Şimdi Ara

Max 50TL Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye edeceğiniz bi kulakiçi var mı ? (sony, sennheiser vs..) max. 50tl ???

• Sony'nin öyle birkaç modeli var ama pek beğenmiyorum sen onu 100 yapta bir tane CKS77 felan al derim.
  • Sony mh650 alın derim. Forumda 25 liraya satıyorlar. 100 TL altı alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi(50 TL altı en iyisi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraz

Sony'nin öyle birkaç modeli var ama pek beğenmiyorum sen onu 100 yapta bir tane CKS77 felan al derim.

Ne sony ne CKS77 satan bir yer bulamadım TR'de. Varsa bilgi paylaşırsanız memnun olurum, teşekkürler.
  • Forumda Selçuk bey diye biri var herkes ondan temin eder CKS'leri eğer 100 lira veremem diyorsan EP630 al derim 30 lira felan o fiyat aralığında %90 bunu önerecektir. Sony nasıl bulamadın anlamadım neredeyse bakkallarda bile satılıyor:D Git teknosaya bak var mıymış yok muymuş bizim burdaki teknosada en az 4-5 model vardı. Selçuk beyi bulursan tel aç o sana uygun bir kulaklık önerir araştırır alırsın merak etme son derece güvenilirdir. Bunu da araştırabilirsin açtığı konu linki vardı onu bul yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraz

Forumda Selçuk bey diye biri var herkes ondan temin eder CKS'leri eğer 100 lira veremem diyorsan EP630 al derim 30 lira felan o fiyat aralığında %90 bunu önerecektir. Sony nasıl bulamadın anlamadım neredeyse bakkallarda bile satılıyor:D Git teknosaya bak var mıymış yok muymuş bizim burdaki teknosada en az 4-5 model vardı. Selçuk beyi bulursan tel aç o sana uygun bir kulaklık önerir araştırır alırsın merak etme son derece güvenilirdir. Bunu da araştırabilirsin açtığı konu linki vardı onu bul yeter.

Sağolasın teşekkür ederim ama Selçuk beyin bir kullanıcı adı olmalı değil mi
    Rüyamda mı göreyim onu da :D 100tl de verilir hakediyorsa çok büyük para değil az da değil tabi ama forumdaki yorumlara güvenirim. Çıkarsız yorumlar %95.

• mh650 mi ne vardı kankam da var ses kalitesi çok iyiydi evde tonla kulaklık olmasa fazladan onu alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Sony mh650 alın derim. Forumda 25 liraya satıyorlar. 100 TL altı alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi(50 TL altı en iyisi).

EBay bedava kargoyla da alabilir daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony mdr-ex50lpb...ep-630dan daha iyi olduğu söyleniyor ve puanlamalar da birçok sitede bu şekilde.Sıfır fiyatı 40-45 tl civarı. Bende 2. Eli mevcut 25 tl. Yaklaşık 20 saat kullanılmıştır. Daha burn-in olmamıştır sanırsam. Kulaklık çok şık ve kulağa çok güzel oturuyor yatarken bile dinleyebilirsin kulaktan düşmüyor. Bassları ve tizleri mükemmel, mid ve vokal orta seviye.Ses karakteri sıcak "V-shape” tarzı ekolayzır dengesi var. Tertemizdir 3 adet hybrid silikonu mevcuttur.Dükkanıma bakabilirsin.
  • peki Sennheiser markasını nasıl bilirsiniz ?? verdiğimiz paraya değer mi ??
  • Eğer yurt dışından alma imkanınız varsa brainwavz markasına bakın.Bende alma arefesindeyim.Takip ettiğim siteler var kampanya olur olmaz alacağım.:)
  • Hocam EP630 al derim 30 TL gibi bir fiyatı(hepsiburada) var, fiyatına göre de gayet güzel bir performansı var. Forumda inceleme yapan birçok arkadaş var onların görüşlerini de okuyabilirsin. Bassları cidden iyi bu kulaklığın bi bak istersen.
  • Beyler bi yardımcı olun.1-2 saat içinde sipariş vermem gerekıyor ınternetten. 2 adet model bulabılldım 50 tl altı.
    sony mdrex50
    creative ep630 ?
  • bende alıcam mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.