Şimdi Ara

Max. 750 TL'ye Bisiklet Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 750 TL civarı fiyatlara bana uygun bir bisiklet almayı düşünüyorum. Genelde şehir içinde kullanacağım ama arada sırada arazilere de girerim. Uzun yol yapmayı da düşünüyorum, yani anlayacağınız dayanıklı olması lazım. Aldığım zaman da beni uzun bir süre götürmesini istiyorum. Bisikletten pek anlamam açıkçası ama Claud Butler Black Hawk düşündüm bi ara, konuyu sizin tavsiyenize göre şekillendireceğim.

    Iyi forumlar...



  • Forumun bu kısmı pek aktif değil. Bisiklete yeni başladım pek bilgim yok ama okuduklarım kadarıyla sizin ihtiyacınız olan sanırım hibrit (şehir) bisikleti. 11 Kasım da salcano city fun 60 aldım açıkcası oldukça memnunum genel olarak hoş bir bisiklet. Fiyat olarak 662 TL ye geldi n11 fiyatı 750TL idi kuponla 662 ye geldi. Aldığım yorumlara göre bisikletin göbeği ve maşası kötüymüş ayrıca 24 vites olsaymış %20 daha fazla performans sağlarmış(servis de ki adamdan aldığım bilgilerdir). Sanırım bisiklet almak için fiyat olarak en iyi zaman bu sıralar kesinlikle alırken pazarlık yapın söylenen fiyatın %15-20 kadar pazarlığa gidin. Son olarak eğer aksesuarlarınız yoksa aksesuarlara da para ayırmayı unutmayın en temel şeyleri (kask, eldiven, gözlük, aydınlatma, iç lastik, çanta, anahtar takımı vs.) epey tutacaktır.
    Verdiğim bilgiler arasında yanlış olanlar olabilir bilgili biri teyit ederse sevinirim. Kolay gelsin
  • Sehir ici kullanilacaksa ve uzun yol yapilacaksa dag bisikleti hamallik olur. Bu bisikletler uzun yol yapmak icin uygun degil. Kalin lastik ve daha agir olmasindan dolayi efor kaybina neden olur. Sehir/tur bisikletlerine bak. Butcene uygun f/p olarak Carraro Sportive 225 veya 227 alabilirsin. 225 kullandim. 500 KM uzeri de yol yaptim ve memnunum. Benzer olarak Whistle ve Merida markalarina da bakabilirsin. Uc asagi bes yukari benzer modelleri var. Hangisi olsun dersen renk ve model olarak begendigin markayi sec. Ust modellerde birbirlerine gore artilari ve eksileri var.



    Salcano ve Umit gibi markalardan uzak durmani siddetle tavsiye ederim. Icindeki bisiklet sevgisini oldurmeye birebir...
  • @kesin09, Salcano bisikletleri düşünmüyorum pek önermediler kullanan arkadaşlarım da pek memnun değil. Ekipman bütçemi ayrı olarak alıyorum şu anki 750 liralık bütçe sadece bisiklet için yani. Son olarak da pazarlık imkanım yok maalesef internetten alacağım.



    @Victor Branco

    Şu an önerdiğiniz markalara baktım hocam. Maalesef bütçemin aşamayacağım kadar yukarıda fiyatlar. Gerekirse uzun yol yapmaktan vazgeçmeyi düşünüyorum, bütçe de de çok küçük oynama yapabilirim durumuma bağlı. Önerinize teşekkür ederim, zaten Salcano ya da Ümit gibi bisiklet markalarını alternatif olarak hiç düşünmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolunayK -- 11 Ocak 2017; 22:58:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TolunayK

    @kesin09, Salcano bisikletleri düşünmüyorum pek önermediler kullanan arkadaşlarım da pek memnun değil. Ekipman bütçemi ayrı olarak alıyorum şu anki 750 liralık bütçe sadece bisiklet için yani. Son olarak da pazarlık imkanım yok maalesef internetten alacağım.



    @Victor Branco

    Şu an önerdiğiniz markalara baktım hocam. Maalesef bütçemin aşamayacağım kadar yukarıda fiyatlar. Gerekirse uzun yol yapmaktan vazgeçmeyi düşünüyorum, bütçe de de çok küçük oynama yapabilirim durumuma bağlı. Önerinize teşekkür ederim, zaten Salcano ya da Ümit gibi bisiklet markalarını alternatif olarak hiç düşünmedim.

    Ikinci ellerini bu fiyata bulabilirsin. Bisikletten anliyorsan cok sikinti yaratmaz. Ama anlamiyorsan biraz riskli is. Tanidigin bir bisikletci varsa buldugun bisikleti ona da kontrol ettirebilirsin. Ikinci el bisiklette kadro yamulmasi, catlamasi, masa egilmesi ve gobek yamulmasi gibi sorunlar basini ciddi sekilde agritabilir... O yuzden yeni model bisikletlere bak.




  • Eger illa bu fiyatta olsun dersen Kron XC 150 modeline bakabilirsin. Bu da baslangic modeli olarak geciyor. Bir kez alayim tam alayim dersen yukarida saydigim markalar seni uzmez. Carraro ve Whistle ayni firma garantisi altinda. Kendini epey kanitlamis markalar.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim, 2. El denk gelirse bakarım artık memlekette pek bisiklet piyasası yok ama bir ihtimal denk gelebilir. Yakın zamanda da bisiklet bayilerini gezerim.



    Iyi forumlar...
  • Memlekette 2. El piyasasına baktım maalesef saçma sapan markalar var hep hiç adam gibi bir şey denk gelmedi. Carraro 225 denk gelirse alacağım bir kaç yere sorduruyorum, ayrıca claud butler urban 100'ü de araştırmaya başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.