Şimdi Ara

MAX 60 TLYE ÖĞRENCİ İÇİN F/P KULAKÜSTÜ KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradığım ürün sony mdr zx-100b tarzı bir şey yardımcı olursanız çok sevinirim. öğrenciyiz sonuçta en çok sevdiğimiz olay f/p.

• sony mdr v150 sizi tatmin eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bass seviyorsan v150 normal bass istiyorsan zx300.
  • kusura bakmayın forumda acemi olduğum için. daha açıklayıcı bir yazı yazmam gerekirdi. öğrenciyim ve verdiği paraya göre mükemmel bir yalıtım beklemiyorum. kulaklığı genel olarak otobüste giderken veya evde laptopa bağlayıp film izlerken kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabiOlumDeli

sony mdr v150 sizi tatmin eder

Hocam İnternetten Sipariş vereceğim 45 Tl ye değermi.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Hocam baya iyi bir kulaklık memnun eder.
  • trust magnus deluxe öneririm kendimde aldım media marktta 56 tl civarında deri ve yastıkları harika siparişi verdim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merseyhmon

trust magnus deluxe öneririm kendimde aldım media marktta 56 tl civarında deri ve yastıkları harika siparişi verdim bekliyorum

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/trust-18615-magnus-deluxe-mikrofonlu-kulaklik-116988029?keyword=&gclid=CjwKEAjw9LKeBRDurOugs43jnlgSJACUXqHx8xGYI_CoT-GaXPWLk3zPARqZD67G0vj6g3oam9-t8RoCxdTw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-information

• hocam 23 tl ye anlık bi indirimden aldım 2 saat sonra 81tl oldu gayet güzel ses kalitesi vb. büyük olması çok iyi yastıkları falan cidden güzel ve deri önerebilirim :)
  • Forumda yurt dışından Audio Technica kulaklıklar getiren arkadaşlar var. Onlar ile bir görüşmeni tavsiye ederim, CKS 55 aldım çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.