Bildirim
Max payne 3 oynuyorum SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Max payne 1 - 2 gibisi varmıydı bea hey gidi günler. New yorkun karanlık yerlerine girdik hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mp3 nostalji mi aga 1 oyna 2 oyna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Mp3 nostalji mi aga 1 oyna 2 oyna
5 yıllık oyun
3 olmamış bence 1 ve 2 de verdiği havayı veremiyor maalesef
Max Payne 3 ne zaman nostalji oldu ya?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max Payne adamdır küçüklüğümün oyunudur. Bu yola birlikte çıktık birlikte üzüldük. Bize en yakın olan kişilerin ölümüne tanıklık ettik. New York'un hiç bitmeyecek gibi duran karlı sokaklarında ve yine o bitmeyen karanlığında ızdırap çeken bir polisin iç ve dış çatşmalarına tanıklık ettik.
Kader bize hiç bir zaman gülmedi. Hele o aralarda çıkan çizgi romanlar hiç bir oyunda kullanılmayan bir ilkin öncüsüdür. Oyunda çalan müzikler ve oyununun o karanlık atmosferi adeta bizi oyuna davet ediyordu.
Monitör ler mız aynı hocam siz pc kapatınca otomatik kapanıyor mu minitor
Şu ana kadar oynadığım vuruş hissi en güzel olan oyun -
Nolstaljide degil haci abartmada saglam oyun yani guzeldi hissi dedikleri gibi.
Ah be duygulandım Max Payne'in yeri bende çok ayrıdır. O karanlık atmosfer, sokaklar, sesler falan harika hikaye olarak daha fazla zevk veren hiçbir oyun oynamadım. İndireyim canım çekti.
Seriye baştan başladım, 2. oyun dün gece bitti. Birazdan bende 3. oyuna başlıyorum. Kolay gelsin.
Payne Killers <3 -
Monitör daha nostaljik duruyor.
8 saatte bitiyor. 1 günümü almıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X