Şimdi Ara

max 500 ytl makina tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önümüzdeki ay bir fotoğraf makinası almak istiyorum her türlü fotoğraf çekerim onun için şu işte kullanıcam diyemiyorum.Aslında yaza inşallah d70s alıcam o zamana kadar idare edecek bir makina istiyorum ve tabii kendimi geliştirmek açısından manuel ayarları olan bir makina olursa iyi olur.Aslında canon a530 baya iyi bir seçim gibi duruyor ama tipi pek hoşuma gitmedi(gerçi sadece netten gördüm).bu makinaya yakın özellikleri olan makinaları tavsiye ederseniz sevinirim.Fiyat dediğim gibi max 500 ytl ama daha ucuz olursa daha iyi olur.

• yav çok mu zor bi soru sordum yoksa tüm forum canon'cumu.11 kişi okumuş kimse bi yorum yazmak için zahmet etmemiş.yokmu bunun casio nikon samsung vs. olanı.
  • http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1237-1035-1036-1346.html
    Arkadaşım fazla düşünmeye gerek yok.A530 Diyerek kendi cevabını zaten bulmuşun. Ben yeni bi Canon'cu olarak yukarda ki 4 modeli bi incele derim.http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/Canon.html Buradan da fiyatları...

• valla o 4 modele bile gerek yok a530'da yeter gibime geliyor ama keşke daha kibar bişey olsaymış diyerekten bu topici açtım yazın zaten dslr alacam inşallah onun için kibar sürekli yanımda taşıyabileceğim bir model olursa daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Sanyo Xacti E6.. Paran cebinde kalsın..

Hepsiburada'da kampanyası var..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=674&productid=bd46635
  • sağol hocam ben bu aletide iyice bir araştırıyım en iyisi.
  • eğer biraz daha aşarsan bütçeyi sana casio ex-s600(569 ytl) öneririm bide samsung s800 (samsung 399 ytl)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Sistem tavsiyesi max 40.000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu sıralar büyçeyide çokda zorlamak istemiyorum cep telefonumda bozuldu birde telefon almam gerekiyor bu aralar yoksa ixus serisinden bir şeyler almayı düşünüyordum ama telefon bütün planları bozdu. sanyo baya güzel alet ama anladığım kadarıyla manuel ayarlara izin vermiyormuş bu çok kötü oldu.şimdi birde casio z60 diye bir makine gördüm bide onu araştırayım bakayım manuel ayarlara izin veriyormu olmazsa mecbur canon a530-a540 dan birini alacam.
  • Açıkcası Casio'yu Samsung'a tercih ederim..Bunu dizayn açısından söylüyorum. S800'ün benim açımdan 8.0 MP dışında bir artısı yok. Ben E6'da daha 6.0 MP foto çekmedim. Hep 4.0'da çekiyorum... Bu arada IXUS65 hakikaten müthiş bir cihaz. Tasarımı da E6'dan çok daha güzel fakat sonuçta bunlar bütçe meselesi
    Lambadan cin çıksa 3 tane kompakt dijital kamera seçmemi söylese şu dördünü seçerim: Canon IXUS 900 ti, Sony CybershotW100, Sanyo xacti HD1A

• quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar

Açıkcası Casio'yu Samsung'a tercih ederim..Bunu dizayn açısından söylüyorum. S800'ün benim açımdan 8.0 MP dışında bir artısı yok. Ben E6'da daha 6.0 MP foto çekmedim. Hep 4.0'da çekiyorum... Bu arada IXUS65 hakikaten müthiş bir cihaz. Tasarımı da E6'dan çok daha güzel fakat sonuçta bunlar bütçe meselesi
    Lambadan cin çıksa 3 tane kompakt dijital kamera seçmemi söylese şu dördünü seçerim: Canon IXUS 900 ti, Sony CybershotW100, Sanyo xacti HD1A

Bu makineler insanın aklını başından alıyor

• Eğer yaza dslr alacaksan şimdiden manuel ayaları olan bi makine al.. mesela canon a610 her sekilde kendini geliştirebilir ve dslr aldıgında burada öğrendiklerini kullanabilirsin.

manuel ayarsız makine almaa
  • gerçekten çok güzel aletmiş baya hoşuma gitti galiba bunu alacağım.taviyen için sağol arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan2302

ben olympus sp320 yi öneririm.full manuel.2.5 inç 115000 ekran.1/1.8inç ccd. bulb modu vs. vs.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7707&categoryId=1115&path=1079:1114:1115&ref=007.1

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1180/show.html

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Eğer yaza dslr alacaksan şimdiden manuel ayaları olan bi makine al.. mesela canon a610 her sekilde kendini geliştirebilir ve dslr aldıgında burada öğrendiklerini kullanabilirsin.

manuel ayarsız makine almaa

bende manuel ayarlı bi makine almak istiyorum.olympus kafama iyice yerleşti onu alacağım sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

şu sıralar büyçeyide çokda zorlamak istemiyorum cep telefonumda bozuldu birde telefon almam gerekiyor bu aralar yoksa ixus serisinden bir şeyler almayı düşünüyordum ama telefon bütün planları bozdu. sanyo baya güzel alet ama anladığım kadarıyla manuel ayarlara izin vermiyormuş bu çok kötü oldu.şimdi birde casio z60 diye bir makine gördüm bide onu araştırayım bakayım manuel ayarlara izin veriyormu olmazsa mecbur canon a530-a540 dan birini alacam.

sanyo bazı manual ayarlara olanak sağlamaz ancak asıl canon a 530- a540 full manualdir sanırım moralini bozdum ama
  • maalesef arkadaşım yoksa sanyo baya ii duruyordu.şimdi olympus sp320 veya canon a530 almayı düşünüyorum artık ikisine inceleyip önümüzdeki ay içinde birini alacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

şu sıralar büyçeyide çokda zorlamak istemiyorum cep telefonumda bozuldu birde telefon almam gerekiyor bu aralar yoksa ixus serisinden bir şeyler almayı düşünüyordum ama telefon bütün planları bozdu. sanyo baya güzel alet ama anladığım kadarıyla manuel ayarlara izin vermiyormuş bu çok kötü oldu.şimdi birde casio z60 diye bir makine gördüm bide onu araştırayım bakayım manuel ayarlara izin veriyormu olmazsa mecbur canon a530-a540 dan birini alacam.

sanyo bazı manual ayarlara olanak sağlamaz ancak asıl canon a 530- a540 full manualdir sanırım moralini bozdum ama

• A530 full manuel değil öncelikle bu bilgilendirmeyi düzelteyimm a540-520-510 modellerindeki ayarlar daha iyidir+ 520 ve 510'un ekran kalitesi aha iyidir... O yüzden bunların hepsinden daha iyi olan a610 tavsiye ediyorum

610nun manuel odaklaması +makrosu+optik zumun fazla olması +dönebilen lcd'si avantaj
    olympus'un ise raw formatı+2 pille calısması+ekranının 2.5 inch olması avantaj

Foto kalitesi ise canonun süper olympusu kullanmadım bilmiyorum

ama her şeyden önemlisi olympus makine alırsan insallah basına bi şey gelmez..Olmayan servisinden şikayetçi bir çok insan var ve bu servis ile ilgili kocamannnn bir forum tartışmasındayım zaten:) o yüzden tükiyede olympustan korkarım
  • a610 iyi fakat fiyatıda ii sanırım
    max 500 ytl'ye çıkabilirim a610'un fiyatını bilmiyorum ama limitimin üstündedir sanırım.bu yüzdem olympus daha uygun bana bozulursada nasip meselesi atrık napalım derim
    quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

A530 full manuel değil öncelikle bu bilgilendirmeyi düzelteyimm a540-520-510 modellerindeki ayarlar daha iyidir+ 520 ve 510'un ekran kalitesi aha iyidir... O yüzden bunların hepsinden daha iyi olan a610 tavsiye ediyorum

610nun manuel odaklaması +makrosu+optik zumun fazla olması +dönebilen lcd'si avantaj
    olympus'un ise raw formatı+2 pille calısması+ekranının 2.5 inch olması avantaj

Foto kalitesi ise canonun süper olympusu kullanmadım bilmiyorum

ama her şeyden önemlisi olympus makine alırsan insallah basına bi şey gelmez..Olmayan servisinden şikayetçi bir çok insan var ve bu servis ile ilgili kocamannnn bir forum tartışmasındayım zaten:) o yüzden tükiyede olympustan korkarım

• 540 ytl'ye bulabilirsin canon 610 internette.yine olympus da aynı fiyata..

Bir kere al ve kurtull..Borca da girsen al alınca unutursun borcu :)
  • 540'a falan bulabilirsem borç harç alabilirim sanırım.yardımların için sağol arkadaşım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.