Şimdi Ara

Max Payne (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: дltuğ

Lisedeyken paso muhabbetleri dönerdi..Beni max payne e benzetirlerdi gaza gelip gidip bi de deri ceket almışlığımda vardır yani..

ama bence teoman da oynayabilirdi.oldum olası çok benzetmişimdir

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

Max Payne (2008)

• teoman oyundaki max payne benzior sadece
    xD

[http://www.youtube.com/watch?v=ldMUEJBA1tk]
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

ama bence teoman da oynayabilirdi.oldum olası çok benzetmişimdir

Keinlikle benziyor...
  • Tip olarak oyuncu seçmek yanlış olur Wahlberg oyunculuğu ile bu filme en uygun isim. Yine ismi ile filme getirisi çok büyük olacak. Clive Owen da olabilir di ama o daha psikopat rollerin adamı bence, aile babası olacak karakterde değil(oyunculuk bazında).

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Oyunun Konusu Çok Etlieyiciydi
    Filminde öyle olması ümidiyle...
    Mark Wahlberg iyi seçim

Filmi 20th Century Fox Corporation'unda desteklemesi güzel bir şey
    çoğu oyundan kurgulanan film bütçe olarak düşük firmalar tarafından yapılıyor
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  •  Max Payne (2008)

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Film harika olacak. Bir de o Max Payne müziği filmde de kullanılırsa tadından yenmez.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

filmi çıksın ilk sinema bileti benim harika olacağına eminim

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Oyuncu seçimlerini Clive oven ya da Teoman'dan yana kullansalardı sanırım daha iyi olurdu

Orjinalden alıntı: mhyen

Oyuncu seçimlerini Clive oven ya da Teoman'dan yana kullansalardı sanırım daha iyi olurdu

Ben Teoyu bu pozisyonda Düşeniyorum
    Bir elinde Sigara diger elinde Tabanca arada kameramanlara küfür eder
    Alsana TeoMax

Max Payne (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 20 Mart 2008; 10:10:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: er38

Bazı arkadaşlar Mark ' ın bu filmin altından kalkamayabileceğini söylemiş SHOOTER filmini izlemenizi tavsiye ederim

Oyy ne diosun süper yaw shooter iyi eğitimli adam...
    güzel oynuyor orda da.
    Diğer filmleride güzeldi.

köstebekte bek bişe yapimiodu

• Bazen beklemediğiniz oyuncular beklenmedik performans gösterebiliyor.
  • "O Teoman'ı var ya sabun ederim"
    "O Teoman karşıma çıksın arabanın torpidosuna sokarım onu"

(Bay Tahmin programından replikler)

Orjinalden alıntı: De-Niro

"O Teoman'ı var ya sabun ederim"
    "O Teoman karşıma çıksın arabanın torpidosuna sokarım onu"

(Bay Tahmin programından replikler)

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Ben de Mustafa diyecektim ama yeni nesil belki duymamıştır diye o şekilde dedim ki google da arattığı zaman bulabilsin diye.Yanına parantezde eklemeyi unutmuşum

Bu arada Clive Owen ın geçen filmini izledim(geç oldu biraz) Shoot Em Up.Filmden sonra adama daha bi hayran oldum.Yani bir insan bu kadar iyi olabilir.Aksiyon filmiydi ama aynı zamanda çok ta eğlendirdi sağolsun.Bence bu filme giderdi.

Cadillac Dinasorus u 2 jetonla (bazen 1)
    Captan Commando yu 1 jetonla
    Final Fight ı 2 jetonla bitiriyordum atari salonu yıllarımda..

Max Payne 2 yide heralde 5-6 kere bitirdim en zor modda dahil..sıkıldıkça install eder bitirir silerdim..tam stres atmalık oyun..

filmi için clive owen cuk diye otururdu ama çekilsinde kim oynarsa oynasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Ben de Mustafa diyecektim ama yeni nesil belki duymamıştır diye o şekilde dedim ki google da arattığı zaman bulabilsin diye.Yanına parantezde eklemeyi unutmuşum

Bu arada Clive Owen ın geçen filmini izledim(geç oldu biraz) Shoot Em Up.Filmden sonra adama daha bi hayran oldum.Yani bir insan bu kadar iyi olabilir.Aksiyon filmiydi ama aynı zamanda çok ta eğlendirdi sağolsun.Bence bu filme giderdi.

Cadillac Dinasorus u 2 jetonla (bazen 1)
    Captan Commando yu 1 jetonla
    Final Fight ı 2 jetonla bitiriyordum atari salonu yıllarımda..

Max Payne 2 yide heralde 5-6 kere bitirdim en zor modda dahil..sıkıldıkça install eder bitirir silerdim..tam stres atmalık oyun..

filmi için clive owen cuk diye otururdu ama çekilsinde kim oynarsa oynasın..

Cadillac Dinasorus'taki Mustaf(ph)a'ya hastaydım la ben. 10 numara adamdı harbiden etrafında 1 dönüyordu tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Mart 2008; 18:37:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.