Şimdi Ara

Max Payne 2 Çözüm.. Takıldım burda .. ( ÇÖZÜLDÜ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Prologue

Şeften azar yedikten sonra dışarı çıkın ve Max’in masasına gidin. Burada kısa bir video girecek ve Max’e cevapsız bir telefon gelecek. Video bitince kalkın ve yüzleştirme odasına geçin. Buradan çıkın ve bir alt kata inip biraz vakit geçirin. (burada özellikle danışmadaki polisle ilginç bir diyaloğa girebilirsiniz:) biraz dolanın ve bir kat daha aşağı inin. Bu arada Mona nezarethaneye getirilecek. En alt kata inin, nezarete girip Mona ile konuşun ve çıkın. Tam çıkarken bir patlama olacak ve güvenlik kamerasından temizlik şirketinin elemanlarının nezarete girdiğini, bu sırada Mona’nın kaçtığını göreceğiz. Hemen açık dolaptan bir silah kapın ve nezarete geçip karşıdan gelenleri öldürün. Buradan garaja geçin ve buradakileri de harcayın. Garajdan çıkarken Vladimir gelecek ve bölüm bitecek.

-----------------------------------------

merlinin kazanında oyunun çözümü böyle diyor... her şey tamam. başladı oyunun ikinci partı. şeften bi güzel azarı yiyoruz. ama ondan sonra max in masasına gidin diyor. polis merkezini alt üst ettim yok böle bi yer abi. sinir oldum. telefon gelcek diyor. merkezde 4-5 tane telefon var ama hiç biride çalmıyo. bunları yapmayıncada diğer kısımlara haliyle geçemedim.. deli olcam ya 2 saattir deli gibi dolanıyom merkezde napcam ben.. burda habsettiği max benim herhalde ama benimde masam yokkki merkezde. bi sürü boş masa var ama hangisi. bi tanesinde telefon var dediği gibi. bekliyom beliyom çalmıyo lanet telefon. kısa video felanda yok dediği gibi çözümde..

oyunu oynayanlar bi yardım edin bana.. napcam ben burda başka ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 29 Kasım 2006; 20:33:23 >

• Galiba sefin odasının tam karsısında ki masalardan sonuncusuydu.
  • biraz alel acele oldu ama neyse

son ordayı resimde görüyosunuz. orda telefonda var tamam abi ama bişi olduğu yok. çalmıyo. cevapsız bi çağrı bekliyom gelmiyo. resimde hemen yanımda bi polis var masada oturuyo. şefin odasından çıkında ilk karşıma o çıktı. bişeyler konuştular max le fakat sonra herif masaya bi oturdu bi daha kalmadı.. harıl harıl bilgisayarın başında çalışıyo manyakmıdır nedir.. kalk bana bi yardım et... yol yordam öğret acemisiyiz merkezin dimi

başka çözümü olan yada başka bi teknik yokmu.. önceki bölümü bi daha oynadım belki atladığım biyer vardır diye ama yok. herşey doğru gidiyo fakat burda kaldım..

• odada degıldı karsı karsıya olan ıkı masa olması lazım onlardan sonuncusuydu sen orda ki tum masaları gez kesın bulursun ama yukarı veya assaga ınme.
  • vallahi buldum

ama kaç sefer gittim bu masaya. bilgisayara kaç kere E yaptım tıklıyo tıklıyo başka bişi yapmadı. bu seferde önce C yaptım max sandalyeye oturur gibi yaptım. E yapınca video girdi hemen araya peşinden de telefon çaldı.. tamamdır yani.. e sonunda ya..sıkılmaya başlamıştım bırakcaktım oyunu devam edelim bakalım teşekkürler LeBron_ James_

• süper bir oyun idi ya tekrar yükleyip oynamalıyım ...
  • Bu bölüme ben de gıcık olmuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun gerçekten çok güzel... sürükleyici.. atmıyorum 4 saattir aralıksız oynuyorum. daha yeni kalkabildim başından saat kaç olmuş ama.. 3 ncü partın 2 nci bölümüne gelebildim henüz daha çok varmı oyunun bitmesine
  • Oyunu bulsam bende oynıyacamda bulamadım

Ana menü müziğini indirdim onla idare ediyoruz
  • YA BENCE HİÇ ARAŞTIRMA YAPMIYOSUNUZ SİZ NASIL OLUYODA GEÇEMİYOSUNUZ BEN MAX PAYNE 1'İ 4 SAATTE MAXPAYNE 2 Yİ İSE 5.50 SAATTE BİTİRDİM

YANİ BİRAZ KATLARDA KOLAŞIN HEM TELEFON A CEVAP VERMEMİZ GEREKMİYO SADECE EN ALT KATA İNİN ORDA BİRAZ TAKILIN SONRADA TEMİZLİKÇİLER GELECEK ÖLDÜRECEKSİNİZ ONLARI SANRADA OTOPARK A ÇIKIN VE ORDADA ADAMLARI ÖLDÜRÜN SONRADA GİDİN OTOPARKDAN ÇIKIN DIŞARIYA ORDADA ZATEN BÖLÜM BİTİYO.

ÖFFF YAZA YAZA Bİ HAL OLDUM İNŞ. İŞİNİZE YARAR

• İkinci kez şimdi bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

YA BENCE HİÇ ARAŞTIRMA YAPMIYOSUNUZ SİZ NASIL OLUYODA GEÇEMİYOSUNUZ BEN MAX PAYNE 1'İ 4 SAATTE MAXPAYNE 2 Yİ İSE 5.50 SAATTE BİTİRDİM

YANİ BİRAZ KATLARDA KOLAŞIN HEM TELEFON A CEVAP VERMEMİZ GEREKMİYO SADECE EN ALT KATA İNİN ORDA BİRAZ TAKILIN SONRADA TEMİZLİKÇİLER GELECEK ÖLDÜRECEKSİNİZ ONLARI SANRADA OTOPARK A ÇIKIN VE ORDADA ADAMLARI ÖLDÜRÜN SONRADA GİDİN OTOPARKDAN ÇIKIN DIŞARIYA ORDADA ZATEN BÖLÜM BİTİYO.

ben oyunu sindire sindire oynuyorum.. hemen bitircem diye bi derdim yok ayrıca o masayı bulmadan telefon gelmeden sonraki bölümler açılmıyo. max bilgisayarın başına oturuyo bişeyler yaparken peşinden telefon çalıyo.. cevap yok telefonda. kapatıyo telefonu. ondan sonra bi polis geldi konuştu. yüzleştirme odasına gitmemi söyledi. gittim. mona orda bu sefer. ondan sonra indim alt kata nezarethanelerin olduğu yere. monayla görüştüm.. gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

YA BENCE HİÇ ARAŞTIRMA YAPMIYOSUNUZ SİZ NASIL OLUYODA GEÇEMİYOSUNUZ BEN MAX PAYNE 1'İ 4 SAATTE MAXPAYNE 2 Yİ İSE 5.50 SAATTE BİTİRDİM

ben oyunu sindire sindire oynuyorum.. hemen bitircem diye bi derdim yok ayrıca o masayı bulmadan telefon gelmeden sonraki bölümler açılmıyo. max bilgisayarın başına oturuyo bişeyler yaparken peşinden telefon çalıyo.. cevap yok telefonda. kapatıyo telefonu. ondan sonra bi polis geldi konuştu. yüzleştirme odasına gitmemi söyledi. gittim. mona orda bu sefer. ondan sonra indim alt kata nezarethanelerin olduğu yere. monayla görüştüm.. gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten

sindire sindire oynayabilirsin fakat ben oyunu 8 kere bitirdim ilk oynayışımda oyunu bitirmek istiyodum ama işte kader bu sözü söylediğim zaman sondan birinci bölümdeymişim tühhhhhhhhh

HERNEYSE Bİ OYUNU BU KADAR BİTEREMEZSİN TABİ İDDAYA GİRMEZSEN

• Hey gidi gunler zamanında 1 hafta boyunca oynayıp bitirmistim..
    Sen baya geriden gelion yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

Hey gidi gunler zamanında 1 hafta boyunca oynayıp bitirmistim..

ne demek geriden geliyosun. oyun çıkalı epey bi zaman olduğunun farkındayım. pc de ne zamandır imajlı halde bekleyen oyunlardan birisiydi. ancak oynama fırsatı bulabildim geriden gelmekle ne alakası var anlamadım. nfd carbon çıkalı ne zaman oldu biliyomusun.. peki ben oyunu bitireli ne zaman oldu biliyomusun? oyun dünyasını yakından takip ederim ve sevdiğim beğendiğim oyunları oynarım. yeni eski fark etmez. hala red alert 2 yi oynarım mesela ama kaç yıllık bi oyundur bilirmisin. ne demek geriden gelmek senden önde olduğum kesin

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

Hey gidi gunler zamanında 1 hafta boyunca oynayıp bitirmistim..

ne demek geriden geliyosun. oyun çıkalı epey bi zaman olduğunun farkındayım. pc de ne zamandır imajlı halde bekleyen oyunlardan birisiydi. ancak oynama fırsatı bulabildim geriden gelmekle ne alakası var anlamadım. nfd carbon çıkalı ne zaman oldu biliyomusun.. peki ben oyunu bitireli ne zaman oldu biliyomusun? oyun dünyasını yakından takip ederim ve sevdiğim beğendiğim oyunları oynarım. yeni eski fark etmez. hala red alert 2 yi oynarım mesela ama kaç yıllık bi oyundur bilirmisin. ne demek geriden gelmek senden önde olduğum kesin

vaybe o nasıl bi konuşmaydı öyleama şimdi ona ''senden önde olduğum kesin''dedin sence bu onun seviyesine inmek değilmianlayışlı olalım kimse kimseyi küçük görmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 29 Kasım 2006; 20:11:40 >

• @büyük adam

konu seviye değil arkadaşım.. konuyu seviyeye çekersek o zaman seviyesizlik etmiş oluruz. arkadaş belki istemeden de olsa karşısındakini hor gördü. belki bilerek belki bilmeyerek. ben sadece bi uyarıda bulundum. amacım tartışma ortamı yaratmak değil. hiç kimseyide hor görmek yada aşağılamak değil. zaten bu olamazda bu forumda. sürçü lisan ettimse affola.. kimsenin kalbini kırmak istemem
  • aslında amacım hakaret veya başka bi şey demek değil sadece burda tartışma yaratmadan kargaşa yaratmadan konuya dezam etmek değil aslında amacının bu olmadığını bende biliyorum
  • ilk oynadığımda 1 hafta 2. oynadığımda 1 gün 3. kez oynadığımda 4 saatte bitirdimyani 3 kere bitirdim
  • evet.. oyunu bitirmek demin nasip oldu.. daha 5 dakika önce bitti oyun en sonunda o beyaz takımlı herifi öldürcem diye biraz zorlandım ama işini bitirdim.. çok güzel oyundu gerçekten... oyunu oynuyanların bazılarında psikolojik rahatsızlık görülmüş ilginçttir merlinin kazanında okudum. bana bişi olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.