MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> TYT / AYT / YDT
eüzerixinintegrali => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:01:56)
Türevin en zor kısımlarından biri desem kimse itiraz etmez herhalde, çok güzel ve düşünmeye iten kaliteli soru tarzları var.Fakat çözmesi de bir o kadar zahmetli, 1 soru ya gelecek ya gelmeyecek.Taş çatlasın 2 tane gelse yine o kadar kafa patlatmaya değer mi sizce?

Karekökle oyalanıyorum kaç gündür ama vazgeçtim devam ettiremeyeceğim max-min kısmını.Temelini biliyorum, mantığını biliyorum.Önemli olan fonksiyonu yazmak ama çok yoruyor beni.Sizler ne yaptınız burayı?

Sanıyorum geçen sene 1 max-min sorusu vardı, o yüzden karekökü devam ettirmeyi düşünmüyorum.Türev bataklığı içinden çıkılmaz bi hal alacak yoksa

mezun60 => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:08:03)
geçen sene düştüğüm hataya düşmem, karekökün türev integral kısmını ağlatacam bu sene.

eüzerixinintegrali => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:12:39)
Fazla zaman geçmeden ağlat bence hocam, 60 günden daha az bi süre var ve sanıyorum karekökte türev-integralden 70 test var.Sıradan testlerde değil yani.Şubata kadar karekökte sadece matris-türev-integrali bıraktım.Baba konular diye, sınava yakın çözerim daha iyi olur diye.Ama sonuç, anca türevi bitirdim o zamandan beri.Hemen başla derim :) Denemelerde hız dengesini de iyi ayarla, ağlattığın türev integral boşa gitmesin :)

mezun60 => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:23:25)
Evet evet biliyorum testleri, geçen sene türevden ağlaya ağlaya birkaç test çözüp bırakmıştım. Şuan senin de dediğin gibi hızı ayarlamak için günde 1 deneme çözüyorum. 20 mayıs ta denemelere 5 10 günlük ara verip halletmeyi düşünüyorum. Son cümlende geçen sene yaptığım hatayı söylemişsin. İnşallah bu sene aynı hatayı düşmem, düşmeyiz :)

Aldreigh => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:34:53)
Ben pek zor bulmuyorum mantığını kavradiktan sonra, sadece soruda sizden neyi istediğini bulmakta biraz kafa karışıklığı olabiliyor orası da pratik yapmayla hallediliyor

Carlion => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:46:53)
bencede pek zor bi yanı yok denklem kurup çözüyorsun. normal problemlerden kolay geliyor bana

del ray => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:52:54)
Bu lanet konuya limitten zor dedim diye yemeğim hakaret ve küfür kalmadı ama lys de piyasadaki sorular gibi çıkmıyor bu lanet konu o yüzden bence mat2 nin en zor gelen kısımlarından birisi lys de bu konu ben elden geldiğince çözmeye çabalıcam ama sınavda cins birşey gelecek eminim çözemezsemde üzülmem açıkcası

Paintedman => MAX-MİN PROBLEMLERİNİ NE YAPTINIZ (25.4.2016 22:59:26)
grafikleri yapamıyorum bu daha kolay geliyor sorun bendemi

Sayfa: [1]