Şimdi Ara

Max. 2100 Tlye Oyun Notebooku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda donanımhabere pc toplamayla ilgili konu açtım ama şimdi de notebook alasım geldi.2100 Tl bütçem var.Bu bütçeye BF3 ü high'da 64 kişilik serverlerde hiç kasmayacak ve diğer oyunları da medium üzeri 1-2 yıl oynatayacak bir notebook arıyorum.Var mıdır önerisi olan ?

• 2100 liraya alabilecegin en iyisi msi ge60 in i5 islemcili modeli sanirsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nervous Hawk

2100 liraya alabilecegin en iyisi msi ge60 in i5 islemcili modeli sanirsam.

başka yok mu çünkü hep aynı öneri var :D bu arada y500 modelli bi laptopta çift ekran kartı varmıs.O msı ge60 dan iyi mi ?
  • Lenovo nedir ya.oyun icin istiyorsan msi al kimse inkar edemez gamingde oncu bi marka

• quote:

Lenovo nedir ya.oyun icin istiyorsan msi al kimse inkar edemez gamingde oncu bi marka

y500ün gt 650 sli var çift ekran kartlı ve gtx 660mden iyiymiş
  • Iki laptopunda artıları ve eksileri var. Artılarına ve eksilerine bakıp karar vermeniz gerekli. Iki modelde msige60 ve y500sli aynı fiyattalar.

• quote:

Lenovo nedir ya.oyun icin istiyorsan msi al kimse inkar edemez gamingde oncu bi marka

msı tabiki daha iyi ama bu 2000-2500 liralık pc leri için değil
    bence fiyat 2100 ise sli 650m e sahip olan lenovo y500 herzaman msi ı döver
    gerek donanım gerek tasarım gerekse kasa kalitesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Vatan Topkapı'ya gittim. Y500 Sli yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcanmutlu -- 16 Temmuz 2013; 19:50:20 >
  • Bende ge60 459xtr var su ana kadar denediğim tüm oyunları ultrada oynadım. Sadece bf3 ve crysis 3 high da oynuyorum. Bide hitmanda ultra biraz kasıyor. Kasma değilde akıcılık kaybı var gibi beni rahatsız etti. Ekran ve ses kalitesi cok iyi. Kasa kalitesi biraz kötü ama yinede idare eder. Ayrıca kaliteli bir canta, son derece iyi bir gaming mouse ve 500 gb taşınabilir hdd hediye hızlı al ve sanalmarketimde. Rahatlıkla alabilirsin.
  • Bende ge60 459xtr var su ana kadar denediğim tüm oyunları ultrada oynadım. Sadece bf3 ve crysis 3 high da oynuyorum. Bide hitmanda ultra biraz kasıyor. Kasma değilde akıcılık kaybı var gibi beni rahatsız etti. Ekran ve ses kalitesi cok iyi. Kasa kalitesi biraz kötü ama yinede idare eder. Ayrıca kaliteli bir canta, son derece iyi bir gaming mouse ve 500 gb taşınabilir hdd hediye hızlı al ve sanalmarketimde. Rahatlıkla alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.