Şimdi Ara

Max. 50 TL ye kulaklık önerir misniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şu anda kullanmaya çalıştığım Sennheiser MX 80 miladını doldurdu bu sefer daha kaliteli bir kulaklık arıyorum. 5800 da radyo ve pop dinlemek için bassları güçlü sesleri net veren f/p bir kulaklık önerirseniz çok sevinirim. Asimetrik kablo olursa daha iyi olur. :) En geç 2 gün içinde almam lazım işe giderken yolda canım sıkılıyor.

PHILIPS SHE6000 bu kulaklık nasıl acaba kullananlar yorumlayabilir mi? Faturalı ve garantili 38 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 27 Nisan 2011; 3:24:58 >

• Fiyat aralığınız nedir? Kulakiçi modele geçmenizi tavsiye ederim.
  • Kimseden ses çıkmayınca darty.com dan Sennheiser CX300-II Precision kulaklığı aldım taksitle gayet uygun geldi benim için yarın sabah elimde inş. Umarım güzel bişeydir. Kulaklarımın pası silinsin istiyorum
  • İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun.

Teşekkürler, az önce geldi kulaklık son seste hiç bir bozulma cızırtı yok muhteşem gerçekten. İstediğimin çok bile üstünde çıktı kulaklık adamlar yapmış gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

İyi bir tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun.

Teşekkürler, az önce geldi kulaklık son seste hiç bir bozulma cızırtı yok muhteşem gerçekten. İstediğimin çok bile üstünde çıktı kulaklık adamlar yapmış gerçekten.

Sennheiser işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.