Şimdi Ara

max 2000~ tl lik telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda z5 premium var ama ısınma sorunu olduğu için çok arada kaldım.alternatif olarak lg g4 düşünüyorum fiyat performans iyi bi telefon diğer lg lerle ilgim yok.önerilerinizi bekliyorum..

• yalnız g4 z5e göre 2-3kat daha fazla ısınıp aynı oranda daha hızlı sarj tüketiyor
  • Bence dert etme Z5P alın derim . Ufak sorun bu ısınma olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla g5 daha gelmedi gelse de 2700 en düşük fiyat yani o hiç olmaz.evet bu bütün g lerde şarj ısınma sorunu var o yüzden nefret ediyorum g4 de en az olduğu için g4 düşünüyorum.

bi de bu z5 premium 810 kullanıyo diye telefona lav parçası diyenler var o kadar ısınır mı ya bi tane adam da yazmış çok pişmanım her şeyde ısınıyor almayın falan çok gidip geliyorum.

aklımda başka telefon olarak da s6 edge plus var hemen hemen aynı fiyattalar.hangisini almalıyım sizce?
  • note4 de aklında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alduinn

valla g5 daha gelmedi gelse de 2700 en düşük fiyat yani o hiç olmaz.evet bu bütün g lerde şarj ısınma sorunu var o yüzden nefret ediyorum g4 de en az olduğu için g4 düşünüyorum.

bi de bu z5 premium 810 kullanıyo diye telefona lav parçası diyenler var o kadar ısınır mı ya bi tane adam da yazmış çok pişmanım her şeyde ısınıyor almayın falan çok gidip geliyorum.

aklımda başka telefon olarak da s6 edge plus var hemen hemen aynı fiyattalar.hangisini almalıyım sizce?

Kafanızdan sallamayın kardeşim telefonun fiyatı açıklanalı 2 hafta oldu 2300tl fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

note4 de aklında bulunsun

valla onun yerine note5 alırım 32gb 2k.

lg g5 vatan bilgisayarda ön kayıt olarak 2800e satılıyor.koreli arkadaşlar rekabete girmek istemiş heralde.2300 olması için en az 3 geçmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alduinn -- 21 Mart 2016; 18:23:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrı durumdayım rez
    ancak note 5 daha mantıklı gibi geliyor bana sd card slotu olsa keşke
  • note 5 bakın bence ama z5p de güzel cihaz
  • Note 5 i sırf şu hafıza kartı takılamadıgı için düşünmüyorum. Biraz araştırdım 32 gb 2000 TL civarı ama 64 gb 2500-2600 TL aralığında geziniyor. bu kadar da fiyat farkı olmamalı.
  • Firmaların hafıza boyutu farkına fahiş fiyatlar biçmesine ayar oluyorum.32 ile 64gblık koymanın maliyet farkı 5$ falandır maksimum ama bize yansıyan fiyat 300 lira falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.