Şimdi Ara

Max PAYNE 4 çıkacak mı baylar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyundan 1 gram anlamayan kendini bişi sananlar dolmuş yine ben tüm seriyi oynadım max payne 3 de gayet güzeldi sadece bazı yerleri absürd idi ama o da günümüz oyunlarında olan şeyler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

3 seri için çok kötü bir adımdı şimdi yeni oyun çıkarsalar hikayeyi saçma sapan bir yere koyarlar ama 3 çıkmasaydı o birkaç yıl geçmeseydi hilayenin üzerinden daha iyi bir yere yerleştirilebilirdi bence uzun bir süre sesi çıkmaz oyunun

bence max payne 3 gayette eğlenceli bir oyundu.Siz oyunun neyini beğenmediniz ?
  • 3. oyun gibi olacaksa, çıkmasına gerek yok. GTA6 karakterlerinden biri yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

Max Payne 2'de ki o karanlık,melankolik ve depresif ortamı yaratabilirlerse yapsınlar. Lem,Sax,Wooden, Bravura,Winterson hatta Kaufmann yani her karakterin bir hikayesi ve karizması vardı. Max Payne 3'te ki problem bence yukarıda saydığım özelliklere sahip olmaması idi. Aynı oyunu Max Payne 3 değil de Payne Max diye adlandırsalar yeni bir fps oyunu gibi eminim daha çok beğeni kazanırdı.

İyi, hoş, güzel söylüyosun da biraz boş söylüyosun kusura bakma... Lem, Sax, Wooden, Bravura ve Winterson karakterleri zaten Max Payne ve ailesiyle bağlantılı ve ilişkili karakterlerdi. Ama eğer oyunu oynadıysan ( oynadığını varsayarak konuşuyorum, çünkü aksi bir durum varsa gerçekten komik duruma düşmüş olursun ), Max Payne'in karısı ve bebeğinin ölümüyle başladı intikam duyguları... Ve bunun arkasında olan herkese savaş açmıştı. İlk oyunun sona ermesiyle biraz olsun bu duygularından arınmıştı. Fakat ikinci oyunda tam bir gangster çatışmasının ortasında kendini buldu. Oyunun ilerleyen bölümlerinde ise anlaşıldı ki, karısının ve bebeğinin ölümünde parmağı olan herkes ölmemişti. Eski dostlar birer birer düşman oluyordu. Fakat herkes ölünce artık Max Payne'i New York'a bağlayan hiçbir şey kalmamıştı. Bu sebeple Max Payne 3'ün konusu New York'un dışında gelişti. Oyunun kronolojik sırasını ve olaylar dizisini tam olarak anlayamazsan, Max Payne 3'ün konusunun neden ilk iki oyundan biraz farklı olduğunu da anlayamazsın.

• Güzel kardeşim,New York'la bağı kalmadı taa Sao Paolo'ya gitti peki. Orada ki hikayesi neden 1 ve 2 ayarında yapılamadı diyorum? Sen çok memnunsan buyur oynamaya devam et ama kusura bakma herhalde yaşın 1. ve 2. oyun çıktığı zaman oynamaya yetmiyordu 1-2-3 aynı zamanda alıp arka arkaya oynadın. New York bitti işte yeni hikaye, yeni dünya, yeni karakterler etrafında yeniden 1 ve 2 de ki duyguları bekliyor insanlarda. MP serisinin bir oyunu olarak kötü ve başarısız, fakat FPS türünden bir oyun olarak bakarsan idare eder bir oyun... Daha da yazılacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

Güzel kardeşim,New York'la bağı kalmadı taa Sao Paolo'ya gitti peki. Orada ki hikayesi neden 1 ve 2 ayarında yapılamadı diyorum? Sen çok memnunsan buyur oynamaya devam et ama kusura bakma herhalde yaşın 1. ve 2. oyun çıktığı zaman oynamaya yetmiyordu 1-2-3 aynı zamanda alıp arka arkaya oynadın. New York bitti işte yeni hikaye, yeni dünya, yeni karakterler etrafında yeniden 1 ve 2 de ki duyguları bekliyor insanlarda. MP serisinin bir oyunu olarak kötü ve başarısız, fakat FPS türünden bir oyun olarak bakarsan idare eder bir oyun... Daha da yazılacak bişey yok.

aynen katılıyorum. 1 ve 2. oyunlar başyapıttı ama 3. oyun için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim maalesef. tamam oynanabilirlik, grafik ve optimizasyon olarak gerçekten mükemmel bir oyundu ama oynarken bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsunuz kesinlikle. new york'un karanlık, karlı, tekinsiz sokaklarından günlük güneşlik brezilyaya geçiş kesinlikle yaramadı max'e. atmosfer olarak beklediğimi bulamadım.

belki hikayeden kurtarır demiştim ilk oynadığımda ama bilindik 2. sınıf bir aksiyon filmi senaryosu çıktı karşıma. hatta film olarak piyasaya çıksa imdb de maksimum 5 / 5.5 arası bir puan alırdı.

karakter olarak ise akılda kalan tek BİR (1) kişi bile yok aklımda max payne 3'ten. halbuki 15 yıl önce çıkan 1. oyundan bütün karakterler , hikayeleriyle beraber halen aklımda.

jim bravura, alfred wooden, jack lupino, mona sax ve helen mirren baz alınarak modellenen final bossumuz. 2. oyunda aynı çizgideydi .

ama bu 3. oyun maalesef olmamış . umarım 4. oyun çıkar ve eski atmosfere geri dönerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sons of Anarchy

quote:

3 seri için çok kötü bir adımdı şimdi yeni oyun çıkarsalar hikayeyi saçma sapan bir yere koyarlar ama 3 çıkmasaydı o birkaç yıl geçmeseydi hilayenin üzerinden daha iyi bir yere yerleştirilebilirdi bence uzun bir süre sesi çıkmaz oyunun

Oynanış olarak eğlenceli ama hikâye olarak rezildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. oyun, oynanabilirlik açısından da 1&2'nin gerisindedir:
    İki özel bölüm dışında sniper kullanamamak, el bombası atamamak, oyundaki en üst silahların başlarda çıkması, konsolize siper sistemi, oluk oluk gelen düşmanlar..

MP3, GTA5 geliştirilirken üretilmiş, bir ara oyundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 5 Ocak 2015; 16:52:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sons of Anarchy

quote:

Oynanış olarak eğlenceli ama hikâye olarak rezildi.

ama çok iyi optimize edilmişti pc'ye.Darısı Gta 5'in Başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trail_of_Tears1986 -- 8 Ocak 2015; 11:07:07 >

• ciksa cok guzel olur. 2'nin sonu da cok devami gelmeyecek gibiydi ama yaptilar, o yuzden belli olmaz cok saglam bir sequel gelebilir.
  • bir kere max payne 3 her ne kadar güzel eğlenceli bi oyun keyfi versede max payne serisi olarak olmamıştı o new york un karanlık sokakları yoktu ve çoğu kişi bilmiyor sanırım oyunu yapımcısı eski yapımcısı remedy entertainment dir max payne nin yaratıcısıdır bu şirket fakat rockstar games para kazanmak için max payne haklarını aldı sanırım veya 3 uncu oyun için haklarını aldı ve max payne 3 u yaptılar benım bıldıgım kadarıyla remedy nin hiç eli deymemiş oyuna tamamen rockstar oyunu oyunu remedy yapmış olsaydı new york sokaklarını gorurduk yanı anlıcagınız para kazanmak için yapılan bı oyundu max payne 3 ha zevk verdimi verdi hatta tekrar yukleyıp oynamayı dusunuyorum türkçe yamalı olarak ilkten ingilizce oynamıstım her ne kadar konuyu bilsemde genede turkçe yamalı oynayasım var oyun zevk verir keyif alırsınız oynarken ama asla bi max payne 1 ve 2 olarak kalsaydı daha iyi olurdu veya remedy cıkartsaydı çok farklı bi oyun olurdu
  • Remedy elini çekince oyun iyice GTA'ya benzedi bu da kötü oldu. Söylemekten nefret ediyorum ama çıkması zor. Çok yaşlandırdılar adamı bir kere. O filinta gibi payne kalmadı. Onu da geçtim hikaye ne olacak. Eski oyun ile (2. yani) bağdaşık, bir şekilde alakalı bit hikaye ve elbette karanlık olursa çok güzel olur.

• Remedy yapmayacaksa hiç çıkmasın

• 3. oyunun sonundan bir yere bağlamayacakları aşikar. Yaparlarsa 2. ve 3. oyun arasında bir senaryo oluşturularak yapılabilir. Hoboken Bunalımı vs. çizgi romanları vardı. Onlar da çok güzel hazırlanmıştı açıkçası ben beğendim.

http://rockstarturk.com/2012/max-payne-3-turkce-cizgi-romanlari-bir-arada.html

Zaten oyun yapılırsa yine uzun bir ara verilir diye düşünüyorum. Yapılmazsa da Max'e ve seriye hürmeten ek içerikler çıkarırlar diye düşünüyorum. (Yine bir çizgi roman serisi)
  • Max Payne 2 gibi bir efsaneden sonra 3 gibi rezil hikayeye sahip, Max Payne havasından yoksun, Max Payne atmosferinden yoksun, "sinematik" bir oyunu ben Max Payne oyunu kabul etmem. Dolayısıyla 4. oyun istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 10 Mayıs 2015; 10:07:00 >
  • Max Payne 3 gelmiş geçmiş en kötü devam oyunlarından biri olabilir. Remedy'nin elinden bir Max Payne daha oynamak isterim şahsen. Ama Rockstar mümkünse bir daha elini sürmesin.
  • çıkacak kardeşim çalışmalara başlandı...
  • Max Payne 3 başka isimle çıkmış bir oyun olsa herkes efsane derdi, bir aksiyon oyunu olarak çok iyiydi. Hikayesi de vasatın oldukça üstündeydi. Ama adı Max Payne olunca insanların beklentileri farklı oluyor, Rockstar da kendi Max Payne'ini yapmak isteyince kimya tutmadı. Genel olarak çok iyi oyundur Max Payne 3, PS3 neslinde oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.