaşlar bilgisayarıma biri şifre koymuş format atmadan bunu nasıl kaldırabilirim?Şifre windows açılırken istiyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.281 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.