Şimdi Ara

MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türevin en zor kısımlarından biri desem kimse itiraz etmez herhalde, çok güzel ve düşünmeye iten kaliteli soru tarzları var.Fakat çözmesi de bir o kadar zahmetli, 1 soru ya gelecek ya gelmeyecek.Taş çatlasın 2 tane gelse yine o kadar kafa patlatmaya değer mi sizce?

Karekökle oyalanıyorum kaç gündür ama vazgeçtim devam ettiremeyeceğim max-min kısmını.Temelini biliyorum, mantığını biliyorum.Önemli olan fonksiyonu yazmak ama çok yoruyor beni.Sizler ne yaptınız burayı?

Sanıyorum geçen sene 1 max-min sorusu vardı, o yüzden karekökü devam ettirmeyi düşünmüyorum.Türev bataklığı içinden çıkılmaz bi hal alacak yoksa

• geçen sene düştüğüm hataya düşmem, karekökün türev integral kısmını ağlatacam bu sene.
  • mezun60 kullanıcısına yanıt
    Fazla zaman geçmeden ağlat bence hocam, 60 günden daha az bi süre var ve sanıyorum karekökte türev-integralden 70 test var.Sıradan testlerde değil yani.Şubata kadar karekökte sadece matris-türev-integrali bıraktım.Baba konular diye, sınava yakın çözerim daha iyi olur diye.Ama sonuç, anca türevi bitirdim o zamandan beri.Hemen başla derim :) Denemelerde hız dengesini de iyi ayarla, ağlattığın türev integral boşa gitmesin :)
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Evet evet biliyorum testleri, geçen sene türevden ağlaya ağlaya birkaç test çözüp bırakmıştım. Şuan senin de dediğin gibi hızı ayarlamak için günde 1 deneme çözüyorum. 20 mayıs ta denemelere 5 10 günlük ara verip halletmeyi düşünüyorum. Son cümlende geçen sene yaptığım hatayı söylemişsin. İnşallah bu sene aynı hatayı düşmem, düşmeyiz :)
  • Ben pek zor bulmuyorum mantığını kavradiktan sonra, sadece soruda sizden neyi istediğini bulmakta biraz kafa karışıklığı olabiliyor orası da pratik yapmayla hallediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede pek zor bi yanı yok denklem kurup çözüyorsun. normal problemlerden kolay geliyor bana
  • Bu lanet konuya limitten zor dedim diye yemeğim hakaret ve küfür kalmadı ama lys de piyasadaki sorular gibi çıkmıyor bu lanet konu o yüzden bence mat2 nin en zor gelen kısımlarından birisi lys de bu konu ben elden geldiğince çözmeye çabalıcam ama sınavda cins birşey gelecek eminim çözemezsemde üzülmem açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafikleri yapamıyorum bu daha kolay geliyor sorun bendemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.