Şimdi Ara

max 2000TL TV Tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım fiyat aralığında TV arıyorum. 3D olayını istemiyorum. 3D olan Tv'nin 3D özelliği devredışı bırakılabiliyorsa 3D de olur. Büyük ekran olsun. Servisi iyi olan bir marka tercihimdir. 'Kaçırmamalısın' diyeceğiniz ürün olursa 2500 çıkabilirim. Kullanım amacı harddiski bağlayıp film izlemek ve ara sıra tv izlemek elbette. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: TV'lerle ilgili hiçbir şey bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 14 Ocak 2013; 18:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım fiyat aralığında TV arıyorum. 3D olayını istemiyorum. 3D olan Tv'nin 3D özelliği devredışı bırakılabiliyorsa 3D de olur. Büyük ekran olsun. Servisi iyi olan bir marka tercihimdir. 'Kaçırmamalısın' diyeceğiniz ürün olursa 2500 çıkabilirim. Kullanım amacı harddiski bağlayıp film izlemek ve ara sıra tv izlemek elbette. Şimdiden teşekkür ederim.

Selam arkadaşım. 3D olsa bile sen istemeden açılmaz. O yüzden 3D özelliğini kapatmak gibi bir şey yok. 47" LM660S bakabilirsin. Ama o seni aşar 200-300 TL civarında. Ama ben kullanıyorum ve F/P ürünlerinden biridir. Codec konusunda sıkıntı yaşamazsın. Samsung 50ES6100 2.445 TL bu da F/P ürünüdür bana göre. Hem büyük ekran hem de özellikli bir televizyondur. Bir bak sonra tekrar konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım fiyat aralığında TV arıyorum. 3D olayını istemiyorum. 3D olan Tv'nin 3D özelliği devredışı bırakılabiliyorsa 3D de olur. Büyük ekran olsun. Servisi iyi olan bir marka tercihimdir. 'Kaçırmamalısın' diyeceğiniz ürün olursa 2500 çıkabilirim. Kullanım amacı harddiski bağlayıp film izlemek ve ara sıra tv izlemek elbette. Şimdiden teşekkür ederim.

Selam arkadaşım. 3D olsa bile sen istemeden açılmaz. O yüzden 3D özelliğini kapatmak gibi bir şey yok. 47" LM660S bakabilirsin. Ama o seni aşar 200-300 TL civarında. Ama ben kullanıyorum ve F/P ürünlerinden biridir. Codec konusunda sıkıntı yaşamazsın. Samsung 50ES6100 2.445 TL bu da F/P ürünüdür bana göre. Hem büyük ekran hem de özellikli bir televizyondur. Bir bak sonra tekrar konuşalım.

Cevap için teşekkür ederim.
    LG'yi forumda araştırdığımda çok iyi diyenler de var, kötü diyenler de. Işık sızması vs. Elektronik şans işi, evet, ama okuduğuma göre Philips 5'li seriler iyiymiş. Tavsiye eder misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkür ederim.
    LG'yi forumda araştırdığımda çok iyi diyenler de var, kötü diyenler de. Işık sızması vs. Elektronik şans işi, evet, ama okuduğuma göre Philips 5'li seriler iyiymiş. Tavsiye eder misiniz?

Lg icin denilenleri dogru okumussun.

Philips 5507 f/p urunudur.
    Albani hocaminda tavsiyesidir. Ama 6 serisine bakabilirsin bir de.

• quote:

O verdiğiniz Philips'in tam kodu nedir hocam? 2500 TL olsa limitim tavsiyeniz ne olur?
    Zahmet olacak ama ben tamamen yabancıyım TV işine. Bir de Albani hoca kim? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 15 Ocak 2013; 20:35:07 >
  • quote:

quote:

O verdiğiniz Philips'in tam kodu nedir hocam? 2500 TL olsa limitim tavsiyeniz ne olur?
    Zahmet olacak ama ben tamamen yabancıyım TV işine. Bir de Albani hoca kim? :)

Ohooo hocam sız Can abıyı tanımıyorsunuz. Forumda albanı dıye aratırsanız bu konuların pıırı oldugunu gorursunuz . O modelın tam kodu Pfl6877k/12, 2500 lımıtte bunun 47'' olabılır.

• TV alımı şimdilik rafa kalkti. Cok sagolun tavsiye icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG-SAMSG. süreklı sıkıntı
    tv nin kaliteli görüntü vermesi için üretildiğini unutmuş bu iki firma içini doldurmuşlar bir sürü gereksiz seylerle. iyi görüntü verme hususu en sona kalmış bunlarda :))

5507 philips veya 102 ekran 1500 tl 117 ekranı 2000 tl civarı

42st50 panasonic plazmada düsünebilirsin 106 ekran 1600tl 127 ekranı 2500 civarı

başkada elle tutulacak bir model gelmiyor aklıma..
  • LG-Samsung bu kadar sıkıntı yaratıyor, satış sonrası müşteri hizmetleri bu kadar kötü ama hala yok satıyor diyebiliriz, bizim millete ucuz etin yahnisi yaban olur atasözünü öğretemedik :) 5507 bakabilirsin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.