Şimdi Ara

Max 400tl bütçe, hangi monitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kullandığım imzamdaki monitör hakkın rahmetine kavuştu, ben de yeni monitör almaya karar verdim. Sistemim ile her türlü oyunu da oynarım, full hd filmimi de izlerim, nette de gezerim. O yüzden bu 3 işlemi sorunsuz yapabileceğim, dvi girişli (hdmi olsa da olur olmasa da) 1920x1080 çözünürlükte, bir monitör önerebilir misiniz?

Inca'da yaşadığım sorunlardan dolayı küçük markalara karşı soğudum. Biraz bakıp samsung b2230h 'ı beğendim ama kararsızım. Bu daha iyi dediğiniz, fiyatı 400 tlyi geçmeyecek bir tavsiye verebilirseniz sevinirim.

• LG E 2360 V tavsiye ederim monitör çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral3535 -- 19 Haziran 2011; 2:31:31 >
  • Kaç inç düşünüyorsunuz?
  • 20 inçten büyük olursa iyidir. eski monitörüm 20 inçti, yenisiyle biraz daha büyüğe geçiş yapmak isterim. lg e2360v güzel ancak 400 lirayı aşıyor. ben maksimum 400 tl verebiliyorum maalesef. acer, philips, aoc monitörleri için ne diyorsunuz?
  • https://www.vatanbilgisayar.com/benq-v2220h-21.5-v2220h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=47137

Stoklarda yok gözüküyor ama başka yerlerde bulunabilir.HDMI,VGA ve DVI girişleri bulunmakta.İyi bir monitördür,tavsiye ederim.Fiyatta uygun.
  • ledler lcd'ler kadar iyi midir? backlighting ve ölü piksel gibi sorunları olmuyor genelde ama parlaklıkları düşük oluyor. ayrıca oyunlarda ghosting yaşamak istemem. bir de benq nasıl bir marka? bir kere çektim küçük markadan bir kez daha sorun olmasın.
  • Kendi kullandığım monitor, çok memnunum, sana tavsiyem 23 inçten ufak monitor alma:

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=41564
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HP 2310ei tavsiye ederim, kullanıyorum görüntüsü gerçekten güzel, fiyatıda makul, alanların ölü piksel şikayetide yok
  • sanırım hp 2310ei alacağım. diğerlerine göre fiyatı daha uygun, umarım sorun yaşamam. tavsiyeler için teşekkürler.
  • Lg w2261vp kullanıyorum çok memnunum istersen bir bak...Full HD 2MS tepkime süresi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.